איפה אפשר..

1LIZI

New member
Pasxalis Terzis - Sta ypogeia einai

Pasxalis Terzis - Sta ypogeia einai h 8ea

12אניהיא

New member
גרב זה לא הדיסק הזה

מדובר בתמונה עם רקע אדום כזה. אני אנסה לעלות לך יותר מאוחר.

yannhs

New member
זה ועוד איך הדיסק הזה פשוט גרב

שם את הספרון הפנימי בו מצולם טרזיס עם ת'יאופאנוס שכתב והלחין את האלבום כולו. לפני שבועיים שמתי כאן המלצה לדיסק ואני מחזק אותה מאד- הספקתי כבר לשמוע אותו קרוב ל30 פעם והוא מצויין!!!!

yannhs

New member
שיר מס'3 -" פת'ינופוריאסה" ,שפירושו

"הגיע הסתיו", פשוט שיר גאוני!!!

odeliaabut1

New member
אולי תשים שנשמע גם אנחנו?

היי שבוע טוב אני גם אוהתב את הזמר ואולי תהיה מוכן לשים לנו את השיר שנוכל גם אנו להינות או לפחות לומר לנו איפה למצוא אותו שבוע טוב ותודה מראש

odeliaabut1

New member
לא מצליח לי

לא מצליח לי להתחבר למה שפאדי נתן אני מסכימה הזמר כבודו במקומו מונח כמובן שאין אין על בעלי אבל גם הוא זמר שמצמרר אותי ומרגש אותי כל פעם שאני שומעת את הקול שלו הקול שלו עמוק ונוגע אבל בעלי רמוס הוא מספר אחד

12אניהיא

New member
אני דווקא חושבת ויש איתי עוד כמה

שאמרו לי זאת... טרזיס איכזב בדיסק הזה ובגדול.

yannhs

New member
התשובה המתבקשת היא שעל טעם

לא מתווכחים- אבל אני לא יכול להתאפק- מי שאמר לך את זה לא מבין במוזיקה!!! חד וחלק!!! למה הדיסק מאכזב ? בגלל שאין בו הרבה שירי "שמח" ו"חפלה" כמו שהיו באלבום הקודם" פוטיה סטיס ניכטס"? אני לא מבין את אילו שאצלם טרזיס מקוטלג כפרפורמר של חפלות בלבד. ועוד נקודה למחשבה- מבחינת התמלילים, השירים מצויינים ועם פואנטות ולא עוד: מו ליפיס מו ליפיס ואת חסרה לי ואת לא כאן- די,כמה אפשר? מי שמכיר את טרזיס ועקב אחריו עוד מימיו הראשונים לא יפספס ת'אלבום הזה, זה בטוח

12אניהיא

New member
אממממממממ

גם בעלי אמר את זה... אם בעלי לא מבין במוזיקה אז אף אחד כאן לא מבין במוזיקה. וכן אנחנו עוקבים אחריו עוד מאלבומיו הראשונים והרבה לפני שהיה מפורסם כל כך ועדיין הדיסק האחרון שלו מאכזב.

yannhs

New member
פארדון מיי איגנורנס- איני מכיר את

בעלך אבל יאללה זרקת כפפה - בואי נערוך סקר בין אנשי הפורום מי אהב ומי לא ונראה...

rodedy

New member
../images/Emo59.gif

טרזיס הינו זמר בעל קול מיוחד רב גוני.שר עם הרבה רגש (הביצוע ל"הכל מזכיר אותך" ממחיש זאת יותר מכל. ולא בכדי הוא אהוב הקהל בשנים האחרונות. אני מת לשמוע את הדיסק החדש אך לא מצליח להוריד אותו

rodedy

New member
גדול כרגיל

כבר משמיעה ראשונית בעזרת הגרב האגדית טרזיס נשמע מקסים כתמיד ההנאה מובטחת דיסק שקט ונעים לאוזן תודה לך גרב

למעלה