איסוף פילים מזכוכית

leorll

New member
איסוף פילים

אם יש למישהו פילים מזכוכית סתם כך - אשמח לקבל, לקנות, להחליף בשווה ערך

פיל בחנות חרסינה.

שלום ליאור. נהוג אצלנו שאספן הנכנס לראשונה מספר קצת על עצמו, על האוסף, מה ומי, מעלה תמונה או שתיים, ואז גם יותר קל וגם יותר כיף לעזור לו. מה דעתך? ספר למה דווקא פילים מזכוכית? יש הרבה פילים מחומרים שונים. כמה פילי זכוכית יש לך?

דרמסלה

New member
לצערי אין לי פילים מזכוכית לתרום לך

אבל אפרופו פילים, יש פיל אחד שהייתי רוצה במיוחד. אני אנסה לדלות פרטים מזכרוני, על מנת שהתיאור יהיה אמין עד כמה שאפשר: זהו פיל משיש לבן, מקושט באינספור אבנים קטנות טובות ויפות בצבעי חום , ירוק ואדמדם. הפיל יפהפה וענק, בגודל של פיל צעיר אמיתי.
הוא נמצא בחנות לממכר מתנות בדלהי, הודו. על תגית המחיר רשום 999,999 רופי ,דהיינו כמאה אלף ש"ח. אז כשיהיה לי ים של כסף, ואחרי שאנצל אותו לכל המטרות הנעלות באמת, אני חולמת להעלותו ארצה. כרגע, מעבר לבעיית הכסף ופרוצדורת ההעברה, אין לי מקום בבית בשבילו. זה או אני או הוא ...

אם תצטרכי אישור ליבוא בעלי חיים

ממשרד החקלאות, צלצלי אלי. לא שאני אוכל לדאוג לך לאישור, אבל אני יכול לסדר לך אשפוז בכפיה...

דרמסלה

New member
תודה מתוק ../images/Emo46.gif

עם חברים כמוך , מי צריך אויבים ?!
נו, מתי כבר תבריא, תיפרד מהקרביות ותחזור להיות אריק הנחמד של פעם ...

אני נחמד תמיד |אייקון של מפלצת|

ובכן, בסך הכל רציתי לומר שאני מכיר את הבעיה מקרוב. מאחורי ייבוא של חיות מוזרות ביותר, כולן עם 4 רגליים. את יודעת איך זה נראה כשאתה בא למשרד החקלאות ברמלה ומבקש אישור ליבא כלב אסקימואי? בהתחלה הם חושבים שאתה מתלבט עליהם. אחר כך, משגעים אותך עם שבעים אלף תקנות, ובסוף, כשהם מבינים שבאת מוכן עם הניירות והאישורים וב א מ ת אתה הולך לייבא כלב כזה, הם שוקלים אם לקרוא לפסיכיאטר המחוזי. על הכלב שהבאתי מאיטליה, והעבירו אותי בגללו למחלקה ראשונה, ובילה את כל הטיסה על הברכיים של שמעון פרס, כבר סיפרתי? אז סיפור אמיתי.

../images/Emo6.gifלמה מפלצת../images/Emo35.gif יש../images/Emo58.gif

ספּר, ספּר לנו על הכלב שישב לפרס על הברכיים

ronmerav

New member
ורק שניה אחת לפני

הסיפור של אריק, הנה פילים מזכוכית. שני הפילים התאומים הללו נולדו בתאילנד.

rachelea

New member
מטבעות ובולים בכפיפה אחת

מצאתי כי ישנן הנפקות, ממדינות שונות, של מעטפות ובהן בולים ומטבע (נדמה לי שגם בארץ הנפיקו מעטפה שכז). אם מעניין מישהו, אוכל להפנותו לאי-ביי להציץ ולהפגע... לדעתי, זה יכול להיות תחום אוסף מעניין. איסוף בינתחומי.

דרמסלה

New member
הם ממש יפים ../images/Emo70.gif

לאט לאט מתגלה שיש לכם גן חיות עולמי בבית ...

ronmerav

New member
חכי חכי עד שתראי

את הצפרדע ממקסיקו אני חולה על קרמיקה, שלא לדבר על פורצלן. באחת הנסיעות שלנו לספרד חזרנו עם אדניות, עציצים ואהילים מקרמיקה צבועים בעבודת יד - משגע!! היום כבר אפשר למצוא חלק מן הדברים הללו גם בארץ.

דרמסלה

New member
הצפרדע מדהימה

אני מכירה מישהי שהיתה מאוד שמחה לצרף צפרדע משגעת כזו לאוסף הצפרדעים המרשים שלה (מעל 600)... אולי יש בגן החיות הפרטי שלך גם חיה מרשימה שכזו ? אני מחפשת אחת לאוסף שלי.

ronmerav

New member
מוזר שאתה שואל

היום בצהריים העליתי את התאריך ללוח הארועים. יק - עדיין אין לי. האחיינית שלי אוספת פרות. אנחנו לא כל כך בקשר, כך שאיני יודע מה יש לה באוסף.

דרמסלה

New member
איזה מקסים !

אני רוצה אחד ... אבל אל תשכח להוסיף לו פרווה, שלא יקפא בהרים המושלגים.
וכדאי שלא נחכה ליומולדת שלי, כי א. זה עוד ימבה זמן ו - ב. אני מקוה לגעת ביאק אמיתי ביום הולדתי הבא ...

מה, מביאים אחד כזה ארצה?../images/Emo8.gif

אני מכניס אותך בתור לפני הצפרדע לאמא של בני, שהבטחתי לפני חודשיים בערך. נצטרך לחשוב על פרווה, משהו שיהיה לא מסורק מידי. את מעדיפה חום או שחור? בן או בת? (סתם. הם אותו הדבר.)

דרמסלה

New member
../images/Emo79.gif שלום אדון ינשוף

חכה ואל תעוף רוצים סיפור ! ואם אפשר, אז שיהיה על הטיסה עם שמעון פרס ...

python 4

New member
לפני חודש פגשתי את שמעון פרס

אישית. בחתונה. סתם לא קשור, רק רציתי לספר את זה. קדימה אריק - אל תגרום לנו לעשות חיפוש בארכיון הפורום.

למעלה