איפה אתה?

MaYcHuK

New member
איפה אתה?

איפה זה שאני אמורה להתכרבל איתו בלילה חורפי שכזה לראות טיוי לשתות שוקו חם להתפנק ולפנק?

בר50

New member
אני פה מוכן גם לתותים וגם שוקו חם..

וגם .................אבל לפני זה לצפות באיזה סרט רומנטי עם happy end

MaYcHuK

New member
בר....... יפה לך על הרוח ההתנדבותית

אם 50 מסמל את גילך או את שנת לידתך אז לא נראה לי שאתה בכיוון וחוץ מזה אתה ת"א אני חיפה שנינו אנונימיים... קצת בעייתי לא?

ק י ק ה

New member
יפה לך

ענתי חזרה - לא שומעים לא רואים. ולגבי ההוא שאת מחפשת - בטוחה שגם הוא מחפש אותך ויום אביבי אחד תפגשו

MaYcHuK

New member
מותק לפי מה שאני יודעת

שני צדדים יכולים להתקשר כלומר - גם את יכולה התקשר.... אם את דואגת לי או מתגעגעת

מאיצוק

אני מנדבת את השותף שלי הוא בן 31, רואה כל היום טלווזיה, ואני בטוחה שהוא יפניק אותך בשוקו או מה שתרצי ועקב הכרותי עם האקסית שלו אני יודעת בוודאות התכרבלות זה התחום שלו. העיקר שאני אוכל לראות קצת טלווזיה שהיא לא חדשות!

MaYcHuK

New member
יא תודה

אבל רגע איך הוא נראה? והוא בקטע רציני או סתם .... אני מאוד מקווה שאת לא מנסה רק להיפטר ממנו והמלצתך היא מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבב מהלבבבבבבבבבבבבבבבב

אופס עלית עלי

הוא מאוד גבוה 196 ורזה והוא מאוד בקטע רציני, הוא לא עושה סטוצים למיטב ידיעתי. הוא למד תזונה ומחפש בינתיים עבודה בתחום. כשהוא לובש בגדים במידה שלו הוא נראה לא רע אפילו. אם את רוצה, אני מוכנה להפגיש.

MaYcHuK

New member
196???????????

אני לביצים לא מגיעה לו אפילו אני 152 אייייייייייייייייף

passioneta

New member
מאיצוק זה לא נורא

הייתי כמעט 5 שנים עם מישהו שגבוה ממני ב-30 ס"מ וזה אחלה: 1. יותר לא צריך סולם בבית 2. לא משנה כמה תשקלי הוא תמיד יגדיר אותך כ"קטנטונת" 3. לא בדקתי מספיק בשביל להכליל, אבל יש סכוי שהוא גם גבוה בעוד חלקי גוף 4. במצב מאוזן זה ממש לא מפריע...

MaYcHuK

New member
אממ חישוב מהיר

1.96-1.52= 0.44 נראה לי יותר מדי למרות שאני מודעת ליתרונות הגבוהים

doodinke

New member
מה רציני? מי אמר רציני?

אמרת "התכרבלות, TV, ושוקו חם" ז-ה-ו ולזה היא אמרה שהוא טוב אז יאללה קחי אותו

רחלי228

New member
MaYcHuK תפתחי את העיינים

ותניחי לביקורתיות ולשיפוטיות להיות חלק מחייך. ואז, פתאום תתגלה לפניך פנורמה רחבה של אפשרויות אינסופיות של מועמדים ראויים לחברתך. הם נמצאים בכל מקום וכמהים לטיפת חום, למגע, למילה טובה, לאוזן קשבת, לראות איתך טלויזיה, לשתות כוס שוקו חם, להתפנק ולפנק. רק לפתוח את העיינים ולהיות בהקשבה ליקום.

MaYcHuK

New member
רחלי יקירה

עיניי פקוחות אני לא ביקורתית ושיפוטית כ"כ - האמיני לי שלא לא חושבת שלרצות בחור אמיתי וכנה שימצא חן בעיני ושלא ישחק משחקים זו דרישה מוגזמת. סליחה אלו התנהגויות בסיסיות שצריכות להיות לכל אדם לא נתקלתי עד כה ואם הייתי נתקלת הייתי שמה לב ...

למעלה