איפה את ???

רן32

New member
איפה את ???

איפה את ??? אני מחפש רק אחת !! רק אחת שתעשה אותי מאושר !! מה בסך הכל אני מחפש ??? מישהי לחבק ולנשק בלילה מישהי שתאהב אותי כמו שאני מישהי שתקשיב לי מישהי שיהיה אפשר לנהל איתה שיחות נפש עמוקות אל תוך הלילה מישהי שתראה איתי בוידאו את הסרט ג`רי מגוויאר 5 פעמים מישהי שאני אכין לה שוקו בבוקר או אולי קפה. מישהי שאני אסתכל עליה במבט מאוהב ישר לעיניים בקולנוע. מישהי שנלך ביחד לעשות קניות בסופר בשלוש בבוקר ונתמזמז בין הביסלי לבמבה מישהי שתחייך אלי המון מישהי שתהיה מאושרת להיות איתי בגלל שאני זה אני ולא בגלל המניות שלי בבנק. מישהי שכל בעייה שיש לה אני אהיה הראשון שהיא תספר לי מישהי שתספר לחברות שלה איזה חבר נפלא יש לה מישהי שתוכל לשים את הראש שלה על הכתפיים שלי והיא תרגיש בטוחה מישהי שלא תחפש משחקי כבוד ושליטה זהו.אולי שכחתי כמה דברים אבל זה הרעיון בגדול. אני לא רוצה יותר. למה זה כל כך קשה ?? אני יודע למה אני מחפש מישהי בסטייל של ג`ניפר לאב יואיט (שרה משולחן לחמישה) מישהי רזה מישהי עם שיער ארוך מישהי עם שפתיים יפות מישהי עם טוסיק חמוד וקטן אני הבן היחיד כמעט בעולם שגודל החזה לא משחק אצלי תפקיד. אסור לי ??? אני רוצה מישהי כזאת !! אני לא שיטחי !! אמנם יופי זה לא הכל והאופי חשוב יותר ואני באמת חושב ככה אבל בכל זאת. אני עמוק,שצריך אני בוגר ושצריך ילדותי,סוג של שילוב כזה.ילד וגבר ביחד. אני בררן,יותר מידי בררן,לא יודע למה.ניסיתי להבין את עצמי.לא הצלחתי. אני נראה טוב,טום קרוז נראה יותר טוב וגם בראד פיט אבל אני בסדר גמור ואת המחיר של הבררנות אני משלם כל לילה שאני לבד במיטה זוגית ענקית בבית שיש בו הכל אבל אין בו את הדבר הכי חשוב. לבד.לבד.לבד.לבד.לבד.לבד.לבד.לבד. אני לא בחור של זיונים ללילה אחד אין לי את זה אין אהבה אין סקס מוזר,לא ?? אבל זה אני. גבר של בחורה אחת. ואני לא מוצא אותה ואני מפחד שנגמר לי הכח לחפש. כל לילה אני והדיסקים שלי בסטריאו ויש לי המון דיסקים. שומע שירים עצובים,שומע זמרים שרים על אהבות נכזבות,על עצב,על געגועים. שירים שעושים חשק לחבק,לנשק,לאהוב. שירים שאם אתה שומע עם בחורה אתה רוקד סלואו צמוד ואם אתה לבד אתה חושב. כל עוד אין אהבה חדשה חושבים על העבר. אני אנושי ולכן מותר לי לחשוב על העבר.העבר הוא חלק ממני. אני כבר מחכה לרגע שאני לא אחשוב על העבר ואני יודע שהרגע הזה יגיע. בלילה תמיד חושבים על העבר.ככה זה שיש זמן פנוי בלילה. ישנים פחות,אוכלים פחות,חושבים ומתגעגעים יותר. האמת,נמאס לי כבר לחשוב כמה טוב היה לי. היה טוב עם יעל,גלית,רוית והכי הכי טוב עם אורית. אבל הן נמצאות שם רחוק בעבר ואני כאן בהווה חושב על העתיד. לפעמים אני לוקח בלילה את המכונית,לוקח איתי לרכב המון דיסקים נוסע רחוק,רואה אנשים מוזרים בלילה,שואל את עצמי:רן,מה אתה עושה כאן?? מרגיש הכי בודד שבעולם. אני שונא להרגיש בודד,אני מפחד להיות בודד אבל אני בודד. חבל שאין כדור שניתן לרכוש בסופר-פארם נגד בדידות. זה לא הוגן,לא מגיע לי.אבל ממש לא מגיע לי. לבחור כמוני לא מגיע להיות בודד. החסרון שלי שאני בררן אבל למה התשלום כל כך יקר ??? ולמה לא מצאתי אותה,את המושלמת בשבילי. יש לי כל כך הרבה לתת,למה לא מצאתי את מי שרוצה לקבל ?? רן, 90 90 90 - 052 [email protected]

***Jewel

New member
אתה אמיתי...?

טוב, האמת שמכתיבה כזו קשה להתעלם... רן, תהיה אופטימי, בסוף היא תגיע... בהצלחה!

bluewater

New member
הבחור הזה יותר מאמיתי....

רן,אין לך מושג איך אני מזדהה איתך...משום מה אני מזדהה פה עם הרבה אנשים...לרובנו יש אותה בעיה למצוא אהבה אמיתית אבל כמו שציינת,אנחנו הגברים,תמיד מחפשים את ה``כוסית`` את הבחורה שכל החברים שלך יקנאו בך...מה לעשות. זה טבעי לחלוטין ולפעמים פשוט אין לנו כל כך שליטה על זה. אבל בחיים הכל שונה...מה שאתה מחפש לא תמיד אתה מוצא ומה שאתה לא מחפש זה בא לך בכוח. מה שרציתי להגיד לך פה רן זה שאל תתן לחוש הראיה שלך להוביל את חייך! תתן ללב שלך לקבוע מי תהיה האהבה הבאה שלך! בחיים צריך לדעת גם להיות גמיש לפעמים ותאמין לי זה מאוד עוזר. הרי בסופו של דבר היופי החיצוני לא נשאר לנצח ואחרי שאתה יוצא עם בחורה חודש-חודשיים אתה כבר מפסיק להסתכל עליה מבחוץ. ושלא תבין אותי לא נכון! יש בחורות יפות שגם יפות בלב וכנ``ל גם לבחורות פחות יפות..הכל עניין של אופי. בכל מקרה האהבה עוד תפקוד אותך(ןהיא תבוא לך בהפוכה!) ביי גבררר!

מור.

New member
לא חושבת שיש משהי שלא תרצה לקבל

פשוט מדהים, נוגע ללב ומרגש (עד דמעות) מעט מאוד אנשים מסוגלים לבטא באופן כזה מדהים את מה שכולנו כל כך רוצים ולרוב לא ממש מוצאים. הבררנות היא בעוכרינו, ואם זה מנחם אותך ולו קמעה אתה ממש לא לבד, אבל חכמים ממני אמרו שצרת רבים היא נחמת טיפשים-ואתה כנראה ממש לא כזה. בטוחה שזו שתהיה זוגתך לחיים תהיה המאושרת באדם. המון בהצלחה פשוט לחבק אותך

שמואל20

New member
תקשיב לי, ותקשיב לי טוב!

חומד, מתוק, אתה נשמע אחלה בחור...כמעט כמוני (סתם צוחק). בכל מקרה, תבין שבמקום להגות את כל ה-``מכתב`` הנפלא הזה יכולת לצאת עם חברים לאיזה פאב או מסיבה טובה, להנות, לשכוח מהצרות (מה יש לך ומה אין לך) ואולי תמצא מישהי שם שתרצה אותך. תאמין לי זה קורה. אני לאחר מערכת של שנה ומשהו, בה הייתי מאוהב נואשות ולאחר-מכן הייתי ממש הרוס,שרוף וכו`..אבל חייבים להתגבר על היצר הדכאוני שנכנס בנו. פשוט לקום ולמצוא חיים. בקיצור, חומד, צא מזה. אתה אחלה בחור. ואתה נשמע כמו אדם שיודע לאהוב, אי-שם תהיה מישהי שתדע להעריך את זה!

למעלה