איפה אני?!?!?!?! איפה אני?!?!?

Fingertip

New member
בחדר של סתמרוח?

אולי ב-High Energy Magic Building? או שאולי ב-Unreal Estate (הסמטאות מאחורי UU)? או אולי בכיכר סאטור? אהד.

Fingertip

New member
מתקרר או מתחמם?

כלומר, מה יותר חם: UU או כיכר סאטור? אהד.

Maladict

New member
הקאמפוס של UU

קצת קשה להגיד במעלות מה יותר חם סאטור שנמצא בכניסה לUU או UU עצמה. אני נמצא איפשהו בUU. (ובשביל רוני וגזבר אני מחופש לטרול)

Fingertip

New member
../images/Emo26.gif

אתה בש"ג? (איפה שה-Porters) או אולי בשערים עצמם? האוניברסיטה זה מקום גדול.... אהד.

ויימס

New member
או אולי אתה בגילדת הלהטוטנים,

אשר נמצאית קרוב מדי לשערים של UU?

Fingertip

New member
אתה ליד הפסל של הנשיא ביודלי?

(Archancellor Bewdley) שמראה לעיר את אהבתו אליה? אהד.

TheBursar

New member
טרול?!

בUU?! אתה במקרה חבר במשמר? ובנוגע לאיפה אני אהמר על מגדל האנרגיה

Fingertip

New member
אם הוא טרול (או לפחות נראה כמו טרול) אז הוא..

בטח אחד הגרגולים שיושבים על הגגות/חומה... אבל למה דווקא ליד השער? הדבר היחיד שנראה לי מתאים זה הפסל של ביודלי, אבל הוא לא נראה כמו טרול... אהד.

Maladict

New member
טוב נראה לי אני אספר לכם איפה אני

אני נמצא בגינה של UU ליד הביקתה של מודו. הגנן. למרות שגני האוניברסיטה היו מתקבלים באותה הצלחה:) ו

Fingertip

New member
../images/Emo26.gif

זה לא נמצא ליד השערים... זה נמצא בכניסה האחורית. (מתי ראית ערמה של זבל מונחת בכניסה הראשית לאוניברסיטה?) אהד.

ויימס

New member
רציתי לשאול אם אתה על הדשא ../images/Emo3.gif

אבל כן, הבקתה לא ליד השערים! בוש והיכלם, למי שילמת כדי שיעשה במקומך את עבודת התחקיר?!

TheBursar

New member
כנראה שהוא לא שילם לאדם הנכון

טוב... בכל זאת טרול... ככה זה כשהמוח עשוי מסיליקון ולא עובד בטמפ' מעל לנק' הקיפאון של מים....

TheBursar

New member
צינית....

so unlady like.... אבל אני חושב שעלית פה על נקודה נכונה... יש צורך בנציג משמר חסר משוא פנים לבדוק את הנושא! איפה נובי?

ויימס

New member
'חסר משוא פנים', לא 'חסר פנים' ../images/Emo13.gif

צריך להקים ועדת חקירה: נוביגרד. אגב, זו רק אני או שבמהלך הסדרה הוא הולך ונעשה יותר ויותר חכם, רק כאילו... מתחת לפני השטח כזה? וקולון הולך ונעשה טיפש יותר, כאילו תאי המוח המעטים שהיו לו נדבקים לנובי איכשהו.

TheBursar

New member
מקבל את התיקון....

אני יכול רק להאשים את העובדה שהייתי אחרי יום צלילות והייתי עייף (חיי כסטודנט שובת קשים) במיוחד שהייתי צריך להתארגן ליציאה עם חברים לפאב החדש שפתחו....

למעלה