איפה אפשר

vk3

New member
חחחחח...

התכוונת ל- פז'לוּסטה (Pajalusta ) ובתירגום לעברית, בבקשה

bariska

New member
ממ הדבר הכי טובה ללמוד זה

עם חברים תבקש שחברים שיודעים רוסית ילמדו אותך..
הם דווקא ישמחו ללמד אותך.. ואם לא אז יש כל מיני קלטות וספרים או שפשוט תוריד שירים ברוסית אם תרגום לעיברית ככה חבר שלי למד..
בהצלחה

s i g a l d

New member
אבל אין

לי שום חברים דוברי רוסית- אפילו לא אחד- ויש כל כך הרבה רוסים בארץ- זה ממש לא פייר. עם קלטות וסרטים זה תהליך ארוך מדי. אתם לא מכירים איזו פנסיונרית עם סבלנות שיכולה ללמד אותי רוסית?

bariska

New member
תברר באיזה מתנ"ס בטוח תמצא..../images/Emo13.gif

ו..שיהיה לך בהצלחה אחי

m a n k o

New member
גם עם מורה פרטית זה יהיה תהליך

ארוך תתחיל עם ספר.. בסיס וזה זה אחלה ללמוד עם זה אבל באמת חבל שאין לך איזשהו מכר רוסי כי יש דברים שלא כל כך מבינים מהספרים ואז חבל שתלמד טעויות

באוניברסיטה../images/Emo13.gif

בבר אילן יש חוג לרוסית... סתם, סתם, אני יודעת שאתה לא מתכוון לרמה כל-כך גבוהה אבל האמת היא שאין לי שמץ של מושג. חוץ מלקחת מורה פרטי. אם אתה מאזור נתניה חדרה יש לי אפילו המלצה על מישהי מקסימה עם המון ניסיון.

s i g a l d

New member
לאאאאאאאאאא

לא מספיק שאני לא יודע רוסית אני גם צריך לגור באיזור חדרה או נתניה? חחחח אני גר באיזור אשדוד. ומה שהכי מרגיז הוא שיש באשדוד מלא רוסים- איזה מבאס

תחפש מודעות במקומונים רוסיים

כלומר, תבקש ממישהו שקורא רוסית שיחפש לך. בטח יש כמה מודעות של לימוד רוסית, תמיד יש. יש גם איזה מכון ללימוד שפות עם שם מצחיק (ברליץ או משהו) שפעם עשו פרסומות אז להם יש גם רוסית, זה בטוח. יש לי חברות רוסיות מאשדוד, אשאל אותן.

gofida

New member
גם אני לומד

או יותר נכון מנסה ללמוד רוסית. אני חייב להשיג ספר טוב, אבל בינתיים החיפושים (שדי מוגבלים לסטימצקי) לא הביאו לתוצאות. לימוד בעזרת ידידים שמכירים את השפה זה כיף, אבל היעילות לא כל כך גבוהה. במיוחד, אם כמוני, אין לך כיוון מוגדר מה אתה רוצה ללמוד.

s i g a l d

New member
אולי נמצא לנו איזו מורה פרטית

וזהו- הייתי בטוח שכאן בפורום ההיענות תהיה גבוהה יותר-

למעלה