איפההההה

איפההההה

ההודעות של "איך אתם חוטשבים שיראה הקליפ "מאסט גט אווט"?! אווףף הפורום הזה מבולגןן או שהבעיה היא אני =/ אני לא מוצאת פה כלום.. פליז עזרו לי חחח

../images/Emo112.gif יכולת לשרשר!

הפורום לא מבולגן. הפורום הוא כמו כל פורום אחר! אם את מחפשת הודעות לפני חודשים תדעי שיקח לך זמן למצוא אותן!!! אני לא יכולה לעזור לך כי גם אני לא יודעת. אבל תשרשרי פעם הבאה

yuval moyal

New member
תעשי בחיפוש מתקדם, במשתמש תכתבי

את מי שפתח [זו הייתה הילה?
], ותכתבי בכותרת משהו סטייל "איך" ותחפשי.. ולהבא - לשרשר.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifהדר../images/Emo9.gif

השרשור כאן. אולי את רגילה לפורומים בהייד פארק ששם שרשורים ישנים יכולים להיות בעמוד ה1. כי ככה בתפוז זה לא עובד,שרשורים ישנים [שעבר יומיים שלושה מפתיחתם] נופלים לעמוד הקודם.

תודה הילע

נראה לי שאני מתחילה להבין את כל הקטע הזה של השירשורים חחחח מה זה אבל נצל"ש?!?!?!? ואיך אני משרשרת? אווףף אני לא מבינה כלום =/

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifנצל"ש זה כשאת מוסיפה הודעה

לשרשור שכבר נפתח. נגיד שרשור של שאלה של מישהו שענו לו כבר עליה. או כל ההודעות שתפוז פותחים. וכדו'

נצל"ש

אולי נפתח שירשור בו מישהו ירשום את כל השירים של מארון\ קארא'ס שיש לו במחשב, ואח"כ כל אחד יוסיף לרשימה שירים שאין בה? ככה גם אנשים יתוודעו (
) לשירים חדשים. ואלי אפילו אפשר לקחת את זה לכיוון של משחק- נגיד האחרון שמצליח למצוא שיר שלא שמו ברשימה מנצח (או משהו בסגנון, ככל העולה על דעתכם...) *חוזרת ללמוד למתכונת באזרחות
*

למעלה