אינתי עוMMרי

אינתי עוMMרי

25 שנה עבדתי במפעל הזה. גם אני, כמו כל חבריי לעבודה, קיבלתי אתמול את המכתב. ככה זה, אחרי 25 שנה, בהן נתתי את נשמתי למקום, אני מקבל מכתב בדואר שמסביר לי, שאני כבר לא יעיל, עולה להם יותר מדי, אז הם רוצים לסגור ולעבור לתאילנד או משהו. ועכשיו אני עומד פה, איתך,מאחורי השער, שורף צמיגים, מפגין, יחד עם שאר העובדים ונשותיהם. כבר חצי יום שאני נשרף ושורף פה, מפגינים מול אפאחד, אין תקשורת, אין פוליטיקאים. לאפאחד לא איכפת מחבורה של גברים מזדקנים, בלי עבודה ועם משכנתא וילדים, שחיים בעיירה דרומית נידחת. "זה עיניין של כלכלה" מסבירים לנו "של פוליטיקה". אני מביט בך, שנינו עייפים, את שומרת את דמעותייך לכרית, עיני שלי יבשו כבר מדמעות. אני לוחש לך את מה שכולם כבר יודעים "סוגרים את המפעל". את מביטה בי, מבקשת להלחם מלחמה אבודה "בואי נלך הביתה, זה לא משתלם". אנו הולכים בדממה, מובסים, אני מביט בך... ואת יפה, כל כך יפה. כמו אז, גם עכשיו - אינתי עומרי.

bugbuster

New member
זו אחת הכתיבות היפהייפיות שראיתי

מתומצתת. מזוככת. סיפרתי את המדיום המשווה הזה לכתיבה לגולשת. בספר זן ואומנות אחזקת האופנוע, האב והבן בנסיעה, "בקאנטרי," = בטבע, האב אומר - תראה, הנה חוגלות. הבן אומר - ראיתי. בשני משפטים לצייר מצב. "... אנו הולכים בדממה, מובסים, ... ואת יפה, כל כך יפה. כמו אז, גם עכשיו - אינתי עומרי. ..." תודה.

אינתא רוחי

רואה אותך הגבר של החיים שלי עומד מולי המבט שלך משהוא בעיניים כבה רואה את כולם מסביבנו הריח הזה מעיק עלי חודר לי לנשמה העשן , את העשן אני מאשימה בדמעות שאני מורידה הלב לא יכול להכיל את העצב את הכאב את תחושת ההשפלה כולנו חיים באותה המדינה האם רק לעשרים מגיע לאכול ארוחה חמה? מביטה באנשים הורים לילדים לחלקם יש כבר נכדים מביטה בך הגבר של החיים שלי האבא שבחרתי לילדים שלי כל כך אוהבת אותך מוכנה לאכול פת חרבה העיקר להיות איתך חלק בלתי נפרד ממך אינתא רוחי

איפה מיכה שיטרית כשצריך אותו?

כתיבה יפה(נו...כרגיל...) וכמובן כמובן כמובן!!! גם שלך MM. טוב לא חידשתי כלום,ננכון?

Kטלנית

New member
עצוב מרגש ומדהים ../images/Emo99.gif

אלוהים חנן אותכם ביכולת כתיבה מדהימה השלוב הזה שאתם עושים אתם שניכם פשוט מיוחדים המצב כל כך מוכר כל כך עצוב וההבט הזה של שניכם מדהים אין לי מילים

למעלה