אינפורמציה

מצב
הנושא נעול.

בצלית 2

New member
אינפורמציה

אינפורמציה
מישהי עברה תרומה ובקשה החזרים דרך מכבי , הכיצד??. עדיין לא בקשתי כלום , וכמה מחזירים? אשמח לתגובה.

הי בצלית וברוכה הבאה

אינפורמציה
מישהי עברה תרומה ובקשה החזרים דרך מכבי , הכיצד??. עדיין לא בקשתי כלום , וכמה מחזירים? אשמח לתגובה.
הי בצלית וברוכה הבאה
קודם כל מנצלת את ההזדמנות לברך אותך בהריון קל ונפלא. לגבי ההחזר ממכבי, חבל שלא שאלת קודם כי זה מאוד פשוט אבל לא בטוחה שעכשיו זה יהיה מאוחר מידי עבורך. על הקבלה שקיבלת ברומניה צריך להיות כתוב שהתרומה היתה בעזרת "איקסי" שזאת שיטה בה מחדירים את הזרע לביצית לצורך ההפריה. מכבי מחזירים באופן חד פעמי עבור הפעולה הזאת בלבד שנעשתה בחו"ל ולא עבור התרומה עצמה. מקווה מאוד שיש לך את הקבלה ושכתוב לך שנעשה איקסי. אם כן, ההחזר הוא 7,000 ש"ח וזה סכום מאוד לא מבוטל. שתהיה לך שבת שלום ותמשיכי לעדכן אותנו.

אדוינה

New member
שוב ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אינפורמציה
שוב ברוכה הבאה

והריון קל וכייפי
!

ראשית ברוכה הבאה ותשובה לשאלתך

אינפורמציה
ראשית ברוכה הבאה ותשובה לשאלתך
לפי מה ששיבולת כתבה את הייתי במסלול שלנו בני ציון/רומניה , אני בקבלה שקיבלתי ממרון כתב ולא ביקשתי שיכתבו דבר , אבל הם כתבו ICSI , נדמה לי זה אוטומטי אצלם , ענין נוסף קיבלתי גם דף נוסף עם הפרוט של מה שעשו לי כמה עוברים היו כמה הוכנסו , שם נכתב שהם מכון של ICSI/IVF של תרומה עייני בטופס . אז לדעתי אם הקבלה אצלך אין לך מה לדאוג . מירון כתב אותה בלי לדעת בכלל האם עשו לבציות מיקרומניפולציה או לו שיהיה בהצלחה ומזל טוב

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אינפורמציה
ברוכה הבאה

כבר ענו לך לגבי החזרים ממכבי והקבלות של מכון SABYC ברומניה (מסלול בני-ציון). לא יודע עם זו אכן היית במסלול זה או במסלול של רונ-אל דרך ב"ח אסף הרופא. ברצוני לברך אותך על ההוריון ונשמח אם תספרי קצת על עצמיך שלא נרגיש שאנחנו עוזרים אדם זר טוטאלי. אני מצרף לך דף מעקב היריון אינטראקטיבי שמאד עוזר בתיכנון ההיריון ובקביעת מועדי בדיקות. המון המון בהצלחה

בצלית 2

New member
תודה

ברוכה הבאה

כבר ענו לך לגבי החזרים ממכבי והקבלות של מכון SABYC ברומניה (מסלול בני-ציון). לא יודע עם זו אכן היית במסלול זה או במסלול של רונ-אל דרך ב"ח אסף הרופא. ברצוני לברך אותך על ההוריון ונשמח אם תספרי קצת על עצמיך שלא נרגיש שאנחנו עוזרים אדם זר טוטאלי. אני מצרף לך דף מעקב היריון אינטראקטיבי שמאד עוזר בתיכנון ההיריון ובקביעת מועדי בדיקות. המון המון בהצלחה
תודה
איזה כיף לשמוע ברכות קשה להאמין שהמדובר בי, כל כך רגילה לקוות וקשה להתחבר להצלחה. אני בת כמעט 47 אחרי הרבה הזרעות ו 2 ivfללא הצלחה וכעת בתרומת ביצית פעם ראשונה ואני בהריון איזה כיף.

ayoosh

New member
לא במכבי אבל מאחלת כאן

אינפורמציה
לא במכבי אבל מאחלת כאן
ברוכה הבאה
והמשך הריון תקין

גולה1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אינפורמציה
ברוכה הבאה

האנפורמציה הזו היא מלפני יותר משנה, קבלתי החזר חד פעמי של 8000 ש"ח . את צריכה לגשת לסניף עם מכתב מהרופא שלך שאת צריכה תרומת ביצית, הם נותנים לך אישור לתרומה. כאשר את חוזרת מחול את מגישה את הקבלה על התשלום והם מחזירים את את הסכום הנ"ל. בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה