איפה אתם שבת?.

מחבקת ../images/Emo24.gif

מבינה אותך מגי , הקשרים היו נפלאים כל זמן שבעלי היה ,וכמו שהוא אמר למחרת לכתי הם לא יכרו בך כך היה. מרחמת עליהם וכואבת שאת ידעה על מות הסבא(שמאד אהבו ) בניי היו צרכים לשמוע חודש אחרי ממכר ברחוב ...: בצע כסף מעביר אנשים מדעתם.

אין שם19

New member
איפה אתם שבת?.

כול יום רביעי בערב ולפעמים גם בחמישי מגיעה השאלה אתם באים אלינו שבת מי המתחרים עלינו? חמי וחמותי ומצד שני ההורים שלי אצל שניהם נחמד ונעים בדרך כלל, ולשניהם לא נעים לי להגיד את הלא,ושאנחנו בעצם הולכים לצד השני בעע

שיבולת7

New member
תהיה אסיר תודה על מצבך..../images/Emo140.gif

חמי וחמותי לא מתענינים כלל בי ובילדים..(גם בבעלי ז"ל לא ממש התעניינו,ולא תמכו בזמן שהיה חולה,אז אני לא ממש מתפלאה
) לשמחתי יש לי משפחה מדהימה,והאחים שלו שומרים על קשר,אז מסתדרים בלעדיהם.

yamkachol

New member
בעיות של עשירים,

הורי אשתי ז"ל בדרום הרחוק. ושלי , למעלה למעלה בשמיים.... מה לא נעים? אתם אוהבים את שניהם ורוצים להיות אצל שניהם, כך שמגיעים אליהם לסירוגין. תבלו ותהינו, כי חשוב לזכור שלא מובן מאליו מה שיש לנו. תמיד. תמיד יכול להיות הרבה יותר גרוע. לנסות ולהנות ממה שיש.

חופים05

New member
מעניין, גם אצלנו כמעט ואין קשר עם המשפחה

הקטנטנה של בעלי. אם אני לא מתקשרת הם לא יוצרים קשר. אני מצירה על ההתנקות שלהם, שהחלה עוד כשהיה חולה.עם אמו אין לנו קשר בכלל. הילדים למעשה לא מכירים אותה. אפילו לא טרחה להגיע ל-"בר מצוה" של שניהם, למרות שהוזמנה.הפסד כמובן שלה ואני מרחמת עליה בשל כך. גם למזלי - המשפחה הקרובה שלי חמה וכייפית ובכל שבת,כמעט, אנחנו נפגשים לארוחה אצל הורי והצד החיובי שאין לנו את הדאגה אצל מי לחגוג ואת מי לא להעליב. (בעיה שיש להרבה מאד משפחות) . מכירה את זה מאחי ובהחלט מבינה למה איןשם מתכוון.

תשמע תעשו תורנות

שבת פה שבת שם ושבת בבית , ככה הקשר לשני הצדדים יהיה חזק והם לא יפגעו כי ידעו שבת אתה אצל הצד השני והשבוע הבא אתה אצלהם ככה גם אתה יכןול לנוח מעט ולתת להורים לשחק עם הנכדים וגם הנכדים ילמדו להסתפק בסבא וסבתא ולתת לאבא קצת חופש ומדי פעם תוכל לקבל זמן איכות עבורך לנוח מעט מהטיפול בילדים ואולי גם פינוק לעצמך , אתה במצב טוב איש אוהבים אתכם ורוצים בכם

אין שם19

New member
אופס נראה שדרכתי על נושא רגישsorry

בגדול מערכת היחסים שלי עם חמי וחמותי די רגילה רק שאשתי חסרה ולא מגיעה איתנו לביקורים שם, בהתחלה קצת הרגשתי לא בנוח להשאיר שם את הילד הקטן שהוא היה חולה, או סתאאם חושב מה עובר להם בראש שהנה מגיע החתן והנכדים שעושים להם כול כך טוב בלי הבת שלהם, אבל עברתי תמחשבות האלה והיום מערכת היחסים די רגילה לא נרשמו התקליות חרגיות(גם אני בן אדם זורם ולא לוקח כול דבר ללב) מקוה לשמור על קשר טוב איתם גם בהמשך

ההמשכיות משקמת

זה שאתה מביא את הנכדים מאד עוזר להורים להמשיך את החיים אז הם מתגברים מהר אחרי אובדן הבת ככה קרה אצל ההורים שלי, הבת הכורה של אחי שנולדה שנה אחרי שנהרגה אחותי הקטנה החזירה אותם לתפקוד , הם היו משאירים אותה פה כל ערב שבת ויוצאים לבלות אני אומנם שמרתי עליה , אבל ההורים נהנו ממנה , כרכרו סביבה , וחזרו לחייך ולתפקד אז הנוכחות של הילדים ושלך יוצר המשכיות שאתה מכניס להם חיים הביתה ככה גם הדוד שלי והדודה שומרים על קשר צמוד לילדים של הבן שנהרג בשומרון והרבה פעמים הולכים לעשות שבת איתם בישוב (הם דתיים מאד) או שהכלה והילדים באים אליהם הביתה לשבת חשוב מאד עבור הילדים שאתה שומר על קשרא עם שני הצדדים זה יתן להם היכולת לבנות קשרים בריאים עם סבא וסבתא , כמו כל הילדים

אין שם חבק את משפחתך ..זכית!

למד לנצל לתועלתך את המשפחה הנפלאה שיש לך , צור מצב שיהיה ברור ששבת פה שבת אם ושבת אחת כך לבד .. הרגל שכל צד ילמד לכבד ... השבת לבד יכולה להיות שבת שלך והילדים יבלו אצל המשפחות(את כל השבת או את חלקה) כן ,חייב למצוא דרכים לפרגן לך זמן איכות לחיים שלך . והשבת לבד יכולה להיות בילויי משחתי אינטמי שלך וילדייך . מגיע לך להנות מחייך בכל דרך שתבחר ..אז תעשה רק מה שטוב לך .ולמד את הסביבה לכבד זאת.

למעלה