אינפורמציה על Baba Adasi

olahav

New member
אינפורמציה על Baba Adasi

שלום לכולם. אני מתכנן בקרוב הפלגה באיזור גוצ'ק ומעוניין להגיע ל Baba Adasi (Baba Island) מישהו פעם עגן שם? בפיילוט בוק שברשותי מצויין שהעגינה אפשרית אבל אין מפה או תרשים - האם למישהו יש? המקום נמצא באמצע הדרך בין איקנצ'יק לגוצ'ק. אשמח למידע בפורום או במסרים. אורי

איה01

New member
במקרה...

ממש במקרה תלויה מעל המחשב שלי תמונה מבבא אדסי (להזכירני שיש חיים אחרי העבודה). העגינה אפשרית בין האיים ליבשת, במרחק סביר מהאי שלא מהווה סיכון העומק כ 10 מטר, כך שניתן בקלות לעגון(בקירבת האי ולא בקרבת היבשת), אין חשש מעומס של עוגנים. אך המסתור אינו מתאים במידה והים רוגש. גם במזג אוויר נח יחסית ניתן היה להרגיש את הים. האי עצמו לא מש מעניין... אני אשתדל לסרוק עבורך את התמונה ולשלוח במהלך היום.(למרות שמדובר בתמונת שקיעה ניתן לקבל מושג על המקום) בכל מקרה מפת ניווט תתן לך מושג מדוייק יותר.

zina71955

New member
בסוף השבוע אבדוק את הרישומים

שיש לי בסירה ואחזור אליך ביום שני הבא. אני אהיה באיזור בעוד חמישה שבועות.

olahav

New member
נראה שווה

האם באמת כך? התכנית שלי היא כדלקמן. מכיוון שהפעם בא לי לשלב קצת ים פתוח בהפלגת הסוף שבוע הזו. חשבתי לצאת מוקדם בבוקר מקאפי קריק להגיע איזור באבא בשעות הבוקר (9-10) לעגון שם שעתיים בערך ואז לחזור לכיוון גמילר. המטרה היא פשוט לעשות יום ים ורוח. אם למישהו יש מפה אני אשמח. תודה אורי

ddolphin

New member
מצאתי לך משהו בפילוט בוק התורכי שלי

זה לא מושלם, אבל יותר טוב מכלום ! אז זה פה

olahav

New member
המון תודה

מישהו זרק פעם עוגן שם ויכול להגיד איפה כדאי לעגון? אורי

olahav

New member
ועוד שאלה -

באיזור דרום הסקופיאה (מפרץ גוצ'ק) ליד המעגנים Ruin Bay ן- Wall Bay צריכה להיות עיר עתיקה עם חורבות מרשימים, כך לפי הפיילוט ואתרי אינטרנט מסויימים, בשם Lydae. מישהו ביקר שם פעם? מישהו יודע מהו המעגן הקרוב ביותר ובאיזה שביל מומלץ ללכת לשם? ובכלל מה מיקום החורבות במפה? לפי כל התיאורים זה מקום ששוה ביקור. אם מישהו היה, ספרו רשמים. תודה אורי

yoram 1004

New member
לא הייתי בלידיה אבל יש לי עצה

כמוך קראתי את התיאורים האמורפיים על העיר, הייתי לפני כמה ימים במעגנים שציינת אבל לא היה לצוות זמן או חשק לסיורים רגלים ארוכים. אני מבין מדבריך שאתה שוכר סירה, מציע לך להפנות את השאלה לחברה המשכירה, שבכל מקרה אמורה לתת לך תדריך על אזור ההפלגה המתוכנן. אם תרצה, אוכל לשאול את החבר'ה הנחמדים ב-SUNSAIL שאצלם (דרך תשוט) שכרתי.

olahav

New member
תודה יורם

אשמח לקבל חומר כלשהו על ההגעה לשם, בעיקר מאיזה מעגן הכי קרוב ואיזה שביל לקחת. אני שוכר שם סירה כבר פעם שישית - מדהים שלמפרץ גוצ'ק חוזרים כל שנה ושנה וחלק מהצוות שלי כבר עשה איתי את המסלול כמה פעמים. בכל הפלגה אני משתדל לחדש מעט ולשנות מסלול. הפעם זה כנראה יהיה הביקור בלידיה. אני מקווה שהחברה לא יתעצלו. (אם כן אני לוקח אותם ליום שלם של ים פתוח). תודה שוב אורי

למעלה