איפה אירית

niro piro

New member
איפה אירית

רמת הדיונים פה יורדת בלעדייה צריך את הפרשנות שלה ומהר דרך הגב אני חדש שלום לכם ומה שלומכם היום?

efratbas

New member
בגלל שהספוילורפובים פה לפעמים קצת

מגזימים, וכבר לא נעים לה להכנס יותר לכאן.

randomguy

New member
אם כולם יכבדו את הכללים של הפורום

אז לכולם יהיה נעים להכנס לפה. מנהלת הפורום הסבירה את מדיניות הספוילרים בצורה ברורה, ולפיה להגיד שספוילרפובים (כמוני למשל) מגזימים זאת טעות, כי אין פה עניין של מידה. דין פרוטה כדין מאה. כל מידע הכי קטן מהפרקים שלא שודרו הוא ספוילר. זה לא נתון לפרשנות. אנחנו לא אמורים לדון בזה או להתווכח על זה יותר.

לא להכניס לי מילים לפה ../images/Emo10.gif

לא אמרתי שום דבר על הגזמה / אי הגזמה. אמרתי את את הכללים שצריכים להיות, ושום דבר מעבר לזה. אבל באמת הגיע הזמן להניח לנושא, אז בבקשה.

irene17

New member
../images/Emo207.gif in love with LoVe

אתם מוזמנים לקומונה של לוגן וורוניקה מורוניקה מארס! אצלנו תוכלו למצוא את החדשות הכי חמות על הזוג ועל הסידרה בכלליות! http://communa.tapuz.co.il/LV חג שמח לכולם!!

Papito

New member
נראה לי שגם אני אלך לשם

רמת הדיונים ירדה פה והילדים השתלטו על הפורום

randomguy

New member
בפורומים אמריקאים אפשר לכתוב על

הפרקים של האוס האמריקאים בלי שום מגבלות, ולא צריך לסמן ספוילרים (אולי אם את כותבת דברים שלא שודרו בארה"ב אז כן צריך). אבל אני מקווה שכולם ישארו פה.

randomguy

New member
אל תלך. רציתי להשתתף בשרשורים

שהתחלת אבל היו בהם ספוילרים (כמו לגבי השיר שמופיע בציטוט בעולם שלי בחודשים האחרונים). דיונים בפורום לא תלויים באדם אחד, כמה שיותר אנשים תורמים לדיון ככה יותר טוב, גם אם הם "ילדים".

pink panther 8

New member
../images/Emo175.gifסוכות שמח לכולם!!../images/Emo175.gif

די נצל"ש של ההודעה הקודמת אבל למי אכפת?? חחח אני באילת מראשון אז אני כאן עד מחר שיהיה לכולנו שבת שלום וחג שמיח!!!!!!!! ותיהנו כי מאז(מי שעדין בבית ספר) לומדים עד חנוכה....

למעלה