אינפקציה

חולוני

New member
היהודים לא יותר טובים מאינפקציה

הנגנים של אינפקציה - גיא שמי ( בעיקר ), גיא בן שיטרית, והיה להם גם את המתופף הכי טוב בארץ, רן יורגנסון ( שעזב לארה``ב לפני חודשיים..), הרבה יותר טובים מהנגנים של היהודים. שלא לדבר שאינפקציה מנגנת גם פרוג בחלק מהשירים ומערבבת סיגנונות, מה שלא ניתן להגיד על היהודים. בקשר לטקסטים, גם בשביל לכתוב טקסטים עם הומור צריך כישרון, ויש להם את זה. לפי דעתי הם מספר 1 בארץ כיום. והיהודים בטח לא יותר טובים מהם.

חולוני

New member
הכי טובים בארץ.

דיברנו פה עליהם לפני כמה ימים ועל ההופעה שהייתה להם בבארבי ביום שישי ( שהייתי בה..), תבדוק דף או כמה דפים אחורה.

flowr..

New member
טוב,

אתה צריך לצפות לזה, כשאתה מסתובב ברחבי האינטרנט עם הכינוי הזה. בכל מקרה, בקשר לאינפקציה- הרי לכם דוגמה שלהקה לא חייבת להיות טובה בשביל שיאהבו אותה. שירים שהתוכן שלהם הוא צעקות של מילים למינהן, (``ספה! שטיח! מיטה! שולחן!`` וזה אפילו לא שיר שהם כתבו) או סתם משפטים לא קשורים שמתחרזים, לא נקראת, בכל מקרה, להקה טובה. (לא, גם ``אני לא רוצה שתמצצי לי, שלא יהיה לך בלגאן בריאות``. לא נקרא שיר טוב.) flowr..

shiups

New member
הםםםםם זזזזב

הם פשוט לא יודעים לשיר אפילו שהם נחמדים

MuffinMan

New member
הם מטומטמים

המילים מזה אידיוטיות! והייתי ב-2 הופעות שלהם ביום העצמאות (השנה ולפני שנתיים) והמילים שלהם ממש לא מצחיקות! גם אני יכול לעלות לבמה לצרוח דברים כמו: ``אני אוכל כבשים בלי ראש`` - וכן כרגע המצאתי את זה. הם ממש לא כשרוניים! אליאב

חולוני

New member
ממש לא

רואים שאתה לא ממש מכיר אותם לעומק. אל תשפוט על פי הופעות ביום העצמאות, כי תמיד ביום העצמאות אלו לא הופעות מלאות, הקהל בדר``כ לא הכי משתף פעולה, וגם הסאונד ממש חרא וקשה להכיר אותם טוב דרך הופעות של יום העצמאות. תבוא להופעות רציניות ומלאות בבארבי ותבין שאתה טועה. חוץ כמה שירים שלהם אתה בכלל מכיר ?

חולוני

New member
פשוט תקרא את הכתבה

ותבין שהם כן מוכשרים והשירים שלהם לא אמורים להיות רציניים. זה מה שנקרא ``נונסנס``. והם נגנים מצוינים אחד אחד. וכמו שאמרתי, תבוא להופעה בבארבי ותראה במו עיניך.

MuffinMan

New member
אני יודע שזה נוסנס

ויכול להיות שהם נגנים מעולים קצת קשה לשמוע אותם. שהסולן צורח שטויות כמו ``מה שמת בקפה שלי``. מזכירים לי את RATM אבל לפחות הסולן שלהם עזב. יכול להיות שהם עכשיו טובים בלי הסולן הקופיף הזה שצועק כל הזמן פאק! אליאב

מה?????

אליאבי?????? קראת פעם את המילים של ratm? שמעת את הסולן באמת? הקשבת לו באמת? נראה לי שאתה טועה טועה בגדול

חולוני

New member
מה הקשר ל RATM ??

איך הגעת לעזאזל מאינפקציה ל RATM ?! שני סגנונות שונים לחלוטין, ו RATM הם לא נונסנס, אתה בכלל יודע על מה שרים ?! כי לא ממש נראה לי. אין לי מושג איך הגעת פתאום ל RATM...וגם אמרת עכשיו שטויות, ולא נראה שאתה ממש מכיר אותם גם אותם לעומק. תעשה קצת שיעורי בית.

חולוני

אני חושב שאליאב פשוט שונא מטאל כמטאל נראה לי שאפילו מתעב , הוא לא קרא את המילים הוא לא יודע על מה היא מדברת , ומגדיר אותם כנונסנס שיקרא מילים של שיר אחד ואז ידבר

למעלה