איפה אפשר למצוא?

AdMish

New member
איפה אפשר למצוא?

ערב טוב אנשי פורום יקרים, איפה אפשר לראות ספויילרים לפרקים הבאים והאם למישהו יש מושג מי המודח הבא? לפי דעתי מי שמדבר הרבה בסופו של דבר מודח ראשון? האם לפי תאוריה זו איגור על הכוונת???? אודה אם תגיבו ואם יש לכם מידע לגבי אתר מסויים בו אפשר למצוא רמזים לגבי מודחים עתידיים......

NP16

New member
פאק

אם איגור באמת בסוף יודח, קשה לי יהיה להחליט מי שורד יותר גרוע, הוא,שנוראי בלי קשר או נטע-לי שבטח תתעקש שלא להדיח את עידן רק כי היא מדיחה לפי הרגשות שלה.

AdMish

New member
יתכן והרביעיה שלא מופיע פשוט לא עברה את אחד..

השלבים של המשימה..........הרי כל משימה לאחרונה מגיעה בשלבים, אולי הם פשוט לא עברו שלב מסויים מהמשימה. אני לא חושבת שאפשר להיות כ"כ בטוחים מעכשיו בפרומואים

../images/Emo58.gif מי לא מודח בטוח!

נטע-לי, איתי, יואב, איגור, אנסטסיה, גיא. יש תמונה ממשימה שעדיין לא היתה ואותם רואים בברור, לגבי השאר שהם... עידן, אריק, אופיר, מירית... שלא מופיעים בתמונה, לכן.. אני מהמרת על אריק או אופיר ואם זה עידן המשחק גמור. מי שרוצה לראות בעצמו...כנסו ליוטיוב, פרומו הישרדות2, שנייה 0:21 - משימה שלא היתה, איגור מניף ת'דגל, אותו רואים בברור.. את השאר מישהו שלקח את הפרומו הגדיל הבהיר וכו' בחן את התמונה ורואים את המתמודדים האחרים ע"ע למעלה ואת מי שלא... נראה מה יהיה.. : /

droriko

New member
נשמע הזוי לגמרי

נטעלי גיא ואיתי לבטח ישמרו על הברית שלהם . למה להם לצרף את איגור אליהם, ובעיקר כשהמנהיגה שלהם(במידה ואריק יודח) שונאת את איגור שנאת מוות (וידועה כאחת שפועלת לפי הרגשות)

ספויילר...

את איגור רואים בברור גש לפרומו לפניי שאתה כותב הזוי או לא... המשחק הזה מתהפך כל הזמן אי אפשר לדעת מה יהיה... וגם לא להאמין לספויילרים בלי הוכחות. פה זה מוכח גש לפרומו שנייה 0:21

אל תאמין לספויילרים בלי הוכחות!

אין שום הוכחה לכך.... על אף שאני רוצה להאמין בזה. זו ההדחה שאני הכי פוחדת ממנה, אם עידן עף המשחק נגמר מבחינתי.

למעלה