איסור עבודה

מצב
הנושא נעול.
איסור עבודה

איסור עבודה
עבדתי במקום מסוים תקופה קצרה. החתימו אותי שלא אוכל לעבוד בכל מקום שקשור לעבודה שהם עושים במשך שנתיים. האם זה חוקי איסורים מעין אילו? האין זה סותר את חופש העיסוק? אני מבין שאניני יכול לחשוף דברים סודיים שלכאורה למדתי שם, אני גם מבין שעל זה בהחלט אפשר הלחתים אותי, אבל האם יכולים להחתים אותי על מסמך שכזה? מה יהיה עם אפר את ההתחיבות? היכן הם יוכלו לתבוע אותי ומה צפוי לי במקרה כזה תודה

sumsumi

New member
ומה לגבי חוזה ש..

איסור עבודה
עבדתי במקום מסוים תקופה קצרה. החתימו אותי שלא אוכל לעבוד בכל מקום שקשור לעבודה שהם עושים במשך שנתיים. האם זה חוקי איסורים מעין אילו? האין זה סותר את חופש העיסוק? אני מבין שאניני יכול לחשוף דברים סודיים שלכאורה למדתי שם, אני גם מבין שעל זה בהחלט אפשר הלחתים אותי, אבל האם יכולים להחתים אותי על מסמך שכזה? מה יהיה עם אפר את ההתחיבות? היכן הם יוכלו לתבוע אותי ומה צפוי לי במקרה כזה תודה
ומה לגבי חוזה ש..
שאוסר על לעבוד במקום נוסף במקביל? תודה

john111

New member
הי, דילגת על השאלה שלי

איסור עבודה
הי, דילגת על השאלה שלי
כנראה שלא במתכוון, תודה

או שאולי כן במתכוון????

הי, דילגת על השאלה שלי
כנראה שלא במתכוון, תודה
או שאולי כן במתכוון????
מאחר ולא מזמן חזרתי מבית משפט ומאחר וכרגע אני מקבלת שיחות טלפון שקשורות לעבודה שלי (תופתע - אבל מהפורום אני לא ממש יכולה להתפרנס....) ומאחר ותוך כדי שאני עונה לטלפונים ותוך כדי שאני עונה לכם, אני גם מראיינת עובדים לתפקיד אצלנו במשרד, אזי לוקח לי טיפה'לה זמן לענות. אז אנא, התאזר בסבלנות. ואלו היו 60 שניות של פריקת עצבים.

john111

New member
צודקת

או שאולי כן במתכוון????
מאחר ולא מזמן חזרתי מבית משפט ומאחר וכרגע אני מקבלת שיחות טלפון שקשורות לעבודה שלי (תופתע - אבל מהפורום אני לא ממש יכולה להתפרנס....) ומאחר ותוך כדי שאני עונה לטלפונים ותוך כדי שאני עונה לכם, אני גם מראיינת עובדים לתפקיד אצלנו במשרד, אזי לוקח לי טיפה'לה זמן לענות. אז אנא, התאזר בסבלנות. ואלו היו 60 שניות של פריקת עצבים.
צודקת
מקווה שעכשיו אחרי שפרקת את הכל את מרגישה טוב יותר

הפסיקה דנה בתניות אי תחרות וקבעה

איסור עבודה
הפסיקה דנה בתניות אי תחרות וקבעה
מספר קריטריונים לגבי החוקיות שלהם. ככלל, תניית אי תחרות יכולה להחשב כתקפה במקרים הבאים: - הושקעה בך הכשרה מיוחדת בעלות כספית. - ניתן לך גמול בגין אי תחרות. - ידוע לך סוד מסחרי אמיתי (כמשמעותו בחוק עוולות מסחריות) ואתה צפויה לגלותו. - מדובר באותו תפקיד בדיוק ובחברה מתחרה אמיתית - סעיף אי התחרות שלך ממוקד ואינו גורף, ומאזכר ספציפית את החברה הספציפית אליה אתה רוצה לעבור. - תקופת הצינון שנקבע בחוזה הינה סבירה ומידתית (בהתחשב בתיחום גאוגרפי וכו'). והיה ולא חל במקרה שלך אף אחד מהקריטריונים הללו, הרי שהמעסיק יתקשה בתביעתו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה