איסזו איפון 4*4

dor290

New member
איסזו איפון 4*4

ברצוני לקנות טנדר 4*4 וקבלתי המלצה מחבר שהרכב החזק ביותר (כמעט) בדגמי 2000//2004 זה איסזו איפון יש המלצות ???????????? נכון שהמחיר גבהה ביותר אבל זה טנדר אמין תודה דותן כהן

סליחה? דותן? אתה שפוי?

הטנדר הכי חזק הוא טיוטה היילקס! עוד לא קם טנדר יותר חזק! הוא אולי יותר יקר מכולם, ולמצוא אותו מאוד קשה.. למשל אני חיפשתי בסוף לקחתי מגנום. אבל הוא האגדה של הטנדרים. לגבי איסוזו, לעניות דעתי הוא לא מצדיק את מחיר המחירון ולכן הוא נמכר הרבה מתחת. אלא אם אתה מחפש אוטומט וכאן משתנה התמונה... שטח, כביש, מעמיס? וכ``ו.. בכל אופן, אני הייתי מוותר על השטח ולוקח היילקס 2 על ארבע אוטומט שכמובן באות עם הגבהה מהיצרן.. בהצלחה. שכחתי להגיד.. הטיפולים של איסוזו יקרים..

denver101

New member
חזק מאיזה בחינה???

ודרך אגב הטנדר הכי אמין זה הטיוטה !!! ואם כבר אתה קונה איסוזו אל תיגע באוטמט

kfirba

New member
איסוזו

בוא אני יגיד לך אם אתה מחפש כלי לעבודה היה לי אחד ידני מבציר 2003 הכלי פשוט סוס עבודה הוא היה כל יום גורר אצלנו עגלות היה אמין מאוד לא עשה לנו שום בעיות טיימינג כל 100 אלף........והוא פשוט לא מתלונן על עגלה רק יש איתו חסרון אין בידוד טוב בין תא הנוסעים למנוע בסביבות המהירות של 100-120 אם לא צועקים לא שומעים את מי שיושב ליידך ...אבל חוץ מזה הוא היה פשוט סוס עבודה!!! מבחינת שטח הוא קצת נמוך רצוי הגבהה ומיגנום אם ברצונך להכנס לשטח

במבי15

New member
לנו היתה אחת... סוס עבודה!!

חוץ מטיפולים שוטפים לא ראתה מוסך! רכב בעל יכולת שטח מצויינת אחרי שיפורים מועטים ויש רבים שיחלקו על דעתי... הכול מנסיון של 4 שנים עם הרכב! -עופר-

למעלה