איפה אני מוצא 2 ב-1?

איפה אני מוצא 2 ב-1?

איפה יש בחורה שמשקיעה בבן זוג וגם לא מוכנה להתחייב?

בת זוג לא אגואיסטית שיודעת מה היא שווה שגם לא פוחדת לאבד?

בת זוג שמכבדת את פרטיותו של בן הזוג וגם נותנת בו אמון?

בקיצור, איפה יש בחורה שרוצה רק חברות\אינטימיות\ריגושים וסקס פרוע ולא מצפה לחתונה או משהו בסגנון?

שלום

בני-אדם הם מורכבים, והתאמה ביניהם מורכבת ויוצרת מדות שונות של אהבה ורצון בקשר. חשוב ליצור בעיקר מערכות יחסים משמעותיות ולא רק ריגושים והנאות, כדי שתהיה ערכיות לחיים. עצתי שדווקא תשתדל ליצור את קשריך בגלל רגש הנוצר ממציאת תכונות טובות שלה, ורצון בקשר רציני, ואז תהיה יותר מסופק ומאושר.

משמעות החיים היא להנות כמה שיותר - לא לסבול

אם כיום יש לי אפשרות להנות מהחיים את יומי האחרון (בזכות החסכון הפנסיוני) ואני לא חייב ילדים כדי להבטיח רמת חיים גבוהה (דווקא להפך) אז יש תמריץ לאמת אורח חיים שכזה.

אני היחידי פה שלא מוצא קשר ישיר בין אהבה-מין-המשכיות?

איזה קטע, אם הייתי נולד לפניו...

אז היו כותבים עלי בויקיפדיה...

אם את כזו, אז למה שאני לא אסע אלייך ואמצא אותך?

הוא בעצמו אמר שלא לעשות כמוהו אלא שכל אחד יחפש את הדרך שלו לאור, ללכת לכל מיני מרכזים זה רק סותר את הדרך הזו

כל אחד יכול להגיד את זה

אני למשל לא מוכן לזה פיננסית, אני קודם בונה בסיס פיננסי איתן לפני שאני לוקח על עצמי אחריות כזו. אני מאמין שלפני שמחליטים להפליץ ילדים, צריך להבטיח שישאר ממך משהו לתת להם בירושה + להנות מהחיים למרות הכל.

זה דורש הכנה מוקדמת שיכולה לקחת גם הרבה שנים, אני לא מבין את כל הלחוצים האלה שחיים כאילו אין מחר ומביאים ילדים בגיל מאוד צעיר כשהמצב הכלכלי בכי רע... זו הסיבה העיקרית למה קשה למצוא חתן, כי אין הרבה מטומטמים כאלה או שאף אחת נורמלית לא רוצה להיות עם אחד כזה

אתה צודק

כגבר צעיר זו התנהלות נכונה בעיני.
לגבי מרכזי אושו בישראל:
יש אושו ישראל בתל אביב
ויש אשרם במדבר ליד אילת.

העבודה שלי היא ליד אשרם במדבר

אמרו לי אחלה מקום, אבל הבנתי ששוחטים שם בכסף כי אין למקום הזה מתחרים

למה אתה מייפה דברים?

אתה מחפש סטוצים, אני בטוחה שיש מספיק מקומות בהם אתה יכול למצוא

סטוצים זה סתם זיון שרירותי

עם מישהי שהסתברות של 95% שאני גם שונא אותה.

אני מתכוון ליחסים פתוחים או יזיזות

אוקיי...

קודם כל, את לא צריך לשנוא אף אחד

דבר שני, אוקיי, אז אם כבר הגדרת נכון את מה שאתה מחפש, אני לא רואה סיבה למה לא תמצא.

למה אני אמור בכלל לחפש את זה?

אם את אומרת את זה, זה מראה כמה את לא מבינה מה זה להיות בצד של הגברים

זה כי למזלי אני אשה.

אני אומרת שאתה צריך לחפש את זה, כי זה לא משהו סטנדרטי בכל הקשור ליחסים .

גם גברים וגם נשים לרוב יעדיפו קשר מחייב, זה יותר עניין של אופי, או לפעמים גיל, שנמצאים בשלב אחר בחיים.

בקשר רציני תמיד יהיה אמון טוטאלי כי לדעתי אין דרך אחרת לקיים אותו,

אתה לא תצטרך לחפש אמון ביזיזות או יחסים פתוחים,

לא תצטרך לחשוש מחוסר פרטיות, כי בעצם לא תהיה מחוייבות מאף צד, וכל אחד יעשה מה שבא לו.

אתה כן תצטרך לחפש, כי מה לעשות, זה לא יבוא לך באמצע הרחוב, וגם בדרך כלל, לא מהכרות רגילה,

זה עניין של למצוא מישהי עם ראש כמו שלך, ויש פורומים, אתרים או מסגרות שמרכזות אנשים עם אותן כוונות ורצונות ושם יהיה לך קל יותר.

ובטח שפחות מסתכל.

להשקיע בחיפוש?! יש לך מושג...

מה העלות האלטרנטיבית של הבזבוז זמן הזה בחיפושים בשביל מישהו מוצלח כמוני?!

את מעליבה אותי, מה נראה לך?...

למעלה