איפה אפשר

s i g a l d

New member
איפה אפשר

ללמוד רוסית? יש איזה אולפן או משהו כזה? אני תימני ואני מעוניין ללמוד רוסית- מה דעתכם?

mack123

New member
הנה התשובה

תחזור אחורה בזמן לייתה ט' שהרוב שם רוסים ועד כיתה י"ב תדע רוסית perfect השיעור הראשון שתקבל יהיה הכי חיוני- קללות.

s i g a l d

New member
אההה- קללות אני כבר יודע- בלאד ../images/Emo13.gif

אני רוצה ללמוד לתקשר עם הסביבה.

m a n k o

New member
חחחח

אני חושבת שאני הישראלית הראשונה שהמילים הראשונות שלה ברוסית לא היו קללות P:

l1zard

New member
אבל בלאט זה עיוות

של בלאד. אם כותבים את זה, אז כותבים блядь

Smiley Me

New member
יש לי פתרון...

רוב החברה שאני מבלה איתם מחוץ לבית ספר הם רוסים ויש לנו חבר ממש טוב ישראלי. הוא תמיד הסתובב עם רוסים. הוא לא מדבר מי ישמע טוב ברוסית, אבל הוא מבין כמעט הכל כשמדברים ברוסית לידו, ועונה בעיברית. אז כדי להבין רוסית צריך פשוט להסתובב עם חברה רוסים.

s i g a l d

New member
אבל אין לידי אנשים רוסים

וחוץ מזה אני רוצה גם לדבר רוסית ולא רק להבין- אני יודע שהיה לי פעם עובד שהיה שחור יותר ממני- הוא היה מרוקאי אם אני לא טועה והוא היה מדבר עם הפועלים ברוסית- בפעם הראשוןנה שהוא היה פונה אליהם ברוסית הם היו בשוק טוטלי. אני צריך לחפש רוסים שגרים באיזור אשדוד או רחובות והסביבה- יש מישהו?

m a n k o

New member
יש מקומות שאפשר ללמוד בהם

כמו למשל ברליץ אבל אני משערת שזה די יקר ללמוד במקומות כאלה אם אתה רוצה ללמוד בכוחות עצמך יש ספרים שאתה יכול לקנות. אני התחלתי ללמוד עם אחד כזה ועם עזרת חברים והולך אחלה בינתיים

Angel lips

New member
יש לי ספרים שבהם למדתי לקרוא

ולכתוב, אבל שם גם לומדים רוסית, זה סידרה ברמות כזו הסדרה הזו ניקראת "אזבוקה" :)

m a n k o

New member
מסתומרת?

לא הבנתי האזבוקה הזה זה קורס ללימוד רוסית או ספר? :O

Angel lips

New member
אזבוקה זו סידרת ספרים המלמדת

רוסית קרוא וכתוב, נשים בחול שלא ברוסיה...

Angel lips

New member
אין לי שמץ

אוליי בחנות ספרים? אני אברר מהאקס מאיפה יש לו וכשאדע הודיע :)

s i g a l d

New member
אולי הכי קל לתפוס

איזו רוסייה בפנסייה אחרי "פותחת תיק בקשה"-בטח יהיה לה הרבה זמן והרבה סבלנות ללמד אותי בלי ספרים- בגלל שאני תימני בטח יהיה לי הרבה יותר קשה מאשר לבולגרי למשל- אני צריך את הקטע הפרונטלי
פזאלסקה ( מה זאת המילה שנפלטה לי?) אגב- בשבוע שעבר היינו בשוק באשדוד- יש שם שוק פישפישים כזה- שמעתי שם רוסים במינונים גבוהים במיוחד- חייכתי כל היום- סקולקה
שבת לכם וחוץ מזה- אני מת על ארקדי דוכין

למעלה