איפה אתן?

hayapollak

New member
איפה אתן?

מי מרגישה טוב עסוקה בעיניניה ואין לה זמן לומר שלום?? מי מרגישה פחות טוב ואין לה חשק בכלל לבוא לומר שלום?? מי עסוקה ולחוצה ואין לה זמן להכנס לומר שלום?? גם עלי "נפל תיק" ונהייתי עסוקה יותר פתאום, אבל לקחתי פסק זמן קצר לראות מה שלום כולן שכאן העניין הוא שלא מצאתי אף אחת כאן, אז אמשיך בעיניני עבודה, בינתיים היינה בטוב.

אתמול זה התחיל

וימשיך עד יום ראשון - מירוץ מוטרף של עבודה בכל רחבי הארץ. ניסיתי למצוא לי מלון ללילה של יום חמישי ו... לא מצאתי כלום. ביום חמישי אני בחיפה, ביום שישי אני בקרית מוצקין - נסיעות ארוכות במיוחד וכל כך רציתי לקחת את חמישי בלילה עד שישי בערב במלון אבל הם דורשים תוספת של 300 שקל לערך על כך שאני אפנה את החדר בשנה 19:00 ולא 11:00 בבוקר. איזה באסה !!

המונשרי

New member
הנני כאן!

חם ולח. כמעט והתבשלתי
שזה פויה לעור הפנים... מרגישה עודף אנדרנלין.
[יכולה להטעין את תחנת הכח בחדרה עם האנרגיות שצנחו עלי פתאום
ית שכמוני].

אני פה../images/Emo70.gif

בקושי מתפקדת אחרי הדייט השבועי עם הרופא שיניים- הוא תמיד עושה לי את זה- מצחיק אותי עד דמעות והכל תוך כדי טיפול- רופא הזוי
. עשה לי 3 סתימות וכתר זמני- כמעט שעתיים הייתי אצלו
ואח"כ יש לי התנסות בקונדטוריה, לראות אם מתאים לי ומחר בבוקר ראיון עבודה שם עם הבוס ונראה אם בכלל שווה לי להתחיל לעבוד שם במקום בחנות. לא ממש עסוקה האמת השבוע, כי הבוס המעצבן שלי בקושי נתן לי משמרות השבוע אז יש זמן פנוי, אבל לשמחתי ממלא אותו.

א י ו ש י

New member
עמוסה../images/Emo178.gifולא במיטבי פיסית

סורי שני פחות כאן אבל קוראת אתכן!!!!

einatgross1

New member
../images/Emo24.gifמתיצבת

אני פה יקירה! התיק שנפל עליך מהסוג הרצוי או המצוי? שנה טובה,

hayapollak

New member
הפתעה נעימה-עינת,

חחחחחחחה, לצערי נפל עלי הסוג המצוי. אין צירוף מקרים, מפנה אותך לכתבה של שגיא מנדלבוים בוואלה, אסטרולוגיה, *חוק הזמן והסבלנות (קלף הנזיר.....) בכל הצניעות, גם אני הגעתי לתובנה הזו על כן מצאה חן בעיני הכתבה.(נתן לי חיזוק) *שנה טובה, הגשמה ואושר גם לך ממני.

einatgross1

New member
אשמח לקרוא את הכתבה

האם יש לך קישורית? אגב, ברחבי הפורומים (למשל פורום עבודה ועסקים מהית-תפוז) מפרסמים יריד עתידי בנושא פנאי ובריאות בחיפה והזדמנות לרכוש מקום תצוגה בדוכן. ייתכן וזה יכול להתאים לך. באהבה,

hayapollak

New member
הכתבה לבקשתך

http://astrology.walla.co.il/?w=/50/973836 *חוק הזמן והסבלנות.... אצלי הרי שום דבר לא בא בקלות,כולל אהבה אמיתית ופרי..... חחחחחחחחחחחה.

einatgross1

New member
פנינים מהכתבה

מתוך הכתבה: 1. תחילה אנו זקוקים לרצון. כלומר להתכוונן, לרצות ולדעת להגדיר את המטרה. 2. לאחר מכן אנחנו צריכים לראות את הכל בעיני רוחנו. כלומר להיות מסוגלים לראות את התהליך מתרחש. 3. לבסוף אנו זקוקים לסבלנות. הסבלנות היא אמנם פסיבית, אולם היא החשובה מכל השלבים, כיוון שהיא זו המאפשרת לתהליך להתרחש. היא זו הסוגרת את המעגל. לאחר שעשינו את הכל, נותר לנו רק לדעת לחכות ואם נעשה את זה נכון – זה יקרה. אני מסכימה עם שלבים 1, 2. בכל אופן לדעתי בשלב 3 בנוסף לסבלנות דרושה עשייה. נכון, לפעמים כשאנו מרפים ומתיאשים, דווקא אז מאמצינו נושאים פרי, בכל אופן, לדעתי, המאמצים הם אלו שהביאו את הפירות ולא חוסר העשייה. הטיפ היומי שלי הוא לעשות כל יום לפחות משהו אחד בכיוון הגשמת המטרות, ומצד שני, להיאזר בסבלנות ולאמין שהתוצאות יגיעו. שנה טובה ומתוקה,

hayapollak

New member
`תובנות שלי

ותובנות מהכתבה - 1. תחילה זקוקים לרצון (שבוער בעצמות) 2. הגדרת המטרה. 3. לראות את המטרה המושגת בעיני רוחנו. 4. לעשות בעצמנו למען המטרה, כל מה שביכולתנו ואף יותר - ממש להתאמץ למען. 5. זמן וסבלנות - לקחת אוויר, להרגע, להמשיך להתעניין,להחכים,להיות בעינינים אבל - להיות סבלניים,אופטימים ומאמינים שמה שעשינו טוב, יביא תוצאות.(אין כאן הרפייה וייאוש) התוצאה יכולה לבוא תוך כדי עשייה (אצל ברי המזל שבינינו) אך היא תבוא גם אצל חסרי המזל - משום שההשקעה נושאת פרי אך לעיתים זה לוקח זמן. מצרפת לך כאן הגיגים שלי בעניין מטרות לא מושגות שהגיתי בתקופת הלחימה. מטרות שלא הושגו - איפה טעינו, מה לא ראינו, מה לא ידענו, מה עשינו לא נכון,לא חכם, לא מספיק טוב? מטרה שלא השגנו - האם היא בהכרח כישלון? מטרה שלא השגנו - האם היא נתפסת בתודעתנו ככישלון או שתוצאותיה מביאות לתודעתנו מחשבה אחרת ותפיסה והתייחסות שונה למה שמתגלה לנו כתוצאה מהרצון והדרך בה פעלנו על מנת להשיג את אותה מטרה ולא הצלחנו. מה עמד לנו לרועץ, עם מה התמודדנו,עם מה נצטרך להתמודד שוב ואיך אם נרצה להשיג שוב את אותה מטרה. מטרה שלא הושגה - *אפשר לומר שקודם כל התמודדנו. (גורם הפחד מהלא נודע נחשף,עכשיו הוא פחות מאיים) וגם חשפנו או נחשפו בפנינו גורמים ונושאים שלא לקחנו בחשבון ושעלינו לטפל בהם קודם, בדרך להשגת אותה מטרה שעדיין לא הושגה. *אפשר גם לומר שלמדנו . למדנו על עצמנו,על היכולות שלנו ועל אלו שאין לנו עדיין ועל מה שיש לנו עוד לעשות על מנת להשיג את אותה מטרה שקראנו לה - מציאות חדשה. העולם לא נברא ביום אחד, לא כל מטרה מושגת בזמן קצוב וידוע מראש ובשביל להשיג את אותה מטרה של מציאות חדשה יש צורך שיתמלאו תנאים או מטרות קודמות על מנת שנהייה ראויים. *פעם נוספת אני רואה הקבלה בין מה שקורה לנו בחיינו כעם במדינה לחיינו הפרטיים והעצמתנו האישית. חייה פולק מאמנת אישית בחיפה. ************

hayapollak

New member
חן-חן מונש

משמח אותי לדעת שאת נהנית, מפיקה תועלת (בעיקר לאור העובדה שהתחלת ללמוד) וגם מפרגנת.

קטיפ

New member
רק כעת התפנייתי חיה../images/Emo24.gif

יש עבודה ברוך השם..... אין לי זמן להיות פה בבקרים ובמשך היום יש כעת מישהיא כאן????? לילה טוב לכן קטיפונת ~~~~~~

hayapollak

New member
קטיף-

תמשיכי לעבוד, אל תשכחי להשאיר לעצמך זמן פנוי, אם אני זוכרת נכון - את השמה מוצאת בן זוג.....

קטיפ

New member
כן חיה מקווה לשנת אהבה זוגית

ואשמח באם מישהיא מכירה מישהו בגילאים של 50 עד 60 אמין ויציב יצירתי ופתוח, :) קטיפונת ~~~~~;;;

אני פה וקצת שם...

קצת איבדתי את עצמי לאחרונה. פתאום נהיה לי לחץ. וכשאני בלחץ אני פשוט לא עושה כלום. יש לי כול כך הרבה משימות לעשות אבל קשה לי להתחיל לעשות אותם. היום החלטתי לקחת הכול באיזי ולנסות לעשות קודם סדר בדברים ורק אחר כך להתפנות ולבוא ממקום של נקי. אני מקווה לשתף אותכן יותר. פשוט אני עכשיו במרוץ אחרי הזמן. לבינתיים שיהיה לכולכן שבוע מקסים שבוע של עשייה,שמחה,אהבה והגשמת משאלות.

למעלה