בונקר ביער. תגידו, זה ליד הבונקר של דוד? סתם שואל בשביל חברים...
ברור שלהרץ יש כזה. מה חשבתם שיהיה... אווה, מה את מטרידה? ומה את מסתירה?
אין איזה קוד במגירה? אוי, מצחיקה שכמוך, גאיה, השוטרים עסוקים בתעלומת בני ברק... איזה כוחות פוליטיים? ספי? אל תגידו לי שגם פה לוחצים לסגור את התיק כדי להגיע לראש הממשלה, בגלל שברק הראל מודיע...
כרגיל, תסריטאיות מוסרטות. הן בטח הביאו את החומר המשלשל. כן, הן יותר מעניינות אותי מהרץ. המפקח, המפקח.
אגב, הפקח מתעורר.
הם הלכו להחליף נוזלים. מה יש? הוא נכשל? אה, הוא מרבין. יפה. האור מחמיא ללילוש. מה? איך הגעת ל... לילוש קצת שמחה מדי. היא חמודה ונחמדה, דניאל. לא? ה"מי אפס עכשיו, בנדה" יכול להיות כל כך הרבה מימז של שכונה.
אני תמיד חשבתי שיש סיכוי... אבל פשוט... לילוש... זאת בחירה קשה. זה שוק, אבל יש את לילוש. אתם מבינים? אנשים מתחילים לצחוק...
איך היא שמעה כבר? אה. ג'ולי. תמיד יש תורמת ג'ולי. לא, לא, הוא לא ישן עד הלילה. פקחים תמיד יודעים דברים. תדעו לכם. אתם צריכים עזרה? אני אתקשר לרובי.
זהו, כולם צוחקים על גילי. בגלל שהם מבינים על מי הבדיחה. מאיה מעולם לא נראתה יותר מלוכסנת ואסייתית. האמת שמאיה היא די אושיית אינסטגרם. עקבתי אחריה בגלל שכל החברות שלה דיברו עליה והיא איפרה אותן. מור, למשל... והיא תמיד בהלם, גם כשזיהיתי את בן היא הייתה בהלם. תאמינו לי.
צודקת, יעלי. שהיא תכל'ס התסריטאית. הגומייה הכעורה?! קצת יותר מדי מידע. ואווה צדוק ניצחה אותך. הזוי. תראו, הנאום "סמיילי על התחת" היה נשמע מגוחך מכל אחת אחרת. מיעלי לא. דמות כזאת טובה.
ומי שמפסיד נופל? אה? בגלל שאין לה גומייה היא מתחילה להילחץ. לא, ארי, לא עובד ככה. לעזאזל, הגומייה הכעורה הזאת.
לא, הייתה פריצה. אולי איזה נשר או עורב... מערכת ביטחון טובה? לך תבדוק את צה"ל. אה, לדודי יש גם מספר זהות...
גאיה, את צריכה לצאת מזה. כולה גומייה כעורה. כמה פעמים ספרת עד עשר? אז זה יצא. אה? יצא?
שימו לב שגילי שמחה, אלימלך פחות, וסו לין בכלל בטלפון! מבריק! זה אדיר, היא רק בטלפון. אבל רגע, מה, לא שואלים לכמה חתיכות אפשר לחלק... דברים עומדים לקרות. היי, יונתן.
מה זה? מכתב אהבה? אתה לא יכול לשיר לו שיר עם הגיטרה ואז לגלות שהוא לא שם? אה. הוא יודע, לא? כן, הוא יכול. אבל למה שיעשה את זה?
מזל טוב יא מהממת. איך הוא יכול לסרב ללילוש? רק בגלל אימא מתערבת?!
אה. אוקיי. אז הוא הבין?
פוראבר וגיבור אמיתי נפגשים. אין, יעלי נהדרת. מצוינת. דניאל שלכם.
אופס. אל תדאגו, הוא יחזור. אני מבטיח לכם שהוא יחזור.