איפה אני יכולה למצוא

zoe01

New member
היי, גם אני יהיה פה כמו אתמול../images/Emo9.gif

יופי , חשבתי שאני יהיה לבד היום ! אני מקווה שאני לא יהיה עייפה עד אחת...

זואי אני מצטערת שלא הייתי בלילה כי

כמו שאת רואה את שעת ההודעה שלי אני לא הלכתי לבצפר,כי אני לא מרגישה טוב
...שמתי שעון כדי שיעיר אותי,והתעוררתי והכל אבל בגלל שלא הרגשתי טוב העדפתי לישון
אז אני מזה מצטערת מאמי..היה משהו מעניין
תגידי יכול להיות שהיה אתמול את הקליפ סרה פורקה טה קירו

zoe01

New member
היי! אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב!

הפרק של אתמול היה ממש יפה, אבל לא היה את סרה פורקה טה קירו לצערי, אבל הורדתי אותו אתמול באיכות מצויינת מאיזה אתר אז לא נורא שלא היה.
אה ואת יכולה לקרוא לי שרון, זואי זה השם של אחותי הגדולה ואני לא יודעת איך לשנות את זה..

אז היי שרון../images/Emo70.gif ו...

גם את הורדת את הקליפ באיכות אדירה
איזה פצצה הקליפ... קיצר ספרי לי בקיצור מה היה בפרק
תוווווודה
יוווווו

zoe01

New member
אוקי, זה מה שהיה -

פבלו דיבר עם מריצה והסביר לה על ההתערבות וכל העניין הזה של השיעורי הוקי עם תומס (לא כל כך הבנתי) והיא קיבלה את זה ולא כעסה עליו ואז הם התנשקו ובגלל זה איחרו לשיעור - אבל הם היו כאלה חמודים! אני ממש אוהבת אותם ביחד. סימון צילם את מריצה ופבלו התעצבן כי הוא הבין שסימון אוהב אותה תומס עדיין עם פילאר למרות שהוא לא ממש רוצה.. ולקראת סוף הפרק הוא יגיד למריצה שפבלו יוצא איתה רק בלל שהוא מרחם עליה (לא מובן למה) ובפרק של היום מריצה תבכה לאמא שלה ותגיד לה שהיא רוצה לעזוב את בית ספר. את הקטעים עם מיה ומנואל לא ממש הבנתי, כנראה שבלאס - החבר שלה עוסק בהימורים ומנואל מנסה לאמר את זה למיה. בפרק הבא בלאס יגלה לאבא של מיה שהוא חבר שלה. היו גם קטעים על לוחן שאין לי כח לכתוב, אבל אם את רוצה לדעת אז תגידי לי ואני יכתוב..
שרון

תווווודה נשמה../images/Emo70.gif עוד משהו../images/Emo26.gif

באמת מריצה סלחה ככה לפבלו
טוב...והם התנשקו
מתוקים
ואני לא מבינה משהו די כללי... פבלואוהב את מריצה או שהו ארק מרחם עליה
כי כבר מהפרק שיהיה היום בארץ רואים שהוא מתחיל להתאהב בה... ושרוןבפעם הבאה תשימי את האייקון
כדי שאנשים ידעו שזה משהו שיהיה בעתיד,ויש כאלה שלא רוצים שיהרסו להם את הכל...

s h a r o n 04

New member
וואי עומר תודה! שיניתי שם! ו - |ספו

- סליחה שלא שמתי את האייקון מקודם.. בקשר לפבלו ומריצה - פבלו באמת אוהב אותה וראו את זה מאד בפרק של אתמול, הוא פשוט מתבייש להודות בזה. אוף חבל שהם יפרדו בפרקים הבאים! אבל הם בטח יחזרו, אני מקווה שבמסיבת יום הולדת שלה ושל מיה.. גם אני יראה היום בלילה (אני ממש מתמידה..)אז אם לא תהיו עייפים תצטרפו!

../images/Emo58.gifוואו שרון...../images/Emo58.gif

איזה שם חדש ויפה יש לך...והכל בזכות מי
כן
בזכותי (
צנועה
) אני כבר מחכה למסיבת יום הולדת שתיהיה למיה ומריצה,אבל הןיעשו אותה יחד
כאילו הם עדיין לא ממש סובלות אחת את השנייה,לפי מה שרואים

s h a r o n 04

New member
../images/Emo58.gif כן עומר הכל בזכותך!!

לא ידעתי שזה כל כך קל... טוב כשזה מגיע למחשבים אני אפילו לא מנסה להבין.. לפי הפרק של אתמול מריצה ומיה עדיין רבות - הן התווכחו אתמול ומיה ירדה על מריצה בגלל שהיא יצאה החוצה בפיג´מה! אבל זה נראה שהן יותר מסתדרות מבפרקים שבישראל ונראה לי שהן יחגגו ביחד בגלל שאמא של מריצה תציע להן.

ואוייי איזה יופי גם אני רציתי לראות

אבל לא התעוררתי מהשעון המעורר!!!! היום אני מקווה לראות אבל איזה פרק יפה נשמע שהיה אתמול!!! ודייייייי מריצה ופאבלו ממש מתאימים!!!!!

למעלה