איסלנד ארץ קרה

איסלנד ארץ קרה

נמצא בארץ קרה ואת פה בערך שואלת לא מקשיבה ומה אני עושה פה כל כך קר לי ואין בי תקווה יש פה יותר קרח מאשר שמש ואין שקיעה זריחה ושוב נשאלת השאלה איסלנד ארץ קרה מה אני עושה בארץ זרה? קצב בראש רעש של שקט וצעקה מילים גבוהות מילים של צדק ותקווה אכזבה רציתי לגעת בתקווה והיא נעלמה לי ועכשיו היא לא כאן קר לי בלב ובנפש והריח לא מלבב והשנאה חולם על דברים והם לא קורים והפחד אל תדברי שתיקה אמרתי דבר מה והתחרטתי אמרתי דבר מה והשתתקתי את חוזרת עלי דברי כמו מנטרה ומה אני עושה פה בעצם? שנטי שנטי והכל תקוע עומד רציתית לגעת בתקווה וזה כואב וההרגשה אני לא מתפקד כי הריח לא יורד וההרגשה אכלתי שתיתי ואין שום תקווה ולא אהבה פחד אני לא קיים שובר את המוסכמות נעלם ושוב דברתי אין בי מילים רק מבט מבט ואת אישה אני לא גבר לא יודע מה אני אני נשבר נשבר אמרתי דבר מה והשתתקתי אמרתי דבר מה ואז נזכרתי אני איש קטן והמערכה גדולה איך נפלתי לתוך זה ואהבה היא לא מבריאה אני חולה במחלה ורוצה את צוחקת אני בוכה כי את רוצה ולמה? ואין פה שמש איסלנד היא ארץ קרה ולמה? למה את צוחקת ואיסלנד קרה מה אני עושה פה תעני לי ילדה מה אני עושה הארץ קרה? תעני לי ילדה מתי מתי תהיי אישה? איסלנד ארץ קרה איסלנד ארץ קרה איסלנד ארץ קרה

למעלה