איפה איפשר למצוא

איפה איפשר למצוא

בגדי הריון מחמיאים לאישה גדולה אני מתככנת צילומים עוד שבועים וכל מה שיש לי בארון לא בדיוק משהו של אישה בהריון הכל טריקואים או חולצה ענקית שקניתי בתחילת ההריון איזה אירוע. מצד אחד נכון לא שווה להשקיע מצד שני נורא מתחשק לי משהו יפה... וצריך לזכור שזה מידה 50+ עם ציצי לא קטנים

sexy nine

New member
אז אולי תעברי דירה? ../images/Emo6.gif

בביל"ו אין כלום? אולי בפיאצה גדרה?

האמת שלא הלכתי לחפש

אני לא זוכרת שיש בבילו מידות גדולות להריון, היחידה שאני מכירה שם זה לילית וורדה. אין לי בעיה לנסוע נגיד גם לראשון, ראיתי אתמול חנות ליד קניון הזהב למידות גדולות והריון - מכירה ?

sexy nine

New member
לא מכירה, אבל אשמח להכיר

אני חושבת שפיאצה גדרה יוכלו לעזור לך, אבל כדאי להרים טלפון קודם לוודא.

יש לך כתובת ?

דווקא לא מכירה את גדרה כל כך
ותודה נעשה לשם סיבוב שבוע הבא. יום חמישי הצילומים, בא לי לקנות לי משהו יפה לכבוד זה.

sexy nine

New member
קבלי:

טלפון: 08-8599899 כתובת: הבילויים 40 גדרה הישר מדפי זהב... שופינג מהנה!

mich12345

New member
ואיפה אפשר למצוא..

אני מוזמנת לחתונה בשבוע הבא במקום "יוקרתי" ובא לי ללבוש משהו יפה, אני מחפשת בגד שמתאים לחתונה אבל לא יקר, שאפשר אחר כך ללבוש גם לאירועים לא פורמליים או אפילו ביומיום, ומתאים כשהבטן עדיין קטנה כך שאני לא צריכה "שק". אני לא הולכת עם חצאיות ושמלות בחורף כך שזה צריך להיות מכנסיים+חולצה, חשבתי על מכנסיים שחורים או משהו יותר מתוחכם מבוסס על שחור+חולצה יפה. יש רעיונות איפה כדאי לחפש באזור תל אביב? ההריון הקודם היה בקיץ - היה כל כך הרבה יותר קל..

עם קשר ובלי קשר להריון

אני קונה ב'הגרה'. יש להם שמלות נהדרות, טוניקות ועוד ועוד. יש חנות בבילו סנטר שמחזיקה הגרה. גם 'אשה אשה' יכול להיות אופציה... על מתאים לא הייתי ממליצה (יקר ולא מעיד בהכרח על איכות), 'עונות', 'קרייזי ליין' (לא מכנסים אבל סוודרים ועליוניות כן). לא צריך לחפש דווקא במקומות שמוגדים כ- 'בגדי הריון'...

אבל זה בדיוק הבעיה

כל חיי אני קונה שם, הכל תמיד כמו אוהל ושום דבר לא מחמיא להריון, שלא נדבר שאני באמצע שמיני עד שלא לבשתיא ת החולצת הרייון שקניתי אף אחד לא ראה שאני בהריון
והחנות שקניתי היא בהחלט של מידות גדולות ומאוד מחמיאות. את מתאים לי ועונות אני בזמן האחרון מחרימה. מתאים לי את כל המידות הגדולות שלהם שמים מאחורה על הקולבים רק מידות רזות, ממש בושה לקרוא לעצמך חנות למידות גדולות עם הם מסתירים. ועונות גם ירדו במידות אם פעם לבשתי מידה 5 ענק עלי, היום זה צר ואחרי כביסה אחת בקושי עולה, סטוק שלם מלפני עונה סתם שוכב בארון ובקרוב יתרם הלאה. קרייזי ליין לא ניסיתי עדין, אשה אשה אין באזור שלי, גאמפ' יש להם דברים נחמדים ובזול ובמידות גדולות, מצאתי שם מכנס אלגנט בפחות מ100 ש"ח שעדין עולה עלי בהריון.

למעלה