איפה אתם/ן אנשים?

שאלה , אולי לא קשורה לפרק שני

אך קשורה לגברים בעיקר, יש לי חברה נחמדה למדיי ממוצעת אפשר לאמר והיא בחורה גם דיי עשירה ולפניי הכל חכמה וטובה לב האם הגברים מסתכלים על העושר לפניי האושר? או להפך מרגישים "קטנים" ליד אישה עם כוח שכזה (כסף)?

גורן44

New member
??????? ../images/Emo61.gif

זו היא שמחלקת כרטיסי אשראי לחשבון שלה בכניסה לעזריאלי ? כי אם כן, אני מתנדב לעזור לה.

גורן44

New member
מה הקטע של הכסף ? ../images/Emo61.gif

ממתי זה שחקן בשדה האהבה ? ביחוד שאנחנו כאן כבר "שחוקים" מסיבוב אחד ? יש לך מחיר לאהבה ?

לא גורן

לאהבה אין מחיר שאלתי שאלה אך כל פעם שאני שואלת אתה עונה משהו אחר הבנתי שאתה לא מאלה שהוזכרו בכל אופן לצערנו גורן ישנם גברים וגם נשים שאצלהם אהבה מתחילה במילה הזאת כ.. לא אצלי כמובן וגם לא אצל החברה שהוזכרה.

את המחפשת את העולם והצלילים...

המממממ שאלה מוזרה למילניום הנוכחי... טוב אנסה להסביר למה אני מתכוון. נתחיל מאני מאמין של סגול. 1. הכסף יענה על הכל.(לכל אלה שגדלו על שירים של אהבה... תתעוררו). 2. אין אושר באוהל סיירים(אהבה נמוגה כנגד קשיי היום יום). 3. אין זה משנה מי המפרנס במשפחה כל עוד הצד השני יודע להודות על כך. 4. יש המון נשים יותר מוכשרות מגברים לעסקים. 5. גדולתו/קטנותו של האדם לא נמדדת בהשוואה כנגד אדם אחר אלה בהרגשתו האישית מול העולם. מעבר לכל הנאמר מקודם, אני אישית לא מבין למה גבר/אישה צריכים לדעת את המצב הכלכלי של הצד השני בתחילת הקשר. סגול(מאמין באהבת נשים ובכסף).

סגול התעוררת מתוק? איפה נעלמת חמוד

איך הייתה אומרת סבתא שלי ז"ל : אין כסף האהבה בורחת מהחלון משפט מעט נכון לדעתך אה?! תלוי סגול איך מסתכלים על זה ובאיזה מצב, נכון שאם אין כסף וישנם קשיים בנושא זה מחסל, אך מחסל קשר שגם ככה לא היה טוב, אם יש אהבה היא מביאה את הכסף, שום דבר לא יכול נגד האהבה חמוד ותכניס את זה טוב טוב לראש, היום אתה צעיר חושב ככה חכה תחכים עם השנים ותבין כמה שאתה טועה. אז נאמר שתפסתי עשיר (אחד מאלה שרוב חברותיי מחפשות) אז? אהיה עשירה נגיד? ואז ? יבוא אושרי? כן בטח עד שישעמם לי הכסף ואבין את טעותי, אהבה לא קונים בכסף ואין מה להשוות בכלל. תן לי אהבה אמיתית עכשו ומי בכלל רואה כסף, מי יחשוב על זה, לא אומרת שכסף לא חשוב ולא תורם לפעמים בזוגיות, אך שוב בזוגיות בריאה.

ואתה יודע מה סגול?../images/Emo6.gif

אני חושבת שאתה קשקשן לא חושבת שאתה כותב את מה שאתה חושב באמת אתה פשוט נהנה לקרוא את התגובות

קצת נעלבתי, אך מניח את ידי על ראשך

ומברך אותך. למען האמת אני חושב שאני האדם הכי אדם הכי אמיתי שקיים כאן. סגול(לא ממש פוליטיקליקורקט).

אלונה אני מנסה לדמיין אותך בחיי

ואני מתה מצחוק מהקמטוט הזה...חחחחחחח נו אולי תעזרי לי יקירתי כולם נפגעים ממני לאחרונה האם אני פוגעת? לא מפרגנת? קרציה? אני? קרציה?

אתתתת מתוקה אמיתית

אשה אמיתית, כותבת מהלב. כשאת שמחה את אומרת, וכשאת עצובה את מקטרת. את כותבת כמו שאת מדברת, כך אני חושבת, בלי התיפיפות ובלי הצגות (יש לי הרגשה שבגלל זה אריסטו דלוק עליך
). ואיזה קרציה? למה יש פה כלבים?
הכי הרבה יש פה
. אלונה ( בטייץ וגופיה לבנה מעשנת קנט סופר לייט ושותה דייאט קולה דרך קשית ארוכה)

תודה אלונה../images/Emo9.gif

ואכן מדברת למשחשב כמעט רק שלא ידעתי שבאמת ככה זה "נשמע", אם הייתי צריכה להגדיר את עצמי הייתי אומרת 2 מילים ולא למען השחצנות : ישרה וישירה וככה אני משתדלת לנהוג בכל מצב.
מי דלוק עליי, בחייך כבר כתבתי פה בימים האחרונים גם אם יש מישהו שדלוק עליי אני תמיד ממהרת ומפספסת אולי, אריסטו........
לא כדאי לך אני קרציההההההה

נ.ב.

יושבת מולך (רק את לא רואה) ומעשנת טיים לייט ארוך כחול ושותה נס ללא חלב
כי לא ידעתי שבשכונה החדשה לא פותחים מכולות יום ג´ אחה"צ

שכחתי וגם - מצחיקה../images/Emo6.gif

תכונה שאני מתה עליה (אלונה מרוכזת בעכביש שהתנחל על הקיר מעל המחשב)

עכביש נשמה לא טוב..

הירגי אותו מיד אומרים שזה עושה מריבות, אצלי יש פה גו´קים מעופפים את המעופפים אני הורגת ואת ההולכים בני הגדול נהנה להרוג עם הנעל שלי כמובן. ואגב לצחוק זה כיף והכי בריא לפעמים אני מוצאת את עצמי (שוב מוצאת) צוחקת גם ברגעים קשים ביותר כי אם אבכה יעזור לי ? ממש לא תודה אלונה גם את מקסימה ביותר

תודה על העצה../images/Emo140.gif

אריסטו כתב לך מגילה, חומר למחשבה
חמוד הבנאדם הזה. אז לילה טוב וחלומות פז, אני הולכת ל-
.

מי זאת ? השדכנית אלונה ? את מהרדיו?

מתוקה הולכת לישון ? לילה טוב ומקסים בלי עכבישים ונחשים באהבה-מוצאת

אריסטו m

New member
מי דלוק...??? מה דלוק....??? ../images/Emo13.gif

אריסטו....(מתקשר דחוףףףףףףף למכבי אש....כדי שהדליקה לא תתפשט...) אההה....אלונה התכוונת דלוק על מוצאת......??? נו איך אפשר שלא.....ראית כמה
ות היא שלחה לי...מתוקה שכמוה.... נו טוב....לא צריך מכבי אש.....נתמודד עם זה לבד....איפה המטף...??? אריסטו....(משום מה שמתי לב שלאחרונה אלונה מצמידה אותי בכח...ל.... ל................................................................ כל פעם למישהי אחרת ב-
.....מעניין.....אז מה איתך אלונה???
) אלונה......אני בדרך אלייך..... מה למה....???? כדי להרוג את העכביש.......שמעל המחשב שלך.....

למעלה