בדיחהקוסמית
New member
איסטרה בלגינה
איזה כיף להיות האנדרדוג עלק זמנים גורליים
הרגע הזה והיום הזה הם עוד רגע ועוד יום אז ככה. קודם כל לפורום יש מנהלת, ונקבעו כללים בזמן מלחמות המט (בינתיים הושגה הודנה). כל עוד הם רשומים, בסמכות ובאחריות מנהלת הפורום, לפי שיקול דעתה, לאכוף אותם. אלה חוקי המשחק. לא מוצא חן בעיני מישהו, בעיה שלו רוצים להחליף את המנהלת, תפאדלו רוצים להחליף את החוקים באנרכיה, המנהלת תצטרך להסכים לכך. אחרת צפו מחיקה אפשרית עקרונית ואישית, אני בעד אנרכיה שכזו. מצידי גם שיוחזרו ההודעות המחוקות. אני מעדיף שכל אחד יראה את פרצופו האמיתי וסגנונו האמיתי ויתבטא בחופשיות גמורה. לי זה גם כלי גורדייפי/אושואיסטי/מה שתרצו טוב לבחינת האגו שלי. כמה אני נפגע מכלום, איך אני רודף אחרי עצמות כמו איזה כלב. אבל כשאני חושב על כלל חברי הפורום, או סתם אורחים, הפורום הזה על כל ייחודו לא צריך להיות שונה מכל פורום או מפגש חברתי אחר. ברור שיהיו חילוקי דעות אפילו עד כדי שנאה ממש ומילים קשות (לדעתי אין שום קשר לנושאי הדיון אלא לתרכיב המשתתפים). זה מיקרוקוסמוס לאנושות. אבל כדי שרוב האנשים יוכלו להשתתף בכיף, עדיף לשים סייגים מינימליים. עדיין יש הבדל, גם אם דק, בין בוטות לאלימות ובריונות מילולית וסתם קללות וגידופים. כל זאת אני אומר כשאינני חושב על עצמי בלבד, כי אותי כל העייסק די משעשע (האמת, קצת מתבייש במה משעשע אותי) אם תשימו רגע בצד את האידיאלים והאג'נדות שלכם, אולי תסכימו. אולי לא. לסיכום, מכובדיי, מואריי, חבריי וסתם חארות נפוחות על אגו טריפ
אהיה צבוע אם אבקש משהו שונה ממה שדרשתי ממישהו ששמו מתחיל באות דלת ונעדר לאחרונה מכאן קיש קיש קשתא (=פשטידת סברס)
איזה כיף להיות האנדרדוג עלק זמנים גורליים