איפה אפשר להשיג את הפס-קול?

ד ו נ ג י

New member
איפה אפשר להשיג את הפס-קול?

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הפסקול בארץ? אם מישהו יודע- אני אשמח אם תשלחו לי תשובה למייל [email protected] אם לא- פשוט תענו פה.. תודה :)

Alaithlos

New member
תשובה.. ../images/Emo13.gif

לי ידוע על האופציה לרכוש את הפסקול אך ורק בחו"ל, וניתן כמובן להזמינו מאתר אמאזון -כאן.

jess r

New member
יש סיכוי

שאפשר למצוא אותו בחנויות מוזיקה דווקא. בתו השמיני יש הרבה פסקולים (אבל נראה לי שיש סניפים שלהם רק בירושלים).

la laura

New member
י-ם, ונתב"ג.. מישהו נוסע לחו"ל??

נצלש-שאלה

אני רואה בדיליי את כל הפרקים, אחרי שאני מקליטה אותם, ולא הוקלט הסוף של פרק 4. מישהו יכול לספר לי מה קרה? זה הפרק שבו כריס ולורליי רואים סרט בחוץ במכונית שכריס אירגן [שכחתי איך קוראים לקטע הזה שרואים סרטים במכוניות
], ושריצ'רד מתחיל ללמד בייל, ורורי חוזרת לייל. ההקלטה בדיוק נעצרה בקטע שלורליי מקבלת שיחת טלפון מסתורית. לי ולאחותי היה ניחוש שזה קשור לאמילי, שעצרו אותה או משהו
כי הרי היא דיברה בפלאפון באוטו, תפס אותה שוטר, והיא דיי התחצפה אליו. אז אם מישהו יודע, תודה.

תשובה

זו אכן הייתה אמילי שהיתקשרה ללורליי כדי שתוציא אותה מהכלא (
) זה היה סוף מצחיק...
נב' יש שידור חוזר של הפרקים ביום שבת ...

אני יודעת, אבל את השידור החוזר הזה

כבר פספסנו
ובכלל, לא הבנתי איך הולכים השידורים החוזרים. כי אין את ה5 של השבוע בסופש של אותו שבוע, אז הם בעצם משדרים מההתחלה שני פרקים כל שישי/שבת? ואולי את יכולה לפרט עוד קצת על הסוף?
כאילו, מה קרה גם עם דמויות אחרות וזה. או שזה לא כל כך חשוב ואני אבין אחרי שאר הפרקים שאראה?

למעלה