איפה אפשר לראות עלון לצרכן על החיסונים?

עד שתמצאי

כן, המשיכי לנסות עד שתמצאי רופא שיתן לך את התשובה שחסון וקס מתכוון שתקבלי. לדעתי זה יהיה הליך די מהיר.

השאלה היא האם יש טעם בכלל לשאלה?

אני אפילו לא שאלתי את ד"ר סומך רק הסתכלתי בפורום ובחיפוש מהיר ראיתי שאלות ממש דומות למקרה שלי
והיתה אחת עם תופעות לוואי יותר קשות ומזעזעות ואכן התשובה היתה אפשר להמשיך לחסן....
הייתי רוצה לדעת אם בפגישה אישית פנים מול פנים עם הרופא ושכל הנתונים בכתב עם חתימה שלו הוא עדיין היה לוקח אחריות על מה שהוא אומר?
בעצם אין לו ממה לחשוש כי ממה שאני מבינה גם ככה אין שום הכרה בנפגעי חיסונים, לא?

אם את לא סומכת עליו אז אין טעם לשאול

מור, בוא תמליץ לנו על רופא שאפשר לסמוך עליו

את צודקת

לרוב, אין לו ממה לחשוש, כי אין לו מה להפסיד, אם תיפגעי מהחיסון הוא יאמר שזה לא קשור לחיסון ובכל מקרה, את נשארת לבד עם התוצאות (גם של מחלה וגם של חיסון).

הרופאים הבודדים שיש להם ביקורת על תכנית החיסונים המומלצת, לא ייעצו לך שום דבר בניגוד להמלצות משרד הבריאות, כי יש אווירת פחד (היה כאן דיון על זה, בו הבאתי את דבריו של ד"ר שמעון ברק בכנס על מה לדעתו צריך לעשות לרופא היוצא נגד תכנית החיסונים המומלצת).

קיבלנו דיווחים אנקדוטלים על רופאים בודדים שבפגישות סגורות, מוכנים להיות יותר ביקורתיים ולהמליץ על תכנית חלקית מזו של מב"ר, אבל הם בהחלט לא מוכנים לומר זאת בפומבי.

הרופאים היחידים שמוכנים למתוח ביקורת על חיסונים ולדון באופן פרטני על תכנית חיסונים ספציפית, הם רופאים העוסקים גם ברפואה משלימה (רופאים רגילים, MD, שהרחיבו את תחום הידע והעיסוק שלהם באמצעי רפואה משלימה בנוסף להיותם רופאים רגילים).

ישנה טקטיקה מסויימת שעשויה לעבוד במקרים של לחץ המופעל עלייך לחסן (ע"י רופא, אחות, גננת וכד'). אם כלו כל הקיצין, ויש לחץ תקיף לחסן, את יכולה לומר: אני אמסור את ילדי לחיסון, אם את/ה תתחייב לי בכתב לפני כן שאתה לוקח אחריות על כל תגובה אפשרית לחיסון, לכל ימי חייו של הילד, לרבות אחריות כספית ורפואית שבה אתה תישא בכל מקרה של תגובה שלילית לחיסון.
לרוב, זה מרגיע כמה תוקפניים.

פולספגן

New member
כל עוד זה בע"פ אין לו מה לחשוש, אלא אם כן את

מקליטה את השיחה.

אני חותמת לך כאן ועכשיו שהוא לא יסכים לכתוב לך את הדברים שיאמר בע"פ על הנייר עם חתימתו.

למעלה