איף מקפיצים הודעה???????

רובנס

New member
כותבים תגובה או

ושולחים

timiהאחת

New member
מנהל
היי רובנס

מה את מכינה לשבת צמחונית את זוכרת.....לא לזה התכוונתי איך מקפיצים הודעה נגיד שכבר שלחנו הודעה לפורום ורוצים לעלות את זה למטה או למעלה את ההודעה איך עושים את זה או שאת לא יודעת

silvey

New member
בשביל מה את צריכה להעלות/להקפיץ

את ההודעות שלך לדף הראשון? אנחנו רואים אותן גם בדף השני והשלישי ועונים אם יש לנו מה לענות. במקרה ואת זקוקה לעזרה דחופה וממש ממש בוער לך משהו, את מקפיצה לא על ידי כתיבת הכותרת בלבד! את צריכה להכניס בגוף ההודעה (במקום שאת קוראת בו עכשיו...) לפחות 7 סימנים. למשל:....... או מק
או מ ק פ י צ ה. מובן? ואם כבר אני מסבירה לך, ואולי ילמדו מזה עוד "זה מקרוב באו"...אז המדיניות בפורומים היא לא לפתוח על כל "פיפס" הודעה חדשה. לפי מה שאני מתרשמת זה רק מרגיז ואין חשק לענות כי את דוחקת את כל ההודעות האחרות לאחור... הכנת ארוחה טעימה? שרשרי הכל בשרשור אחד. וכי למה, תשאלי?! כי בכל דף יש מקום רק ל-15 הודעות ולא חשוב מה אורכן (למשל, שרשור מפגש הפורום היווה שיא של למעלה מ-300 תגובות. והכל בהודעה אחת. מקווה שהובנתי...תנסי לכתוב תגובות להודעות קיימות ולצרף משלך אם זה "באותו ראש"...

timiהאחת

New member
מנהל
אני לא רוצה "להקפיץ"

רק התפלאתי סתם מבחינה טכנית איך זה שאני מקלידה הודעה לדוגמא בלילה בעשר בערב ואחרי כמה דקות ניגשת לאתר אחרת וחוזרת לפורום ואני רואה אותי כבר למטה וההודעות מעלי הם של אחהצ הבנתי סתם סיקרן אותי הבנתי את המסר שכתבת לי סילבוש יום נעים ונשיקות... השבוע יש חמוצים ??

למעלה