איפה אוכלים?

איפה אוכלים?

תכל'ס בינינו - למי יש כוח לשבת בפינת האוכל (אם בכלל יש לנו כזו) או במטבח. אז איפה אתם אוכלים: מול הטלוויזיה? על המיטה? מול המחשב? מול השליח שהביא את הפיצה?

תלוי איך השליח נראה..,ובכלל,איפה

שנוח,במיטה{שוב,עם יש פרטנר נחמד..,או לבד},כמובן,מול הטלוויזיה.. ורגע,מותר לי לכתוב פה? אני לא בדיוק עונה לקריטריונים....-אבל פעם הייתי... תענה לי מהר,פולניות צריכות,עכשיו ומייד..

kkarinn

New member
מול המחשב!

גם ברגע זה אני אוכלת מול המחשב. זה ההפסקה שלי מהלימודים...

Noaal

New member
המממ... זה קל מדי

על המיטה שהיא מול הטלויזיה כשהלפטופ נמצא ליד...

מותר לי

New member
אצלי זה

על המיטה שנמצאת ליד המחשב שיש בו גם טלויזיה
פעם הייתי שמה ערמה של כסאות ליד השולחן, (הוא קצת גבוה), מפנה אותו, מנקה, שמה את כל ה"מטעמים" ומתישבת לאכול. היום? צלחת אחת על הדיסקים, השניה על ערמת הכיסאות, פרוסות הלחם ליד המקלדת, בקבוק המים על שולחן קטן, ואם אין מקום ליוגורט אז נעשה לו מקום!

התמ-ים

New member
יש מקום אחד?

כל אחד מהמקומות שהזכרת באים בחשבון. חוץ ממול שליח הפיצה. לא נעים לאכול מולו. גם לא מול הטלביזיה. מה שיש לראות שם, רק מקלקל את התיאבון מול המחשב זה גם בעיה. מרוב התעסקות עם המקלדת, שוכחים לקחת ביס מידי פעם ... גם על המיטה זה לא הכי נוח (לפחות אצלי). חוצמיזה - כל המקומות שהזכרת - אפשריים !

kkarinn

New member
עזוב שטויות

יש דברים יותר מעניינים, כמו זה. ואגב, יש לי שאלה. מה ההבדל בין הפורום הזה לפורום של סינגלס נגיד?

kkarinn

New member
היה אמור להיות משורשר לשאראס ולינור

צפניה, לטיפולך המסור.

אני לא יכול לשבור שרשורים

אבדוק מול הנהלת תפוז ביום ראשון איך אפשר לשפצר את הבעיה. בכל מקרה לענייננו - אני בכלל לא רואה בתמונה את הפירסינג של נינה שכן מדובר בגבה הימנית בתמונה! מה ההבדל בינינו לבין פורום סינגלס? הפורום הזה לא מיועד לשידוכים ולדיווחים על דייטים כושלים (למרות שאלה יתקבלו בשמחה), כלומר - המרכז שלו הוא לא הזוגיות. המרכז שלו הוא אנשים שרק רוצים להעביר את הזמן ולדבר על מה שבאמת מעניין...

kkarinn

New member
גם אני לא רואה פירסינג

אתה חושב שייצא משהו מהם? שהם ביחד? וואי, הם מזה מתוקים, אני מקווה שכן.

בסלון מול הטלוויזיה

או מול המחשב או סתם בעמידה במטבח מה שנקרא |לאכול בעל פה.."

BABELICIOUS

New member
מול הטלוויזיה, על המיטה

ליד המחשב -- לא, קשה להקליד כל ולאכול... ובאמת רק בגלל זה אני מרזה יפה לאחרונה

למעלה