אינפלציה

מצב
הנושא נעול.

נחום^

New member
אינפלציה

אינפלציה
בכמה לדעתכם יעלה מדד המחירים לצרכן 12 חודשים קדימה? רכישת מדד ל- 12 חודשים ב- 1.75% נראית כדאית?

נוסטרו

New member
החזאים נעים בין 0.8 ל2.2

אינפלציה
בכמה לדעתכם יעלה מדד המחירים לצרכן 12 חודשים קדימה? רכישת מדד ל- 12 חודשים ב- 1.75% נראית כדאית?
החזאים נעים בין 0.8 ל2.2
הקונצנזוס הוא סביב ה1.6% כאשר יש צפי למדד קרוב של 0.4- ולאחריו קצב של 2 12 חודשים קדימה.

conundrum3

New member
אפשר הרבה יותר

אינפלציה
אפשר הרבה יותר
קנה גליל 5501. זה בערך לשנה, צמוד למדד ובערך בריבית ברוטו של 4.2% (נטו בערך 3.5%).

conundrum3

New member
או שלא הבנתי את השאלה

אפשר הרבה יותר
קנה גליל 5501. זה בערך לשנה, צמוד למדד ובערך בריבית ברוטו של 4.2% (נטו בערך 3.5%).
או שלא הבנתי את השאלה
ואתה מהמר במישרין על המדד. אז 1.75% נשמע די סביר, אבל לך תדע שנה קדימה. מאוד תלוי בהוצאות הנוספות למערכת הביטחון, שכר מינימום, ושלמונים לסיעות הקואליציה.

נוסטרו

New member
5501

אפשר הרבה יותר
5501
היא קניה רעה , תכניס למשוואה שני ממדדים שלילים ועמלה על קניה + פדיון , רק בתרחיש מאוד קיצוני יכה מק"מ.

conundrum3

New member
תכניס שקט נפשי למשוואה

5501
היא קניה רעה , תכניס למשוואה שני ממדדים שלילים ועמלה על קניה + פדיון , רק בתרחיש מאוד קיצוני יכה מק"מ.
תכניס שקט נפשי למשוואה
אני מכיר מספיק אנשים שאומרים לי שהם לא מוכנים לוותר על ההצמדה. טיפשי? אולי, אבל בוודאי בטוח יותר. יש כאלה שלא מוכנים לוותר על ביטוח נגד שריפה, למרות שזה נדיר לאללה ששריפה מכלה דירות בארץ. לפי נתוני אתר ביזפורטל, תשואה נטו לפדיון של 5501 - 3.41% ריאלי. ננכה 0.2% על עודף עמלה - 3.2% בערך. תשואת מק"מ לפדיון ברוטו - 5.73%. בניכוי מס זה בערך 4.87% נומינלי. אנחנו מדברים על כשנה לפדיון. בקיצור, אינפלציה של 1.75% מאזנת אותנו. לא נראה לי כל כך רע.

fox in socks

New member
מה דיני המיסוי במכשירים צמודים

תכניס שקט נפשי למשוואה
אני מכיר מספיק אנשים שאומרים לי שהם לא מוכנים לוותר על ההצמדה. טיפשי? אולי, אבל בוודאי בטוח יותר. יש כאלה שלא מוכנים לוותר על ביטוח נגד שריפה, למרות שזה נדיר לאללה ששריפה מכלה דירות בארץ. לפי נתוני אתר ביזפורטל, תשואה נטו לפדיון של 5501 - 3.41% ריאלי. ננכה 0.2% על עודף עמלה - 3.2% בערך. תשואת מק"מ לפדיון ברוטו - 5.73%. בניכוי מס זה בערך 4.87% נומינלי. אנחנו מדברים על כשנה לפדיון. בקיצור, אינפלציה של 1.75% מאזנת אותנו. לא נראה לי כל כך רע.
פעם הם היו שונים, מה שהיווה שיקול נוסף בבחירה של אחד על פני השני.

conundrum3

New member
הנתונים הם במונחי נטו, לאחר מס

פעם הם היו שונים, מה שהיווה שיקול נוסף בבחירה של אחד על פני השני.
הנתונים הם במונחי נטו, לאחר מס
בצמודים משלמים 20% על הרווח הריאלי בלא צמוד - 15% על רווח נומינלי.

נוסטרו

New member
שקט נפשי אכן קשה לתמחר

תכניס שקט נפשי למשוואה
שקט נפשי אכן קשה לתמחר
מה עוד שמאז שכתבתי את ההודעה ההפרש נסגר ומאוזן על פחות מ1.75%. קניה סבירה. גמר חתימה טובה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה