אינקיובס בישראל

patito ƒeo

New member
היה מעולההה ../images/Emo107.gif

חוץ מהקטעים שהיה חם, מחניק, צפוף, כולם דחפו ודי נמחצתי שם, אבל לא נתתי לזה להרוס כל כךP: מה שכן נגמר לי מהר מדי]: והם לא שרו את רוב השירים שאני אוהבת..

NoWords

New member
בואי נדבר על זה רגע,

איזה שירים רצית שהם ישירו ולא שרו? אני משום מה רציתי את Are you in, ולא היה): מה.. הוא לא כזה שיר מוכר?? ):

patito ƒeo

New member
קודם כל ../images/Emo107.gif

יש לנו בעיה במסנג'ר!#@@$ את חייבת להביא לי את האי סי קיו שלך
דבר שני, שירים שרציתי: 11am Agoraphobia Are You In Dig!!! I Miss You Nice To Know You Southern Girl Summer Romance לא הרבה בכלל XD

NoWords

New member
המהממP:

באמת היה חם לאללה, ועוד אנשים עישנו שם בכמויות אז האוויר המועט שהיה - היה סמיך ומגעיל P: אבל לא נורא ההופעה הייתה ממש כיפית..
היו בעיות טכניות מעצבנות בסאונד וכל זה, אבל הם התגברו על זה בחיוך והמשיכו כמו גדולים. הם הופיעו מעולה, היה ממש יפה. אני שמחה שהם באו לארץ, לא פחדו ושיט.. ועשו הופעה כמו שצריך. מה שכן, נקווה שזה יפתח דלת לעוד אמנים בינ"ל להגיע לארץ ולהופיע! אנחנו אחלה קהל, באמת! (חוץ מהקטע שאנחנו זורקים סטיקלייטים וסיגריות... למרות שהפעם אני חייבת לציין - כמעט ולא ראיתיP: אבל בבלאק אייד פיז רציתי להרביץ לכל המפגרים שזרקו דברים על הלהקה]:) תאכלס מי שהגיע להופעה כמעריץ מהאלבומים הראשונים שלהם - די התאכזב, כי הם הופיעו עם כמה שירים נבחרים מהתקופה הישנה שלהם, ואיזה 5-6 שירים מהאלבום החדש.. ובכלל היה קטע הזוי לחלוטין שברנדון האיר עם איזה כפפות-מוארות כאלה על הסולואים של הגיטריסטים, שזה היה יפה, אבל נמשך ממש מלא זמן ויכלו בנתיים לשיר איזה שיר-שניים P: היו כל מיני דברים שהיו צריכים להשתנות, אבללללללל היה בכל מקרה אדיר לדעתי. וברנדוןהואהדברהכיסקסישמתהלךעליאדמותבערך.

Shiri from the block

Active member
כן.../images/Emo113.gif *נדחפת*../images/Emo3.gif אל תשכחי אותי!! אני גם באה!! רק שיהיה תאריך ומכירת כרטיסים and im there!

xtina 4 ever

New member
אני?../images/Emo210.gif

בדרך לבמה יספיקו לדרוך עליי כל כך הרבה פעמים (אוי, אני והגובה שלי), שאני מעדיפה להיות איפושהו מאחורה.

למעלה