איפה בדיוק...

Cheetah

New member
איפה בדיוק...

כדאי שאני יתחיל לקרוא בהקשר של אומנות החלימה? הפורום נראה לי מאוד תמוהה, נחמד... אבל תמוהה על עצמי בהקשר הזה, אני יש לי הרבה מאוד ניסיון בחלומות צלולים, גם ניסיון לא מועט במסעות אסטרליים(או איך שתקראו לזה). אני כרגע מנסה לפתח שיטה להגברת צלילות דרסטית, שתיהיה גם אמינה, לא כל כך פשוט אני עובד על זה. כבר יצא לי לעבוד על השיטה הזאת נראה לי בלמעלה מ20 חלומות בערך. היא עדיין לא מתקרבת ליהיות אמינה, יש הרבה קטנות שצריך לטפל בהם. יש לי גם אתר ריק, הוא אמור ליהיות על חלומות צלולים ומה שמעבר, אבל אני לא יכול להגיד שאני באמת שוקד כרגע על כתיבת תוכן. וזהו אני יודה לכם אם תוכלו להגיד איפה הכי כדאי לי להתחיל ללמוד על חלימה(אם צריך/אפשר אז לקחת בחשבון את הניסיון שלי), אני חושב שהגיע הזמן שאני יברר קצת לגבי הנושא הזה. בתודה, צ´יטה

Cheetah

New member
התחלתי לבד...

כי אתם לא עוזרים אתמול הגעתי איכשהו להודעה שברטקאט כתב איזה תרגיל של להסתכל על הידיים ואז להסתכל על עצם כלשהו בחלום, ושהוא מתחיל להטשטש לחזור לידיים, ואז בחזרה לעצם. אין לי מושג מה ההקשר של הדבר הזה, אבל היה לי עכשיו חלום צלול... וזה מה שעשיתי בו

אשכר

New member
חתול רדיואקטיבי... אה.?!..

בחלום שלי היה עכביש רדיואקטיבי. בעצם, הוא היה ירוק זוהר. הוא עף/בא אלי מצד שמאל, ועטף אותי בקור ירוק זוהר, והתעוררתי מרוב פחד. ולשאלתך: אני אישית למדתי לחלום מהספרים של קרלוס קסטנדה. אחרי שתקרא אותם גם תבין (אולי) מהו הבסיס והמניע לעשות חלימה. או.. שתפשפש בפורום. אנשים כמו ברטקט כתבו דברים רציניים. צריך לדעת לסנן. או ללכת למקור (קסטנדה). אני ממליץ על מסע לאיכטלאן בתור בתחלה. דרך אגב.. אתה חייל?

Cheetah

New member
רדיואקטיביות זה כנראה מדבק

אני עדיין לא חייל, אבל בקרוב, אני מקווה

deep ocean

New member
תעשה חיפוש מתקדם על הפורום הזה

מילת חיפוש: חלימה אחר כך תשנה את מילת החיפטש לחלומות וכך הלאה...

יש לך פה קישור .........

לאתר של הפורום - בכדור (האדום) בכפתור השלישי מלמעלה מביא אותך לדף שבו מקובץ כל הנושא על שערי חלימה - הסברים/תרגילים וכד´ .......תהנה

Cheetah

New member
טוב... תודה

חבל אבל שאין איזה מישהו משועמם שהיה יכול לעשות אתר נורמלי...

אתה מוזמן ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

נשלח לך את כל הקבצים ותשחק עם זה

Cheetah

New member
מה? .... לא

כלומר... אני לא חושב שאני במצב(בחיי ובייחס לנושא) כרגע בשביל לשקיע מאמץ וזמן בעיצוב אתר של הפורום, (אם הבנתי נכון?) בלי להרגיש די מטומטם ופריאר פשוט לא קיימת אצלי כרגע מוטיבציה לעשות את ההשקעה הזאת בגלל נסיבות שונות ומשונות... הממממם יש דרכים לתת לי מוטיביציה אבל ממש לא נראה לי שזה אפשרי פראקטית אני רק מדבר בכנות, ומקווה שלא עצבנתי אף אחד

אשכר

New member
סבבה עם הכנות והכל.

אני בעד להיות כן, למרות שזה עלול לפגוע באנשים. ולעניינך, מספיק אם תכין אוסף של מסמכים בוורד, אני אקח על עצמי להעלות אותם לאתר (עשיתי אתמול חשבון באתר מגניב ומהיר, עם פרסומות מצחיקות לאללה) www.cooloralsite.com/pectus גם לאלון מהפורום של הצלולים יש אתר, בראש קצת אחר ממה שעושים פה, אז אני לא ממש ממליץ. אבל יש.

Cheetah

New member
המממ

אני מכיר את האתר של אלון בקשר לאתר של הפורום הזה, אני חושב שרמזתי שהוא לא בדיוק נורמלי לפי האמות מידה שלי. ואז נדמה לי שרמזו לי לעשות בעצמי משהו בקשר לזה, ואז הסברתי שאני לא מתכוון לעצב את האתר... בכל מקרה לא דיברתי על התוכן, רק על העיצוב... ואני יסביר גם שאמות מידה שלי הם די גבוהות, ואתם לא צריכים לקחת את זה אישי, יש לי נטייה לבקר דברים בצורה די קטלנית... אין הרבה אתרים שהיו נראים לי נורמלים.

אשכר

New member
לא אני, ואין לי תרגום יותר טוב.

ואם יש לך בעיה עם זה, תחשוב על מוקש. יש קשר הדוק בין המילים: מה שמוקש עושה, זה לייקש. בעצם, אין בעיה: זאת הזדמנות נוספת להסביר מה זה יקוש. המילה המקורית היא STALKER - יוקש. התרגומים השונים שאני מכיר, הם: להתגנב, לצוד, להתנהגות עם אנשים, לארוב. ההוא שאורב לבחורות, עוקב אחריהן, לומד את ההרגלים שלהן, מה הן אוהבות, ואז לפי זה הוא טומן להן פח - הוא בעצם יוקש. אחר כך מסתבר לו שבעצם הוא בעצמו הוא מושא היקוש, כי הבחורה מתחתנת איתו. (ברצינות: זה בדיוק מה שיקרה גם לנו, במוקדם או במאוחר. אנחנו נראה שאנחנו רק חושבים שאנחנו שולטים במתרחש, אבל בעצם נאלצים לזרום עם העולם. אבל עוד חזון למועד.)

למעלה