איפה איפה ?

eyalib

New member
איפה איפה ?

כן כן...הערוץ הגיע לשפל חדש...מי היה מאמין. האקדמיה לצחוק - התוכנית המגעילה והמזוויעה ביותר בטלוויזיה חוזרת אליכם לשידור חוזר חמישי. פיני הגדול - לא היה מצחיק, לא יהיה מצחיק, חבל שהחזרתם. מלקולם באמצע - שידורים חוזרים סאות' פארק- שידורים חוזרים דיילי שואו - ירד מהמסך מסיבה לא ברורה מאד טי וי - ההומור האמריקאי הירוד ביותר מעולם... פרסומות...בזכות החזרה על הפרסומות המעצבנות שלכם אובחנתי בתור סכיזופרן. יוצאים מסדרה מהנה (חוץ מהסימפסונס ותרגיע אין הרבה כאלו) ואז שומעים את הצליל המעצבן הישן...הבנו שיש עונה חדשה תפסיקו לחזור על כך. זהו ערוץ שהיווה בריזה נעימה למשך זמן מה ולאחר מכן הוא הפך לערוץ מתלהם, מעורר בחילה ומונטוני. ערוץ של שידורים חוזרים שחוזרים על עצמם. תחדשו, תצחיקו...אתם הסיבה היחידה שאנשים נשארים בהוט.

botten2

New member
רק בשביל שתדע

הם מתחדשים ויש דברים חדשים עונות חדשות וסדרות חדשות.. וחוץ מזה אם אתה כל כך לא נהנה אתה לא חייב לראות

אמממממ..../images/Emo19.gif../images/Emo186.gif

ת'אמת שאני לא כל כך יודעת מה להגיד לך.. תראה.. מצד אחד, אתה צודק, בערוץ באמת לא כל כך מחדש.. ומצד שני, אני אכתוב לך משהו שכבר כתבתי למישהו שטען אותם הדברים.. כדיי לקנות סדרות ותוכניות צריך, כסף! דבר שאוליי אין כל כך לערוץ! איך אתה רוצה שייחדשו ויקנו סדרות אם הבחינה הכלכלית לא מאפשרת להם? אזז.. תראה, אני מאמינה בערוץ, ואני חושבת שבעונה הזאת עם התוכניות החדשות והכל, יהיו לערץ יותר מנויים, יותר כסף, וכך הם יוכלו באמת יותר לחדש.. אתה לא רוצה להאמין ככה? נמאס לך מהערוץ? תתנתק! אף אחד לא מכריח אותך להישאר בו!

eyalib

New member
נכון

אני יכול להתנתק מהערוץ...אך אני רוצה להשמיע את טענותיי לפני שאני מבצע את ההתנתקות. חשבתי שהרמה לא יכולה לרדת !! אבל ראו ראו...התחלתם בשידורים חוזרים גם של "תרגיע" (התוכנית הכי מוצלחת) ו"חברים". אני בטוח שגם תעשו שידורים חוזרים לפיוצ'רמה ולסימפסונס. ראיתי אתמול בפעם העשירית בערוץ את הפרק של סאות' פארק : "ענכים". דרך אגב...אתם חושבים שביום ראשון, שישי ובצהריים של כל ימי השבוע אף אחד לא רואה טלוויזיה ?? נוראי...אתם מבצעים עבודה מחפירה.

רק דבר אחד אתה לא מבין../images/Emo19.gif../images/Emo186.gif

אנחנו לא הערוץ! אנחנו לא ממערכת הערוץ! ואנחנו גם לא נציגים של הערוץ! אחנו סתם חברי פורום שאוהבים את הערוץ! זה הכל!

והוא רק מביע את דעתו. וגם למי שאמר

שהערוץ צריך כסף- הוא הוציא בעונה החדשה 10 מליון ש"ח- ובמה הוא החליט להשקיע אותה?? ב"פיני הגדול"- התוכנית ה-כ-י מטומטמת בטלוויזיה שלא מצחיקה אף אחד מהרגע שהיא רק התחילה. יש להם את עונות 5-8 של חברים כבר אצלם במערכת מלפני שנה, אבל במקום לשדר אותם עכשיו- הם החליטו לחכות איתן לינואר. לי, אישית, פשוט יצא מכל החורים לחכות כל שנה לעונת החורף- ואז שעונת הקיץ תהיה שידור חוזר של עונת החורף, עם 2 תוכניות חדשות. בקיצור, עם הכסף הזה- הם יכלו לעשות דברים ה-ר-ב-ה יותר טובים, מלשדר את "פיני הגדול" המסריח הזה, או לשדר את עונות 5-8 של חברים, כי זה כבר אצלם- זה לא עולה להם כסף.

000LiaT000

New member
נכון

באמת זה מעצבן שלא משדרים את העונות 5-8 של חברים. לא האמנתי שישדרו את זה שוב עד שראיתי היום..התאכזבתי

Gizmo15

New member
איך אין להם כסף../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

מאותתתתתתתתתתתתתתת אלפיייייי סמסים נשלחו לאקדמיה ואין להם כסף

50kilo

New member
מה זה הבולשיט הזה

פיוצ'רמה סדרה מעולה! ופיני הגדול בכלל .. התוכנית הכי טובה לטעמי... אבל נכון שסאותפאראק ודאבל דייט היו תוכניות שממש אהבתי

פיני הגדול תוכנית דפוקה

לערסים נטולי חיים. מצטער שאני אומר את זה לכל אוהבי התוכנית, אבל זאת האמת. זה סתם גמד יושב על כורסא, מתחרמן על כוסיות ומנסה להצחיק (מה שלא ממש מצליח). אחת האכזבות הכי גדולות של ביפ. (אחרי החלטת שידור בפעם השלישית את עונות 1-4 של חברים, כמובן)

NimaZ

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

מסכימה לכל מילה

000LiaT000

New member
איכס פיני הגדול

סתם תוכנית מגעילה!בעעע ממתי מתחילים לשדר את סיינפלד? באיזה שעה?

עדיץ

New member
אתם קולטים שיש מצב

שפיני יגיע לערוץ 2?!?? איזה זווווועה !!!

NimaZ

New member
מסקנה-../images/Emo108.gif

ערוץ 2 התחלקו על השכל. הם בטח גם יצנזרו את התכנית כמו שעשו למק
אז בסוף הם ישדרו חצי שעה של מסך שחור..

sisty

New member
בחורף בחורף !

תראה, הערוץ עדיין בסוף הקיץ. כבר שוחררה התכנית החורפית, ואם תדפדף בעמודי הפורום תוכל למצוא אותה, ובקרוב נעדכן גם במאמרים. בנתיים, אני מציעה לך עוד לאל התנתק עד שתכיר את עונות החורף...
.

עונות החורף עונות החורף, אבל זה מעצ

בן בטירוף לחכות שנה וחצי שביפ יביא תוכניות חדשות. לא באמת!! זה קצת יותר מדי לחכות! אנחנו הצרכן, אנחנו משלמים- אנחנו אמורים לקבל תמורה טובה לכסף שלנו, ולא תוכניות שמתחלפות "פעם בשנה". זאת בדיחה. אני כבר שנתיים תומך בערוץ ביפ, אבל הוא ממשיך לעשות את אותן טעויות ולשדר אלפיי שידורים חוזרים של כל תוכנית. ואז, כשהוא קיבל כסף, מה הוא קנה איתו? תוכנית עלובה ולא מצחיקה כמו "פיני הגדול". כאילו די, תמיכה תמיכה- אבל כמה אפשר?

prophecy girl

New member
כשאתה מתייחס../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

לעונת החורף אתה מתייחס רק לפיני הגדול. מה עם כל שאר הסדרות המצוינות שביפ קנה? עד כמה שידוע לי "פיני הגדול" לא עולה 10 מיליון שקל. השידורים החוזרים הם הכרחיים כי כמה שתרצה בזה- ביפ הוא לא כמו ערוץ 3, הוא ערוץ קטן. אין לו את הכסף לשדר הכל פעם אחת ולעבור לתוכניות הבאות. אולי ההחלטה להתחיל מחדש את האקדמיה ואת חברים הייתה שגוייה, אבל נשאר קצת יותר מחודש עד עונת החורף בה יהיו סדרות חדשות ומגוונות. וכן, יהיו גם שידורים חוזרים - אבל מה לעשות? אלה החיים, ואם נמאס לך לתמוך בביפ אז תתנתק. ברצינות, במקום לבוא אלינו בתלונות, כי במילא אין משהו שאנחנו יכולים לעשות תפסיק לראות ביפ...

למעלה