איףףףףףףף

איףףףףףףף

נכנסתי במישהו עם הרכב, אלוהים יודע איך לא ראיתי אותו כשנסעתי אחורה, הייתי כ"כ בלחץ וזו פעם ראשונה בחיים שקורה לי.. והכי נורא זה בעלה של מישהי שעובדת איתי וכ"כ התביישתי
מקווה שלא יעלה הרבה השתתפות עצמית סליחה על הקיטורררררר

אין למזלי

אבל הוא כ"כ נבהל, הוא החנה את הרכב בדיוק ביציאה של הרחוב ונרדם, המכה שלי העירה אותו משינה והוא כמעט חתף התקף לב מהבהלה

פברואר68

New member
תרגעי לי זה קרה יותר מפעם אחת ...

מתרגלים לשלם.....יש אסונות גדולים מאלה ... העיקר שאת בסדר

איזה מתרגלים../images/Emo3.gif

הבהלה והפפתעה הכי מלחיץ. הכסף והתשלום, נו כ"כ הרבה יש לי על הראש אז נספוג גם את זה]-:

בפעם השניה את כבר לא נבהלת...

בפעם הראשונה שלי - התקשרתי לאבא שלי - 'עשיתי תאונה, הכל בסדר, תוציא את הילדים מהגן, בא אמבולנס' - לא זוכרת יותר. בפעם השניה - אמרתי לעצמי... 'יו זה לא יכול לקרות פעמיים, רק שאוכל להתקשר לאבא שלי, התקשרתי הודעתי ששוב עשיתי תאונה' הפעם לא התעלפתי.... הגעתי הביתה טיפלתי ברכב למחרת. פעם שלישית.... סתם פרצו לי לרכב, שברו שמשה..... גנבו כמה דברים..... כבר הייתי קולית... אבל שוב נתתי לאבא לטפל בכל.

אם תראי את האוטו שלי

אלוהים, כולו שרוט וחבוט, אבל אף שריטה לא ממני פעם אחת משאית שרטה את כל הצד הימני שלו כשכמה דקות קודם לכן ירדתי ממנו יחד עם הבן שלי שהיה אז תינוק שישב בדיוק איפה שהמכה, פעם שניה שוב משאית שרטה את הצד הימני. בשתי הפעמים לא הייתי במקום לקחת פרטים אלא רק לשמוע מאנשים שהיו שם שאלו היו משאיות... פעם אחת פרצו וגנבו לי מערכת שהתקנתי בערך שבועיים לפני. לא תיקנתי את הנזקים ולא שמתי מערכת חדשה. אבל עכשיו אני צריכה לתקן את הרכב שלו והבאסה שהוא מתעקש להפעיל את הביטוח, מה שאומר שעכשיו יהיו לי תביעות בביטוח והפרמיה שלי בשנים הבאות תתיקר

maof

New member
אין מה להתרגש יותר מדי.....

זה קרה וזה יכול לקרות לכל אחד.... הסטטיסטיקה מראה שכמות הנשים שמעורבות בתאונות, היא קטנה מכמות הגברים. יום אחד גרושתי (אישתי בעבר) נסעה עם הרכב לסידורים, ביציאה מהחניה היא החליטה שהרכב של השכן מקומה רביעית מפריעה לה. אז היא הוציאה גם אותו מהחניה
ת'אמת שהיא קצת נבהלה שראתה ת'רכב של השכן רודף אחריה. אז לא נשארו לי בררות (כי אני רוצה לגרום לזוגתי שלוות נפש) עליתי לשכן וביקשתי ממנו שיתפוס ת'רכב שלו, יקרא לא לסדר ויחזיר אותו לחניה. ואיך אני נוהג לומר.....ושבו בנים לגבולם
מעוף

למעלה