איפה אתם?

Governor

New member
...His ass is mine

חבר'ה, התרווחו במושביכם שעונים לאחור, ידיכם שלובות מאחורי הערף, והניחו לי את המלאכה. אני מתחיב בפניכם לטחון, לרסק, ולהדיח אותו באסלה, לזכוי הרבים...

כמובן עם השקרים שלך

אתה תעשה זאת בעזרת המציאות המדומה שלך שתביא לו קישורים דפוקים למקומות שהם בעד האבולוציה ותיאש אותו עם ההודעות הארוכות שלך וכמובן תיתחמק כמה שאפשר כמו שהיתחמקת ששאלתי אותך מה משמעות חייך ומדוע אנו צריכים לשאול את השאלה הזאת בכלל ושוב חמודי דומם לא יכול להפוך לחי והאבולוציה רוסקה והיתפוררה לעפר והזוהר הקדוש אמר דבריים נכונים שלא יכלו להגיד אותם אפילו בתאריך השקרי שאתה ציינת שתיהיה לך שנה טובה וכמובן סליחה על זה שהיטרחתי אותך לחפש קישורים שבעג האבולוציה והאלצתי אותך למצוא שקרים ולהמציא דרכים סליחה על הכל

dean4

New member
שלום לך איטלגנציה חזרת!!!

ואני כבר חשבתי שהאיקיו הבודד שנשאר לך מהכינוי המתנשא שלך, עודד אותך לנוס על נפשך מהפורום לאחר שהושפלת, הובסת ומה לא?.. אבל אני רואה שגם את זה קשה לצפות מאיקיו בודד.. באסה..

איך הובסתי בידיוק?

אתה זה שירדת לרמה של "לא להאכיל את הטרול" והמושל הכושל גרם לי להפסיק לכתוב בפורום כי היה נמאס לי מההודעות הארוכות שלו ומהשקרים המגוחכים שלו ומהמציאות המדומה שהוא חי בה

selgarat

New member
די ילדים!!

איך חבורה של בנים שבה אף אחד לא מכיר אחד את השני מגיעה לשינאה כל כך גדולה. נפלתם כולכם על הראש? חיסולים מה חיסולים, כול אחד כאן יושב על התחת הורוד שלו ובמקום ללמוד משהו חדש (שזו אני משער הסיבה שנכנסתם לכאן בשבילה) מזיין את השכל בסגנון סופרמן.

Governor

New member
למעלה