איפה אפשר למצוא

איפה אפשר למצוא

את שלבי הכנת הסושי כולל תמונות?? מאד מאד רוצה לדעת איך להכין סושי נכון.

IirionClaus

New member
הכנת סושי

לפורום בישול יש פתילים בשם "סדנאות", המכילות תמונות ושלבים בהכנת מאכלים שונים. תחת מאמרים יש להם סדנאות סושי- אפילו שתיים, עם תמונות מצויינות. כמו כן צירפתי שלוש קישורים מ-ynet להכנת סושי. הפתרון הכי טוב, דרך אגב, הוא לחפש בגוגל מאמרים. תמצאי המון, עם תמונות והכל, ותוכלי לבחור את האחד שמתאים לסגנון שלך.

IirionClaus

New member
קצת נצל"ש- מי בפורום ניסה לבשל?

מי בפורום ניסה לבשל/ להכין אוכל יפני? אישית, ניסיתי להכין סושי מספר פעמים. התוצאה הייתה נחמדה מאוד, למרות שאני לא כ"כ סגור על הטיפול בדגים.

kamome

New member
בישול יפני

קניתי ספר על אוכל יפני לפני שנתיים ודוקא ניסיתי כמה מהמתכונים ויצא לא רע בכלל - ככה לפחות טען ה"שפן נסיונות" שלי
ןמאז יש שני מאכלים שאני מכינה קבוע - האחד זה סושי כמובן שיוצא מעולה כל פעם והשני זה מאכל שנקרא גיודון, מאכל שנמכר ביושינויה (רשת של אוכל מהיר למי שהיה ביפן ומכיר). אה ולגבי הטיפול בדגים - גם אני לא ממש בטוחה שאני עושה את זה כמו שצריך אבל מבחן התוצאה זה מה שקובע לא?

Manty

New member
Have been doing iut every night

for the past 8 years I am not very good at it, but it is just part of my reality. So for us, the basic (for super, the main meal of the day) is always miso shiro and rice. Then there is fish/meat, salads, pickels etc. Sometimes we'll have udon/soba with tempura, and in these cold days; nabe and oden. The funny thing is that sushi/sashimi we have MAYBE once in 2 months or less (when my in-laws come to visit) and it always come from the shop
. Itadakimasu!​

IirionClaus

New member
חלק מהמציאות?

אם אפשר לשאול, כמובן- למה מדובר מחלק מהמציאות? (בעל יפני? חסרים מרכיבים לאוכל אחר?)

Manty

New member
WELL

כן! הבעל יפני, ואנו חיים ביפן, ופה למדתי לבשל והאוכל היפני (שמה לעשות, לפעמים אני גם קונה מוכן) הכי זול.. אז הכל ביחד וכל אחד בנפרד ייצרו מציאות שבה הכי מתאים לנו יפני!

IirionClaus

New member
ואת אף פעם לא מתגעגעת לשניצל??!

סליחה על הגזענות, כמובן (;

Manty

New member
בשביל מה יש TONKUTSU?

ואפילו עם עוף, אם זה ממש הכרחי

kamome

New member
הכנת סושי ומתכונים בכלל

היי חגית, כנסי לכתובת הנ"ל: http://www.pichirichi.com/heb/HomeFrameSet.htm?page=Cooking_DownloadList זה אתר המכיל מתכונים שונים להורדה ובין היתר גם מתכוני סושי. אני ממליצה לך להוריד שני קבצים (דפדפי למטה באתר ותמצאי אותם) 1. מדריך להכנת סושי 2. סדנת סושי יש תמונות והסבר מפורט לגבי גלגול סושי וכו'. (אני אישית מכינה את האורז קצת אחרת ממה שרשום בסדנא). מקווה שעזרתי בהצלחה - וספרי איך יצא, ביי

הילה jjj

New member
אם כבר נושא לא קשור...

אפשר לשמור את האוז במקרר במשך 12 שעות בערך או שזה יהרוס את האורז לבד...?

IirionClaus

New member
אסור, אסור, אסור!

בהחלט אסור לשמור את האורז בקירור. זה יגרום לכך שהוא לא ידבק. לדעתי אפשר לשמור את האורז עד חמש שעות לאחר ההכנה, רק כסי אותו במטלית בד.

למעלה