איפה אתם בסיידר????

fresh mishmesh

New member
הייתי בבית

הינו 11, היה סדר די שמח ומשעשע... בת דודה שלי ישבה לידי, היא בכיתה ב', ויש איזשהו קטע בהגדה "מעשה ברבי שמעון..." משהו כזה, אז היא התחילה לקרוא "מעשה בברבי שמעון..." והצחיקה את כולנו נורא... היא גם קצת השתכרה מהמיץ ענבים שהיא שתתה היה פול אוכל, וגם ממש טעים יש לציין... ובמהלך הערב/לילה קיבלתי 3 הודעות לפלאפון של חג שמח- מסלעית, עדי וגל (מבואות חרמון)... היה משעשע

גם אני קצת הייתי הפוכה..

אבל מהיין שדודה שלי מזגה לי (במקום התירוש!!) P= היא פשוט לא שמה לב שזה יין ולא תירוש.. ורק אחרי איזה חצי כוס אני אומרת שזה לא יין.. חחחחח זה היה מצחיק!! כל הערב ככה הייתי דיי מסטולה.. טוב זה לא כזה משונה.. אני ככה גם בטבעיוווות P= אבל עדיין שיגעתי שם אנשים.. היה נחמד כזה! =)

מ ו ר ע ל

New member
אני אצל סבא וסבתא...!

היה ממש חביב ומשעשע... אחרי הסדר שהגענו לשירים אחותי עשתה איזה הופעה וכל כך צחקתי שיש לי עכשיו קוצר נשימה עוד מאתמול זה לא מצחיק שתבינו שצחקתי הרבה...! פעם אחרונה שזה קרה לי זה היה במש"צים כזה צחוק...! בכל אופן אני עדיין אצל סבא וסבתא ודי משעמם פה!!! אולי עוד מעט אני אלך לעשות תצפית על עזה(בכל זאת 3 ק"מ מכאן) והקטע הכי מצחיק גם היה שכל מיני קטעים שהיו בקריאה זה על כל מיני רבי טרפון וכאלה שאני לומד בתושב"ע אז תיקנתי את השמות שלהם כל הזמן חחח:) יום טוב וחג שמח...!

hadasbaril

New member
בקיבוץ של אמא

גם קרוב לעזה (ששאולים אותי איפה זה גברעםז התשובה שלי היא בין אשקלון לעזה). היה נטול התלהבות לחולוטין אלב שעשעתי את עצמי. האפיקומן הוא כתב חידה לילדים הקטנים ז בכלל לא חיפשתי...מאז כבר הספקתי לכתוב מאמר לנחשון על סדר דתי וחילוני(כי עשיתי במכינה סדר דתי כהכנה לסדר של אתמול).

בבית בבית!!!!

איזה כיף, הוציאו אותנו הביתה לסדר!!! היה סדר כל כך מצחיק, ואחרי זה גם יצאתי לאיזה פאב מעאפן ושתיתי בסבבה.... דיווחים מהצבא: היה לנו טרום טריונות השבוע, הכרתי את האנשים שאיתי בפלוגה, כולם אנשים כל כך טובים!! כל כך כיף לי איתם! נכון שתמיד אומרים על מחנות- "זה יכין אותך לצבא"?? אז זה נכון!! קודם כל, התנאים מבחינתי הם מעולים (ישנים באוהל, על משטח בטון, עם מיטות ומזרונים!!!) ואנחנו ישנים במדבר (שזה הדבר הכי כיף בעולם), 6 שעות בלילה (שכאילו, זה המון! במסע חוף ישנתי 3 שעות ב4 ימים...!), והאוכל?? שאני אפילו לא אתחיל לדבר! בקיצור, אני חייבת תודה ענקית לתנועה שהכינה אותי כל כך יפה לצבא, וכל יום שאני שם אני פשוט אומרת לעצמי "אח, איזה כיף שיש לי ניסיון בזה!!" יום טוב לכולם וחג שמח וכשר :)

נ ו ם

New member
../images/Emo13.gif וגם

בגרעין התרגלתי לצאת כל שלשה שבועות בערך הביתה ובצבא סביר להניח שאצא כל שבוע!!! ממש גן ילדים.

חחחח

הם לא צריכים לספר צ'יזבטים כדי להפחיד, הם רק צריכים להראות את הפרצופים שלהם....

שקסי

New member
לי היה סדר מיוחד!

הוא התחיל אצל סבתא לאה עם בן דוד שלי ודודה שלי (כי כל ההורים והאחים שלי בסין) והיה מצחיק ונפלא ובכלל כל דקה היה "התקבלה הודעה חדשה" כי הפלאפון שלי מדבר והיה מצחיק...(קיבלתי בערך 90 הודעות אם לא יותר...) קראנו את כלללללללללללללל ההגדה וכל זה עד 9 בערב... היינו מה זה מהירים חוץ מיזה שעשיתי את הריקוד של "אחד מי יודע?" של בת שבע... ואז דודה שלי הצטרפה וגם סבתא שלי צחקה קצת והיצטרפה... באיזה שהוא שלב הם התיאשו... אבל אני הימשכתי... והיה אוכל מעולה שהמבשלת של סבתא שלי בישלה... (כי היא כבר זקנה וחולה אז קשה לה לבשל אז יש לה אחת מגניבה רוסיה...) ואפילו כל האוכל היה צמחוני... חוץ מהעוף של בן דוד שלי... ואחרי הסדר המגניב ברמת גן... נסעתי להוד השרון לסדר של סבא וסבתא השניים אצל אנשים מה משפחה המורחבת... והיה מה זה מצחיק! כי הם ביודק גמרו לאכול מתי שהגעתי... ואז הם רק שרו אחד מי יודע וזהו.. ואחרי זה אז לבת דודה שלי קנו משחק חדש שרוקדים עליו והוא מתחבר למחשב והוא סופר לך כמה קלרויות הורדת בזמן שהיית עליו... וזה פוווווווווווול מצחיק! ואח"כ ניחנסו לצ'אט של האקדמיה לצחוק... והיה ממש מצחיק.. היינו 4 בנות- 5,11,12,18 והיה פשוט בילוי בנות דודות וגם אח"כ אז הם עשו לי כל מיני שאנטי בנטי בשיער... והיה מעולה! אז מי שיהיה בבומבמלה בטח יראה את השיער המוזר שלי...וחזרתי הביתה ב2 בלילה והיתקשרתי למשפחה בסין ודיברתי איתם עד 3 והיה ממש מצחיק כי הם בדיוק היה במקום ממש יפה והם מתארים לי אותו...(זה 6 שעות הפרש...) שיהיה לכולם חג שמייח!

אני קיבלתי רק הודעה אחת..

לפחות מישהו חשב עלי! ולמען האמת זה היה ממישהו שבכלל לא ציפיתי.. הוא בטח שלח לכל החברים.. P= חג שמח לכווולם! לא קיבלתם הודעה לחג שמח? קיבלתם עכשיו!! =) אוהבתתת

זורקה

New member
שי!

נכון ישנתם בצימר אצל משפחת יוגב? אז רק שתדע שאני סידרתי וניקיתי אותו!! והסדר שלי? היה בבית, 16 איש! היה דווקא חביב וטעים עם מלאן שירים- מצחיק ביותר! אחרי הסדר כמובן נשארים סתם לשבת וכו' ואז התחלתי להרגיש את השפעת שיש לי עכשיו... ממש כאב לי כל הגוף והרגשתי חלושה... ועכשיו אני עדיין חולה :( אה גם אני קיבלתי 15 הודעות חג שמח, זה היה מאוד מלבב :)

kedeman

New member
אכן!!

תאמת... אני חושב שגם כשהגענו אז ראיתי אותך מקדימה (איפה שנראה לי שזה הבית שלך.. באזור שם של הבית וחצי למעלה) ורציתי לקפוץ לראות אם זאת את או לא ולהגיד שלום אבל משום מה היה צריך להתחיל להוציא דברים מהאוטו וכאלה אז לא היה לי כוח.... היה לנו סדר נחמד!! מצאנו את עצמנו הילה (אחותי) ורז ובן (הבני דודים שלי) יושבים עד 3 בלילה מדברים ונמצאים על הקו הזה של בין לדבר מלא שטויות לבין לעשות שיחות ממש רציניות היה נחמד :) וקיבלתי רק הודעה אחת של חג שמח.... אבל לא נורא.... סוף סוף יוצא לי לנהוג קצת!!! (חוץ מזה שעכשיו אח שלי סוף סוף מתגייס אז הוא יפסיק לגנוב לי את האוטו!!)

חג שמח לכל!!

הסדר שהייתי בו היה, לראשונה זאת שלוש שנים, עם הצד של אמא. היינו 19 אנשים אצל הדוד והדודה בכפר מונאש. קראנו פשוט המון! זה היה מטורף! עברנו אפילו את החלק של די דיינו וכל זה.. ושתבינו- אחרי שלוש שנים רצופות עם הצד של אבא אני רגילה לא לעבור את הקושיות וכבר להתחיל לאכול.. בד"כ זה אחד מי יודע, כי כיף לשיר את זה ואז מה נשתנה, כדי להביך את ארבעת הנכדים הכי קטנים (שאני עדיין חלק מהארבעה האלו.. הכי גדולה) ואז ממלמלים את חד גדיא בשביל להזכיר איך שבן דוד שלי הוא דביל (הוא חשב שזה חג גדיא- איזה חג בתוך פסח) ובין לבין גם טוחנים מצות עם חרוסת.. אבל לא! עכשיו קוראים ה-כל טוב נו.. גם כאן היה מצחיק! ו.. מצאתי את האפיקומן!!!!! אני אף פעם לא מוצאת את האפיקומן! דודה שלי ארגנה משחק של כתבי חידות (היא ענקית! היא עושה משחקים כאלו כל פעם שאנחנו יחד בסדר וגם בפיקניק של יום העצמאות!) פעם היא התראיינה לגלגל"צ על הכתבי חידות שלה בפסח.. יש לה כל פעם רעיונות שונים.. הפעם היינו צריכים למצוא פתקים, כל פתק מוביל למקום הבא אם זה בציור של מפה של איזה חדר או שם של ספר או תקליט וכו'.. בסוף- מסתכלים על הפינות של כל הפתקים וכתובות באדום מילים מקטע בהגדה שאנחנו צריכים לסדר לפי הסדר ואז מתקבל מספר טלפון שכשמתקשרים- שומעים במענה הקולי את המקום של האפיקומן. שיהיה לכולכם יום נהדר!!

מתנה?? נו באמת..

דבר ראשון- זה היה קבוצתי.. והגענו למקסנה שלא נוכל להתפשר על מתנה כמו ללכת לסרט ביחד או משהו כזה כי הכי קטנה בקבוצה זו אני והכי גדול- דוד שלי בן 50.. אז פה אחד זה הסתכם בארוחה. אבל- (וזה דבר שני) מי שמההתחלה תוכנן שיקנה את המתנה, לא משנה איזו קבוצה תנצח, הוא אותו דוד בן 50. ודבר שלישי- פתאום, בלי ששמתי לב, הוחלט שהמתנה היא שהקבוצה המנצחת מזמינה את כל המשפחה לארוחה. מה?! איך?? לילה טוב

למעלה