איפה אליהו? התגעגענו.
פ פואד ה1 New member 20/8/17 #2 בוקר טוב ושבוע מצוין לכולם,דורי אל דאגה נקווה שיחזור כמו כל חברי הפורום ..ווין ראחו אל חבייב ווין....
בוקר טוב ושבוע מצוין לכולם,דורי אל דאגה נקווה שיחזור כמו כל חברי הפורום ..ווין ראחו אל חבייב ווין....
י יוסיסיסי New member 20/8/17 #3 כמו כולם כנראה התיאש אם כי הוא דווקא היה נחוש עם כל הפוסטים שלו היפים. פואד אתה שואל ויין ראחו? עיוני יש ווטסאפ, אינסטגרם, פיסבוק, ואש מיעג'בק אשכל וואלוון ,ובס נחנה לזמינו אלפורום מל תפוז ווקעדין יטעיכ עיפי אישאללה יוסיסי
כמו כולם כנראה התיאש אם כי הוא דווקא היה נחוש עם כל הפוסטים שלו היפים. פואד אתה שואל ויין ראחו? עיוני יש ווטסאפ, אינסטגרם, פיסבוק, ואש מיעג'בק אשכל וואלוון ,ובס נחנה לזמינו אלפורום מל תפוז ווקעדין יטעיכ עיפי אישאללה יוסיסי
Y YOSEF DORI New member 21/8/17 #8 נכון שהרזאדה כי אין להם החמימות המשפחתית והאינטימית כמו שלנו. זה נושא ששווה רשומה מיוחדת מפרי עטך המושחז.
נכון שהרזאדה כי אין להם החמימות המשפחתית והאינטימית כמו שלנו. זה נושא ששווה רשומה מיוחדת מפרי עטך המושחז.
פ פואד ה1 New member 21/8/17 #9 עזיזי שמח לראותך בין שומרי הסף ובכן אים סיבה בעולם שלא יכנסו אל בית מפתוח ואל צ'אי מחדר ומין ענדו ווחשה יתפדל.....כל החידושים שמנית הם אולי מענינים אבל אין כמו חברי הפורום....יתעיכ עיפי ועש מן שאפכ.
עזיזי שמח לראותך בין שומרי הסף ובכן אים סיבה בעולם שלא יכנסו אל בית מפתוח ואל צ'אי מחדר ומין ענדו ווחשה יתפדל.....כל החידושים שמנית הם אולי מענינים אבל אין כמו חברי הפורום....יתעיכ עיפי ועש מן שאפכ.
א אליהו1002 New member 21/8/17 #5 חברי הפורום היקרים תודה רבה על דאגתכם לי. פשוט לא הייתי בביתי כל התקופה שניעדרתי . . מעכשיו נמשיך הלאה
חברי הפורום היקרים תודה רבה על דאגתכם לי. פשוט לא הייתי בביתי כל התקופה שניעדרתי . . מעכשיו נמשיך הלאה