איפה אפשר

zoharj

New member
יש אינספור אתרים

אבל הגימיק הוא כדלהלן: אם תפרסם פעם אחת איפושהו, ולא משנה איפה, מיד יעוטו עליך הרבה מתווכים שיתנדבו לפרסם בשבילך את הדירה. שמור על COOL, אל תסכים לשלם דמי תיווך, ואל תחתום על כלום, והם יביאו לך קונים פוטנציאליים. -----------------------

ERA victory

New member
ידידי היקר!!!!!אל תחתום ?ויביאו לך

קונים ??? נראה לך ? היכן אתה חי? מה מתווך הוא עבד של מישהוא ? האם לדעתך אני צריך לעבוד בחינם? אני חייב לך משהוא ? תתביש לך!!!!! זכותך המלאה לא להצטרך לשרותי תיווך !!! אדרבה תנסה למכור לבד!!! תפרסם ,תשקיע, תראה את הדירה לעשרות לקוחות לא פוטנציאלים,בשעות לא רגילות, תענה לטלפונים מתרידים ,תסדר כל היום את הבית אולי יבוא לקוח ? אין שום בעיה זוהיא הדמוקרטיה זכותך . אבל אם אתה רוצה שירות ממתווך ואל תשלם לו זוהיא עיצה של אדם רע ושפל!!!!!!!!!!!מקווה שמשהוא יכנס פעם לעסק שלך ולא ישלם לך !!!!!!!!!! ולידיעתך !לא רק שאתה אדם רע אתה גם מסית אנשים לגועל נפש !!!

nirdagan

New member
מהניסיון שלי בהשכרת דירה

עדיף לשלם איפה שעולה כסף, בעיקר בפרסומים משולבים עיתון + אינטרנט. אפשר לפרסם בחינם בלוח נענע, אבל אף אחד לא קורא אותו. אפשר לפרסם שם גם בתשלום, אבל חבל על הכסף.

ERA victory

New member
ומהנסיון שלי ! אצלי בעלי דירות לא

משלמים דמי תיווך על השכרה בלבד!!!!!!!!!הפירסום והעבודה עלי!!!! רק השוכרים משלמים !!! אז היכן יותר משתלם???????????

למעלה