איפה אתם?

שרון-ב-

New member
ת`אמת ???

יש דבר כזה ``אמת`` במיטה ? :) ``תשמע קונפי`` ארה ועפעפה בריסיה בביישנות מזוייפת ליידי לא מספרת מה ג`נטלמן עושה במיטה... אבל מבטיחה לספר כשהוא יעשה משהו כמו שצריך. שרון חסה על האגו הגברי

KONFUZ

New member
נשבע לך

שקרעת אותי מצחוק :) מי שאל על המיטה (אנוכי לא חצוף) שאלתי רק על האמבטיה(לא נכנס למיטות בלי הזמנה)>לא שמישהו הזמין אותי לאמבטיה(חוץ מ...שלי) ומה זה------->``מבטיחה לספר כשהוא יעשה כמו שצריך`` זה אומר שהוא לא עשה כמו שצריך? ומה זה------->``חסה על האגו הגברי``...האגו של אריה או של כל עדת הגברים? קונפוז > בדילמות

שרון-ב-

New member
נו, בחייך קונפי....

ס`תכל לי בעיניים ותאמר לי שאפשר לעמוד (לשכב, לשבת) מתחת למים, כשרק הקצף מכסה את העור ומפריד בינכם ו... לא לעשות כלום ? (חוץ מלשיר ?) די, נשמה תמימה וטהורה, עוד לפני הבר מצוה ידעת על עובדות החיים. ובקשר לדיל-אמות שלך........ ``כשהוא יעשה משהו כמו שצריך`` ..התשובה נמצאת בגוף השאלה חסה על האגו הגברי.... ``כן יקירי אתה נהדר נפלא מקסים ענק הכי הכי`` שרון אריה

KONFUZ

New member
בקשר ללפני בר מצוה

את גדולה... כי את יודעת..אוננתי פעם ראשונה כבר שנה לפני זה כשהיתי בכתה ו-2 (זה נחשב?)פינטזתי על לילית נגר והיא לבשה ביריות קונפוז(בהתרגעות נוסטלגית) :cool:

שרון-ב-

New member
משמע שכבר אז היית..

מסטול :) ;-) חנקת אותי מצחוק שפוך שכמותך לילית נגר ? כבר עדיפה איזמרלדה מהצריף של תמרי, הרבה יותר סקסית. נו טוב יקירי, היית בכתה ו` , סלחנו לך.... שרון חלומות כאלה בטלפלא

למעלה