איפהההההה???

שייכת

New member
איפהההההה???

איפה, איפה את אהובה? למה, על מה את מתנכרת? ***מי שזוכר/ת את המילים אודה לו אם יכתוב אותן כאן... מוקדש לאחת והיחידה

sahr12

New member
נשבע לך מת על השיר הזה!!!

לא!!! הם לא ישובו לא ,לא... גם אני אודה למילים... פנטום???????????תרשום תשיר הזה,ועוד 2 של אביב גפן... לאה של צביקה פיק... בת ירושלם של שושנה דמארי.. דמעות של אייל גולן השיר של טיטאניק... השקט החדש של סלין דיון... עצבות זמנית בעז שרעבי.. והשאר רובי וילמאס...שביקשתי עוד אז...חחחח סופריין... הומייה של יואב יצחק.. תודה אחי.......

שייכת

New member
מבצע סעררר, במיוחד בשבילך...

לאה/צביקה פיק את אותו הבוקר לא אשכח כשטמנת ראשך בתוך הכר אור השמש על האֹהל נח וראשי הלום שיכר כשלחשתי באוזנך את שמה את ידי אספת ביד קרה ודמעה אחת חמה אל כפות ידי נשרה הנה ימים רבים חלפו ושתי ידי עייפו ועינייך מה יפו כעיני רחל אני אוהב אותך לאה אוהב אותך גאה אם אשכח אותך לאה שמי לא ישראל אל יימר לבך על אחותך הן בנייך לצידך יושבים אל תפני אישה את מבטך כל חלומותיי קרובים מה בקשתך אמרי לאה שבע השנים חלפו מזמן ונותרה רק עוד שעה טרם ייסגר הגן הנה ימים רבים חלפו ושתי ידי עייפו ועינייך מה יפו כעיני רחל אני אוהב אותך לאה אוהב אותך גאה אם אשכח אותך לאה שמי לא ישראל אני אוהב אותך לאה אוהב אותך גאה אם אשכח אותך לאה שמי לא ישראל את אותו הבוקר לא אשכח...

sahr12

New member
פנטום???????????בא מייד!!!!!!חחחח

תרשום....שלא תגיד לא ראיתי...... תודה שייכת...איזה שיר אה???

sahr12

New member
פנטי???וכמובן...השיר "בא" של ריטה

בא נפזר את מסך הערפל... בא נעמוד באור ולא בצל.. עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כח... אחחחחח..איזה דיסק פצצה הולך להיות לי....

מרי-לו

New member
"בוא" כפרה "בוא" ולא בא...

אה, ועינתי צדקה גם בטעות השלישית שלך, זאת היתה המילה "אולי" ולא "אוליי"... ואל תתווכח איתי אני עצבנית היום

sahr12

New member
זה קריטי?????????העיקר שיהיה

בדיסק.........חחחחחחחחח

שייכת

New member
מבצע סעררררררר (2)

דמעות/זאב נחמה פני קטיפה שראיתי רוך ותמונות של פורקן נעורים בך לגעת רציתי ולא היו בך חיים שמך חקוק על האבן רק אהבה נשארה לי בלב את עכשיו בגן עדן ולי נשאר הכאב אמרת שהגשם ישטוף ת´דמעות אבל הגשם הפסיק והדמעות ממשיכות הן זולגות אל הקבר החם יורדות בכל העולם מלבדך לא הייתה לי אף נערה לא אהבתי לפני אמונים לך שמרתי ואשמור לך גם אחרי פני קטיפה בשמיים לי מחייכת מבין עננים את עוצמת עיניים ומתכסה לך בתכריכים - אמרת שהגשם ישטוף ת´דמעות אבל הגשם הפסיק והדמעות ממשיכות הן זולגות אל הקבר החם יורדות בכל העולם

שייכת

New member
במיוחד בשבילך, יפה שלי

ירח כחול/ מבצעים גן חיות החזיקי אותי לפני שאפול אני גברת אחת בעולם הגדול לומד כל יום משגיאות איך לחיות איך לחיות החזיקי אותי שלא אשבר כל הזמן מסתובב הולך וחוזר לומד כל יום משגיאות איך לחיות איך לחיות כן אלך, בשבילך עד קצה העולם יבשה וגם ים ואקטוף בשבילנו ירח כחול שיאיר על הכל וישמור על כל האנשים החזקים החלשים שבינינו שבין שנינו החזיקי אותי קרוב אל הלב שלא ניפרד שלא אתאכזב לומד אהבה משגיאות תני לי עוד תני לי עוד כן אלך בשבילך עד קצה העולם יבשה וגם ים ואקטוף בשבילנו ירח כחול שיאיר על הכל וישמור על כל האנשים החזקים, החלשים שבינינו, שבין שנינו

שייכת

New member
אגדת עם מכסיקנית

שני מקסיקנים על רכס שמש גבוהה במרום אומר האחד, הי חואן פקח עיניך אתה עוד תיפול לתהום! חואן כמו שהוא מהלך לו שקוע באיזה חלום לא פוקח עיניו, מחייך ומגחך לו, חוזה איפה יש כאן תהו...ם ועברה דקה, עוד דקה, עוד דקה עד אשר שמע חוזה את הדפיקה. למרות שכאילו אין טעם חוזה מנסה צעקה והוא לא מאמין אבל פעם אחר פעם עולה אל אזניו מן אנקה חוזה משלשל מיד חבל איזה עשר דקות כך עוברות הוא ימשוך גם ימשוך הוא נכון לכל סבל ברם חואן שתי ידיו קצת שבורות כי בכל זאת עברה דקה, עוד דקה, עוד דקה עד אשר שמע חוזה את הדפיקה חוזה צועק תפוס ברגליך חואן, גם רגליו לא כתקנן, חוזה לא נואש - אז נסה בשיניך בסדר, עונה לו חואן חוזה כורך את החבל סביב סלע ומושך וכורך ומושך חוזה הידיד, עושה נפשו סלע מושך ושפתיים נושך כי הוא זוכר דקה, עוד דקה, עוד דקה עד אשר שמעו אזניו את הדפיקה שני מקסיקנים עם כוח נגד גובה קדומים נוראי חואן כבר מתחיל את החבל לקרוע בלחץ שיניו הפראי חוזה כבר ידו מתרופפת נגלים פני חואן המסכן הי חואן, צועק חוזה עם שפתו הנוטפת אתה חי, עונה חואן - כ...ן... ועברה דקה, עוד דקה, עוד דקה עד אשר שמע חוזה את הדפיקה לפיכך מוסר השכל מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה מאיר אריאל.

למעלה