אינצוסה מישהו יודע?

bettit

New member
דחוף!!! מתכון לצ'ורוס אורגינל

שלום מחפשת דחוף מומחה להכנת צ'ורוס ניסיתי אלפי מתכונים וזה לא יצא כמו הדבר האמיתי אותו טעמתי בטיולי בדרום אמריקה. אשמח לקבל מתכון אורגינל ממומחה . תודה

ד2003

New member
שלום,בבקשה אולי אוכל להעזר ../images/Emo140.gif

בכם להשגת מתכון של מרק בולגרי, הנקרא שקמבה צ'ורבה. זהו מרק העשוי מקיבה נקייה של פרה. חיפשתי במתכונים שלכם המופיעים במאמרים ולא מצאתי את המרק הזה. מצאתי המון מתכונים נפלאים אבל את המרק הזה לא מצאתי. אשמח מאד אם יש בפורום חברים היכולים לתת לי את המתכון האורגינלי וכך אוכל להכין לבעלי ולהזכיר לו טעמים מילדותו מבית הסבתא הבולגריה. תודה

בתית מציעה לך לשאול במתכונים.נט

בכתובת הנמצאת כאן . חברי הפורום בשלנים אחד אחד וכל הסיכוי שמישהו ידע.

bettit

New member
תודה תודה

אנסה שם כל טוב

נאן

New member
אינצוסה מישהו יודע?

מחפשת דחוף מתכון לאינצוסה.וקיזדאס אולי לא אמרתי את המילים הנכונות. אני רוצה להפתיע בשבועות את סבתא שלי גראסיסס נאן

רחילו

New member
../images/Emo140.gifשלום נאן לאיזו אינצ'וסה את

מתכוונת יש מתכונים לאינצ'וסה דה פראסה, די קזו קון מסה אפרילז'אדה, די ספינאקה אי אינצ'וסה דולסה.הפרוש לאינצ'וסה הוא פאי. כתבי לי איזה מתכון ואני אשדר לך.

נאן

New member
היי רחילו../images/Emo24.gif

קודם כל תודה על כל תשובה. למדתי משהו חדש ממך שאינצוסה זה פאי שנים אני משתמשת בשם הזה. אצלנו זה היה פאי עם חלב מצאתי משהו כאן שדומה וקוראים לו בומבה אבל זה המון חלב ולא מתאים למתכון המקורי הבולגרי של סבתי שתחיה. תודה נאנושה.

רחילו

New member
נאנושה הרי לך שני מתכונים לאינצ'וסה

די לצ'ה לבצק- 1/2 2 כוסות קמח, 100 גר' מרגרינה, 1/3 כוס שמן, 1/3 כוס חלב, 2 כפות סוכר, קליפת לימון מגורדת וקמצוץ מלח. למלית-4 כוסות חלב, 8 ביצים, 1 מקלון וניל ,או מעט תמצית, 8 כפות סוכר. אופן ההכנה- מכינים בצק מן הקמח, מרגרינה, שמן, חלב, סוכר, קליפת לימון ומלח ומעמידים. מחממים את החלב בכלי עמוק עם הוניל והסוכר עד שהסוכר נמס מוסיפים את הביצים אחת אחת ותוך כדי כך מקציפים. מרדדים את הבצק, עורכים בכלי אפיה משומן קל, דוקרים במזלג, ויוצקים את התערובת החמה . אופים בתנור בחום בינוני עד שהמאפה יציב ויזהיב. גרסה שניה למתכון לבצק- 3 כוסות קמח,200 גר' מרגרינה מומסת, 1 ביצה, 3 כפות סוכר, שקית סוכר וניל, קליפת לימון מגורדת, קמצוץ מלח. לקרם- 4 ביצים, 2 כוסות חלב, 1/4 כוס סוכר, 2 כפיות עמילן תירס, 50 גר' חמאה, 1 מקלון וניל, קליפת לימון מגורדת, 1 חלמון ביצה. נותנים את הקמח על קרש, בוזקים סוכר, סוכר וניל ומלח. עושים שקע בתוך הקמח ונותנים בתוכו את המרגרינה ואת הביצה. בקצות האצבעות מערבבים מהר פנימה גם את הקמח. לשים וצרים כדור, חותכים לארבע, אוספים את החלקים ולשים שנית, חוזרים על התהליך פעמיים נוספות. שמים בשקית ומאחסנים במקרר למשך שעה. הכנת הקרם- טורפים קל את הביצים, יוצקים את החלב בלול עם עמילן תירס, מוסיפים את הסוכר,מקלון הוניל, קליפת הלימון ומבשלים על אש קטנה תוך כדי הקצפה מתמדת.כאשר מתחילות להופיע בועות מורידים מן האש וממשיכים להקציף. מוציאים את מקלון הוניל, מוסיפים את החמאה ומצננים. מרדדים מחצית מכמות הבצק ועורכים בכלי אפיה משומן ודוקרים במזלג. יוצקים את תערובת החלב ןמכסים בשכבה שניה של בצק לוחצים על הקצוות, מברישים בחלמון, עושים במזלג רצועות של נקבים, אופים בתנור עד שיזהיב. בהצלחה יקירתי, ובתאבון

נאן

New member
../images/Emo24.gifרחילו קרידה אמאדה

דיזיה אקונפסאה אטי.אלגרה אמי. אמורסטאיר את המתכון של האינצוסה הזו. אונדה מוזוס טינמוס קוונדו מתכונים. וכולם מתחרים אבל המתכון שנתת דומה לגרממה שלי הגדולה. (בחיי התאמנתי חצי לילה איך לכתוב את זה בספניולית ומה שלא זכרתי רשמתי בעברית זה מעלה לי זכרונות) בזוס אי אבראסוס נאנוש

רחילו

New member
נאנוש ביאן ב'ינידה נשמח מאוד אם

תבקרי אצלנו באתר, זהו
חם ומשפחתי ואת תוכלי לשפר את השפה ומדי פעם להזכר בבית סבתך. שמחתי ש"צלפתי" למתכון שרצית שבת שלום קרידה

למעלה