אינתיפאדה יש

darksideonline

New member
אינתיפאדה יש

אני יודע ש"אנה" בהופעה לא עובד אבל אני מנסה להוריד אותו שוב לשרת אבל אני לא מוצא איפה שמתי את השיר.. הרשימה המלאה שיש (יותר נכון אביגיל) אהובתי, אנחנו שניים, אניגודין, אנה, את באה לבקר, עתיד מתוק, בדרך לגימנסיה, בלדה לסוכן כפול, ברחובות שלנו, דני, הכל התחיל בנאצר, הכל עוד אפשרי, הכל עוד אפשרי מהיר, הארי קריש דם, הו סלסלת, אישה, קרים עבדול זמר, לה במבה, מדברים עלייך, אוהב אותך מישל, רכבת לילה לקהיר, ריקוד המכונה, שלח לי מלאך, זירו. כל אלה בהופעות חיות!שלא שמעתם אני צריך להוריד את כולם לשרת שזה ממש לא קל! אז סבלנות,בינתיים למי שיש קליפים ונדירים שיוריד! ולא יחכה לתמורה שלו

mashdool

New member
אחי שלח לי ואני יעלה לשרת משלי

אני מת לשירים האלה!

אני לא יודע על מה אתם מדברים ויש

לי הרבה חומר שאפשר לחשוף אותו.אתם תהנו מכל רגע!!!!

N a V e

New member
אם זה בהופעות וזה לא מ"מכונת הזמן"

אני מאוד אשמח אם תעלו את זה לרשימת הטאג-ליין... *מבקש יפה*

Vdrums

New member
ברגע שיהיה לי ווקמן או משהו

שמנגן קסטות כמו שצריך אני אשלח דברים כמו אדון בסליחות בביצוע סקסופון של חודורוב, אני שוכב לי על הגב בהופעה ועוד...

משינאי

New member
יאללה תומר ...../images/Emo45.gif

יאללה תומר בעיה לארגן ווקמן !? קדימה קדימה אנשים מחכים פה !

NISAN1000

New member
מאוד פשוט

כל מה שאתה צריך זה וואקמן וכבל של בננה PL קטנה לבננה PL קטנה ואז אתה מחבר את הווקמן מהLINE OUT אל הכרטיס קול לLINE IN ואז פותח את המחשב וב WINDOWS VOLUME CONTROL אתה מסמן את ה LINE IN ואז כשאתה תעשה PLAY ב ווקמן אתה תשמע דרך המחשב. עכשיו כל מה שאתה צריך לעשות זה RECORD עם כל תוכנה (אפילו עם הזו של הווינדוס) ואז להפוך לMP3 וזהו!...........

sherennn

New member
שאלה....מקווה שתראה

wave in ו- line in זה אותו דבר?. כי אצלי לא כתוב ליין אין אלא וייב אין.....

NISAN1000

New member
לא יודע

אבל יכול להיות שהכרטיס קול שלך לא של קראייטיב אז יש לזה שם אחר... בכל מקרה תנסי זה לא יזיק.....

למעלה