איפה אני משיג travel speakers?

איפה אני משיג travel speakers?

אני נוסע עוד שבוע ( 8 ימים בתכל'ס- אבל אני לא סופר) להודו ואני נוסע עם נגן mp3- ואני מחפש רמקולים קטנים שיתפסו כמה שפחות מקום וישמעו כמה שיותר טוב. יש לסוני ולקריאטיב כאלה, אני תיכף אשלח קישור. אם מישהו יודע על מה אני מדבר \ יש לו כאלה\ יש לו פתרון לעניין הרמקולים אני אשמח לשמוע... תודה תודה...

הנה הקישור...

תראו איזה קטן ומגניב- אנשים כותבים שזה לא ייאמן הסאונד שיוצא מהדבר הקטן הזה.

עמית22

New member
מיין באזאר דלהי

אפשר להשיג אחלה ספיקרים במחירים מצחיקים שילוו אותך לכל אורך הטיול (אני הסתדרתי מצויין עם כאלה של 350 ר' - שעובדים אצל ידידה שלי בדירה עד היום)ואם בא לך משהו מושקע אז גם אפשר לקנות שם (+- אותו מחיר כמו בארץ)

יש מצב למצוא שם רמקולים נורמליים?!

את אלה אני שאני מחפש בטוח אין שם, אין אותם אפילו בארץ, אבל אם אתה אומר שיש שם רמקולים במחירים סבבה, אז אולי שווה לחכות. תודה .

עמית22

New member
מה זה רמקולים נורמלים?

יצא לי לפגוש בהודו בחור שהסתובב עם דיסקמן + 120 דיסקים ועם זוג רמקולים וסאב... יש לכאן ויש לכאן (אפשר סתם לשבת על ההרים ולהאזין לטבע...) אבל רוב האנשים מטיילים עם הרמקולים של דלהי שמאוד משתלמים ומאוד נוח לנייד.

sela v

New member
אפשר להזמין את הרמקולים לארץ

נדמה לי שעד 50 דולר לא משלמים מיסים על מוצרים מחו"ל. צריך לברר את זה מול המכס.

sela v

New member
מעניין אם אפשר להשתמש איתם באיזה

דיסקוטק

balbaloni

New member
אכן אכן

בדלהי יש אחלה רמקולים ומגברים שמתחברים גם לחשמל וגם למצבר 12V ככה שכשמטילים עם אופנוע זה קטע ענק ושמעתי על רעיונות להביא אותם לארץ תשכחו מזה ציוד כזה משאירים שם למישהו או מקומי או מטייל אין מה להסחב איתם לארץ

למעלה