איפה אתם בסיידר????

kedeman

New member
איפה אתם בסיידר????

טוב אז קודם כל חג שמח לכולכם!!!! חוץ מזה... השאלה הכי פולנית.. איפה אתם בסדר?? אצל מי אתם? אני נמצא אצל הדודים בגמלא!! וכרגיל... לא מצאתי את האפיקומן (הפעם לפחות ויתרתי מראש...)

א ל ו ש ה

New member
בבייייייייייייית!!!!!

ומשעמם פה מוות! היה די מעאפן! אבא בישל כמו מטורף- והאוכל היה נפלא, אבל לא קראנו אפילו שמינית מההגדה, והארוחה התחילה בבאסה, כי אחותי צמחונית, ולא הכינו לה מרק... קיצר, לא כיף! אני מחכה שהחבר'ה שבקיבוץ יסימו את הסדר שלהם בבתים, ואז ניפגש. לשנה הבאה בירושלים! א-מן! לילה טוב, חג שמח וצום קל לכולם!

נ ו ם

New member
גם אני עשיתי בבית

רק עם המשפחה שלי הקרובה (היינו 10 איש) היה נחמד שרנו מ-ל-א שירים בסוף של פסח ושל סתם. אבל גיליתי שההגדה שאני מכירה היא בכלל לא ההגדה של כולם! אני בשוק. מסתבר שכל ההגדות שתמיד אנחנו עושים איתן זה הגדות של התנועה הקיבוצית.

מאוו Boaz

New member
אני מצאתי את האפיקומן וכרגיל

אני לא מקבל שום מתנה

מה אתה מקבל??

אם כבר אז.. גם אני צריכה לחשוב על משהו לבקש לאפיקומן!! (חוץ מזה שיש לי עוד מעט יומולדת שגם אז אני אקבל *עוד* מתנות.. מקווה לפחות (ואם אם לא לא חשוב ולא אכפת!!).. אז אני אגיד את זה ככה.. - רעיונות יתקבלו בברכה! טודא מראש =) אני!

מאוו Boaz

New member
מכות, אני קונה עכשיו תיק, שק"ש

ולדרמן בנוסף אני קונה רולר בליידס ועוד (ואת הכל כמובן שאמא קונה אז זה נחשב למתנות) זהו נראה לי..

rinani

New member
אני אצל סבתא ברמת גן ...

היה מבד ביותר... את האפיקומן כמו כל שנה סבא שלי לא מתאפק ורומז לכולם איפה הוא... אבל בסופו של דבר כולם מקבלים מתנות... בת דודה שלי ירקה עליי (היא קטנה אז סלחתי לה) הלכתי מלחמת דיגדוגים עם הבני דוים הקטנים שלי... ואני ובת דודה שלי עשינו מרתון שירי מחזמר של מרי לו (כן שנינו מושפעות מהמחזמר של מרי לו) והגעתי למסקנה ככל שאני גדלה ככה אני מקבלת פחות מתנות זה לא פייר!!!

s h e e p i t

New member
עשינו אצל סבתא

יש לי משפחה מוזרה... נו מילא העיקר שנגמר... את האפיקומן לא מצאתי האמתי שלא ידעתי בכלל שהם החביאו... חחח אולי בגלל ששמו אותו ליידינו ואמרו לבת דודה שלי הקטנה איפה הוא כי היא בכתה שהיא אף פעם לא מוצאת... בכל אופן היה משעמם... הם דיי הפחידו אותי... אבל לא נורא יעבור...

אנחנו עשינו בבית ../images/Emo82.gif

היינו 10 אנשים שכחנו להחביא את האפיקומן (קורה...) את ההגדה לא סיימנו , וגם עד החלק של האוכל דילגנו על כמה חלקים שלא נראו לנו סה"כ היה נחמד ביותר

זה צריך להיות סדר נחמד..

בלי אפיקומן.. ולא(!) זה לא "קורה" ששוכחים להחביא את האפיקומן.. אני בספק אם זה קרה כבר אצל עוד מישהו.. חחחח זה מצחיק.. הילדים בטח התבאסו.. P=

אוף אוף אוף!

כבר שעה שאני מנסה לעלות תמונות מהערב פסח וזה פשוט מסרב בעקשנות! לעזאזל כבר מאוחר... נראה מחר...:/

למעלה