איסור פרסום

איסור פרסום

ברשת ב אמרו כעת כי עוד מס שעות יוסר צו איסור פרסום מפרשת רצח בארץ. פרטים בהמשך

להזכירכם

היום שוחררו למעצר בית 2 החשודים ברצח הנערה שקד שלחוב. לפני 4 שנים. ובקשר לאיסור פרסום שמעתי שמדובר במעיין בן חורין שנרצחה לפני זמן מה.

לדעתי,

מדובר ברצח תאיר ראדה, והחשיפה תהיה דבר תפיסתו של הרוצח הצעיר אשר ברח עם טרמפ ביום הרצח מקצרין, וכל הדרך מלמל `למה עשיתי את זה?` וכו`... מי שיודע על מה מדובר..... או שמדובר על רצח בן חורין שהוא נעשה ע"י רוצח צעיר. יותר מסתבר שמדובר בתאיר, אבל נמתין עד 4.

מעיין בן חורין

שנרצחה בידי רועה צאן בן 17 באבנים. האיסור פרסום היה משום שהוא קטין.

הקטין הבדואי בן 17 שנעצר אתמול

הקטין הבדואי ניסה לאנוס את מעיין בן חורין אבל היא היתנגדה לו עד שהוא לקח אבן גדולה והרג אותה .

ציקי 07

New member
סליחה שאני שואל,

איך זה שאתה מעודכן תמיד בפן המלוכלך של הידיעה? (גם אם מעודכנים לא חייבים תמיד לעדכן את החלק הזה) בתקוה להבנה.

אוליי כי אני לא חרדי כמוך ../images/Emo35.gif

אל תיברח מימני ......................... אני לא אוכל אנשים !!!!!!!!!!!!

ציקי 07

New member
להפך ..

דווקא בגלל שאני לא בורח ממך, ואני דן אתך כרגיל בכל נושא , אני מוצא לנכון לשאול ולהעיר, (ולהאיר) שהנושא של הלכלוך של האונס, הוא מבחינתי פרט שולי ,כלומר שלא היה חשוב לי שיכתבו, וגם אם כן , ניתן לכתוב ש`הסיפור שם היה מלוכלך וד`ל`. מבחינתי אין צורך לפרט.

אתם רואים למה אני אוהב יותר ספרדים

לפחות " רב ספרדי " הוא הרבה יותר פתוח וגם מוכן לדבר על כל דבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....................... שלא כמו " רב אשכנזי " שהוא יותר " סגור " ומוכן לדבר רק על מה שזה נוח לו לשמוע . ולגבייך ציקי !!!!!!!!!!!!!!!! ...................................אל תישכח שאתה כותב דרך " טלפון נייד " , אבל אתה נימצא בתוך " פורום של אתר חילוני "

ומה זה משנה אם רשמתי שהיה אונס ?

אתה בכל מיקרה נימצא בתוך מקום של חילונים .
אני כל כך שונא שמנסים לטאטא את הפרטים מיתחת לשטיח
.........................................

ציקי 07

New member
צר לי

אבל לא הבנתי את הפואנטה שלך ,מה דחוף לך לכתוב אונס? אז מה עם אתה באתר חילוני , יש מקומות שאפשר להשאיר את הלכלוך לפורומים הקשורים לפרטים האלו , אותי אישית זה לא מענין ועדיף לי שזה לא יהיה כתוב. זוהי דעתי.

תגיד לי אתה " קוף " ../images/Emo35.gif ......

למה אתה מחקה אותי ? , זה שאתה מטומטם אתה לא צריך להראות את זה לכל העולם !
, יצא לי להכיר גם חרדים שהם מטומטמים בלי שכל .

קודם עושים מה שעושים... אחכ רוצחים

ואחכ כאילו מתחרטים! מגיע לחלאות אדם אלו צינוק בלי אפשרות לראות אור יום עד יום מותם אחרי הרבה שנים! רשעים ארורים!

ככה הבדואים עושים ../images/Emo198.gif

הם מבריחים פרוצות רוסיות דרך סיני לישראל ביחד עם המאפיה הרוסית .

למעלה