איפה אני יוכלה לקנות??....

איפה אני יוכלה לקנות??....

אמרו לי שבאחד הרחובות בדרום תל אביבי יש רחוב שלם של חנויות של מוצרי יצירה מישהו יודע על איזה רחוב מדובר? הסתובבתי שם היום שעות, מצאתי את רחוב המשחקים, רחוב חנויות הסידקית ודוקא את חנויות היצירה לא מצאתי

tinto2

New member
עד כמה שאני יודעת יש ברח' אילת

אילת 33 את "ברוק" ברח' אילת כמעט פינת אלנבי את "אימפריאל" וברח' ברזילאי 11 עוד חנות לאוהבי יצירה. והמון חנויות לחרוזים ועוד ברח' החשמל

חולפת2

New member
רגע,רגע......בואו נעשה סדר בדברים

בתחילת יפו ת"א כמעט על אלנבי יש את אימפריאל.בהמשך הרחוב לכוון דרומה יש את "ברוק".הוא יושב על יפו ת"א ולא ברחוב אילת. הוא ממש קרוב לאימפריאל. ברחוב אילת גם יש חנות חדשה,על יד מכון אבני.בעלת החנות-עירית,הבטיחה לבעלול הנחה לחברות פורום(גם ללא הצגת כרטיס). מה שקרה לך,שכנראה במהלך השיטוט שלך,פנית שמאלה באחד הרחובות שחוצים את יפו ת"א-וכך הגעת לרחוב הסידקית והצעצועים. רחוב כפר גלעדי כנראה,זה ההימור שלי. כמו כן ישנה גם החנות ברח' ברזילי,אך מה שהפריע לי בחנות הזו,שאין מחיר על שום דבר,וכל דבר את צריכה לשאול למחירו,מה גם שבעלת המקום לא הכי סימפטית,ואת מרגישה שאת מתקרצצת.אבל יש שם דברי עץ מיוחדים לעומת שאר החנויות,וגם מפיות שלא רואים בכל החנויות האחרות. זהו..........עכשיו נשאר לך רק להנות מהמבחר!

למעלה