אינסטלציה

noyosh33

New member
אינסטלציה

קניתי אינטרפוץ 3 דרך - השאלה היא מדוע יש 3 יציאות הרי מחברים יציאה של מים קרים ויציאה השניה מים חמים מה מתחבר ליציאה השלישית ? אשמח אם תענו לי על כך.

רוני1955

Active member
אינטרפוץ

יש כניסה של מים קרים, כניסה של מים חמים, ויציאה אחת של מים מעורבבים.

noyosh33

New member
אבל איך גורמים לכך שבאמצעי יהיו מים מעורבים?

אבל איך גורמים לכך שבאמצעי יהיו מים מעורבים?

fireman

New member
ברזי האינטרפוץ הם ברזי מיקסר

כלומר מים נכנסים משני קווים, חם וקר ומתאחדים לקו מוצא שהוא הצינור השלישי. המיקסר מאפשר את ויסות המים הקרים ביחס למים החמים ע"י פתיחת האחד ע"ח סגירת האחר וכך בעצם מתבצעת השליטה בטמפרטורת יציאת המים מהברז

noyosh33

New member
תגובה לתגובתך

יש שני צינורות אחד קר ואחד חם מאיפה מגיע צינור השלישי? האם לחבר צינור בין היציאה השלישית לנקודת המים?

fireman

New member
אני לא מתכוון לחזור על מה שכבר הסברתי

"כלומר מים נכנסים משני קווים, חם וקר ומתאחדים לקו מוצא שהוא הצינור השלישי."

noyosh33

New member
תודה רבה לכולם, הפעולה נעשתה בהצלחה!!

תודה רבה לכולם, הפעולה נעשתה בהצלחה!!

רוני1955

Active member
ברז

לברז יש ידית. הרמת הידית פותחת את המים, והם זורמים החוצה. הזזת הידית ימינה, פותחת את המים הקרים וסוגרת את החמים. ככל שאתה מזיז את הידית יותר שמאלה, כניסת המים הקרים פוחתת, ובמקביל כניסת המים החמים מתגברת. כשידית הברז מקסימום שמאלה, יש רק מים חמים. אני לא מבין. אם אתה לא יודע מה זה, למה קנית?

noyosh33

New member
תגובה לתגובתך

יש שני צינורות אחד קר ואחד חם מאיפה מגיע צינור השלישי? האם לחבר צינור בין היציאה השלישית של האינטרפוץ לנקודת המים?

יש 2 צינורות חם וקר בצדדים

ואם אתה רוצה להתקלח עם האינטרפוץ אז יש לחבר צינור שלישי קצר שאליו מחברים אח"כ את ראש המקלחת . הצינור הזה לא מגיע משום מקום הוא יוצא מהאינטרפוץ , הוא זה שנותן לך את המים החמים או הקרים או המעורבים למקלחת

מים מעורבבים?

רוני היקר , אם לאחר שהרכבנו את האינטרפוץ הלקוח ירצה לפתוח רק מים קרים , האם הוא יוכל? מדבריך נשמע שרק מים מעורבבים מגיעים מיציאה. אין מים מעורבבים , זה לא משקה אלכוהולי שמערבבים אותו, אלא ויסות של המים החמים עם הקרים

רוני1955

Active member
הבנת הנקרא.

אם היית קורא את מה שכתבתי ב 20.12 בשעה 18:21, יומיים לפני התגובה שלך, בשרשור הזה ממש, לא היית כותב את מה שכתבת. אני אצטט את מה שכתבתי, על מנת להקל עליך: "לברז יש ידית. הרמת הידית פותחת את המים, והם זורמים החוצה. הזזת הידית ימינה, פותחת את המים הקרים וסוגרת את החמים. ככל שאתה מזיז את הידית יותר שמאלה, כניסת המים הקרים פוחתת, ובמקביל כניסת המים החמים מתגברת. כשידית הברז מקסימום שמאלה, יש רק מים חמים. אני לא מבין. אם אתה לא יודע מה זה, למה קנית?" מה לא מובן או לא נכון בזה?

אחד מים קרים ואחד חמים והשלישי????

לברז, הרי המים נכנסים לאינטרפוץ, הם גם צריכים לצאת מאיפשהו? לכן את היציאה השלישית ,שהיא היציאה לברז כאשר האינטרפוץ מווסת בין המים החמים לקרים.

sack1

New member
אינטרפוץ

באינטרפוץ 3 דרך ישנן 3 יציאות. יציאה אחת למים חמים, יציאה אחת למים קרים ויציאה אחת נוספת למזלף יציאת המים. ניתן לבצע מזלף קבוע או עם מוט (אז צריך לחבר נקודת מים. עידן ז"ק - זק שירותי הנדסה ביקורת מבנים - בדק בית www.sack.co.il 054-3132842

למעלה