איפה אני יכול למצוא

• פותח הנושא xguy
  • פורסם בתאריך

xguy

New member
איפה אני יכול למצוא

את הפוסטר המצורף ? ראיתי את הפוסטר בחנות של צבא הישע במלבורן ומאז הוא לא יוצא לי מהראש. ניסיתי שעו למצוא ברשת ללא הצלחה (בallposters רשום שהמוצר לא זמין יותר) האם ישנה חנות בארץ שיכולה להזמין אותו האם יש מקום ברשת שאולי יהיה ניתן למצוא אותו ? תודה מראש

היה פעם קליפ של איזו להקה ישראלית

עם קרנף בסירה כמו פה. מישהו זוכר? יודע יותר פרטים?

רחל משהו נחמד 4 U

מצאתי את זה באיזה פורום מקווה שזה עוזר לאוסף שלך, לא משהו אבל שונה, אחר, נחמד. חבל שאין לי את הגלויה אלא רק את הסריקה.

rachelea

New member
נחמד, נחמד - רק שאינו שימושי

מה שנראה כחוד הפורפרה (החלק התחתון בתמונה) - ארוך מדי. קשה להופכו לציר מסתובב. בד"כ החוד בפורפרות עשוי מחומר מתכתי קשה כלשהו. מאידך בחלק העליון של הכלי המוצג, הבסיס שטוח. לכן נראה לי שזה כלי קיבול כלשהו שמוצג בשכיבה בגלויה. בכל אופן תודה על שחשבת עלי. אגב, אתמול קיבלתי טלפון מחברה שקוראת איזה ספר על צ'כוב. היא מיהרה לצלצל אלי כדי לספר לי שמוזכר שם סביבון (במשפט קצר אחד). כמובן שדאגתי לבקשה לצלם לי הקטע כולל פרטי הספר (שם, מחבר, הוצאה, מס' עמוד וכו'). רק סביבון מרוסיה אין לי...

מה שאני אוהב אצלך, רחל -

שכל פעם את אומרת שחסר לך רק עוד דבר אחד. וכל פעם שאת מוצאת משהו - בול, מאמר, משחק - את מופתעת מחדש. איזה כיף! זו מן אסטרטגיה שאולי גםאני אאמץ. אני מבין שנפגש ביום שישי?

rachelea

New member
זו דרכי להפתיע את עצמי ../images/Emo6.gif

ואולי אצליח להפתיע גם אותך בפישפשוק...

את יודעת גם לי זה נראה מוזר

השפיץ הארוך נראה לי מוזר אבל השארתי את שיקול הדעת למומחית.

בּני

New member
מפלצת ההודעות?

פועלת שוב... שלחתי ובטח יופיע אחר כך אבל בינתיים: נראה כמו פומפה קטנה או איך שלא קוראים לזה... לחיצה על החלק העגול תוציא אוויר מקצה החלר הצר. לא?

רחל, הפעם ממש נחמד../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

לא יודעת איך אפשר לצרף אותו לאוסף אבל הוא נחמד. פיצוי לפשלה הקודמת, ההוא באמת נראה כמו איזו פומפה
.

rachelea

New member
באמת נחמד. תודה

מזכיר במשהו את המעטפה שקיבלתי היום מדובוש. גם שם סביבון קטן בקצה דבקית כתובת השולח.

היה קליפ של עמיר לב

ששמו "קסם", אם זכור לי נכון. ראו אותו שט שם בסירה עם קרנף שעשוי מעיסת נייר. בקשר לפוסטר- נסה בחנויות בדיזינגוף סנטר. פעם הייתה חנות שהתמחתה בפוסטרים בקומה העליונה. מקווה שהיא עדיין קיימת.

למעלה