איסטנבול

tamarind1

New member
איסטנבול

שלום לכולן, אני נוסעת בשבוע הבא לאיסטנבול ורציתי לדעת אם למישהי יש איזו אינפורמציה מעניינת לתת לי - מקומות בהם ניתן לראות רקדניות ברמה גבוהה, חנויות טובות לחליפות לריקוד וכד'. (אני מכירה בגדול את איסטנבול, השוק המקורה וכל זה, ואלינה סיפרה לי על בלה. אם מישהי יודעת עוד משהו, אני אשמח לשמוע). מאחלת לכולכן נשיקה אוהבת (אמיתית) בסילבסטר

שרקייה

New member
בפורום ריקוד תורכי יש מאמר של ורד

הסוקר את איסטנבול לטובת רקדניות בטן. כל מה שרצית לשאול וגם תשובות לשאלות שלא ידעת שאת רוצה לשאול... טיול נעים, גליה

ריקודי בטן באיסטנבול

היי מידע רב ושימושי נמצא בפורום לריקוד בטן אותו אני מנהלת בכתובת: www.turkey.co.il/turkishdance שתי כתבות שאותן פרסמתי: "מידע לרקדנית על איסטנבול", ו"מי הן, הרקדניות התורכיות?" ב"מידע על איסטנבול" - תוכלי למצוא פרק שלם העוסק בבלה וחליפותיה (דרך אגב אני מוכרת חליפה של בלה...) היכן לקנות בגדים מהזול ליקר ומדורג לפי איכות. כמו כן תמצאי שם מידע על מסעדות, מקומות בהם ניתן לראות רקדניות ועוד, דיסקים ועוד.. לכל שאלה נוספת אשמח לעזור לך גם בטלפון אל תשכחי ללבוש חם.. יתכן שלג. ורד

הקישור לכתובת שנתתי לך..

לא עובדת אז הנה הכתובת: www.turkey.co.il/turkishdance וכן דרך האתר שלי ראי תמונה מצורפת גם בהודעות הנבחרות של תפוז יש מאמר קצר על ההבדל בין ריקוד תורכי למצרי אותו כתבתי. נסיעה טובה ולכל הנשארות בקרוב אודיע לכם על מפגש הוידאו הצפוי !

למעלה